یکی بگه صداش چطوره؟کیفییت و بلندیش؟باسش خوبه؟هدفونش خوبه؟کیفیت فیلم و عکسش خوبه؟
بین این و ارنا بدون تعصب کدوم بهتره؟
یکی بگه صداش چطوره؟کیفییت و بلندیش؟باسش خوبه؟هدفونش خوبه؟کیفیت فیلم و عکسش خوبه؟
بین این و ارنا بدون تعصب کدوم بهتره؟
كيفيت عكسش خيلي خوب بود توي ريويوي جي اس ام آرنا !
همچنين فيلمش بالاترين كيفيت رو داره در فرمت DVD و 30 فريم بر ثانيه !
از نظر صدا هم فكر نكنم نقص خاصي داشته باشه !
مجموعا شايد بشه گفت كاملترين گوشي جاوا هست توي بازار
خب من باشم اينو انتخاب ميكنم چون پخش wmv براي من حداقل مهمه !
در ضمن چون آرنا نسبت به جت تاخير در ورود داره پس مدتي طول ميكشه كه قيمتش معقول شه !
Last edited by Ssarshar; 07-08-2009 at 12:04.
دست همگی درد نکنه منو از ابهام در آوردین دوستای گلم!!!مرسی
با تمام احترامی که واسه سلیقه های مختلف قائلم اما من به هیچ وجه حاضر نیستم اینقدر پول پای s8000 بدم چون سیستم عامل نداره مگه i900 omnia چشه که این همه پای این پول بدیم؟؟؟
کارایی های جالب و بسیار جذابی داره اما به قیمتش نمیارزه!!!
سبز یاشید...!!!![]()
سیلام
بله درسته اما همه دنبال سیستم عامل نیست یه سریا گوشیو برای کل صداش میگیرن
یکی واسه کلاس میگیره یکی واسه دوربین یکی واسه.......................
به هر حال این گوشی هستش که سامسونگ واسش خیلی تبلیغ کرده ایران که هیچ اما اونور فروشش بالاست
سلام دوستان
اگه یه مقایسه ای بین کیفیت صدا و فیلمبرداری و کیفیت عکس s8000 و i8000 بکنید ممنون میشم
بابا یکی بخره دیگه ، من احتمالا تا هفته دیگه بخرم !
========================
اول از روی ریویو ها:
به نقل از GSMArena در باره ی کیفیت صدا :
کیفیت صدای جت کمی از آرنا ضعیف تره و یادتون باشه که آرنا یکی از بهترین هاست در زمینه کیفیت صدا.Things seem pretty equal between s8000 and the LG KM900 Arena, with the LG winnig by the slightest of margins.
کیفیت فیلم آرنا شاید اندکی نسبت به جت بهتر باشه . کیفیت عکس برداری هردو در یک حده. البته فون آرنا که کلا دوربین جت رو بهتر دونسته :
در کل فون آرنا جت رو برتر دونسته (البته دوستان میگن فون آرنا ضد الجیه) :As a whole, the Samsung Jet S8000 has a better camera than the LG ARENA KM900 and what´s more, even better performing one than the 8-megapixel Viewty Smart and Crystal.
همونطوری که خوندین برتری آرنا رو در زمینه اینترفیس جذاب تر و تنظیمات ایمیل اتوماتیک دونسته و برتری های جت رو هم مرورگر بهتر ، Multitasking (مدیریت چند برنامه که به صورت همزمان باز هستند) ، کیبورد بهتر ، پخش ویدئوی بهتر ، دوربین بهتر و در کل بهتر از آرنا دونسته.Its major rival, the LG ARENA KM900 comes with a glossier interface and automated email account setup, but the Jet holds all the other aces – the capable browser, multitasking function, better screen keyboard and video playback, worthier camera, all these are by far, much better than what the LG´s product delivers.
اما نظر من :
بین این و آرنا ، آرنا اندکی کیفیت صدا و فیلم برداریش بهتره و اینکه FM Transmitter داره ، و اینترفیس S-Class کمی قشنگ تره از TouchWiz سامسونگه.
در مقابل جت 0.1 اینچ صفحه نمایشش بزرگتره و از نوع AMOLED ـه که یعنی 66% مصرف باتری کمتر و شفافیت بالاتر و زاویه ی دید بالاتر نسبت به انواع TFT که در آرنا به کار رفته . جت بدون شک بهترین LCD ی موجود از لحاظ شفافیت بین تمام گوشی ها رو داره (حتی بهتر از i8910 ) و البته کیفیت صفحه ی آرنا نیز عالیه . در واقع بحث بین عالی و عالی تره.
مزیت دیگه اینکه جت صفحه اش از نوع مقاومتیه و آرنا خازنی . در حالت عادی خازنی بودن یه مزیته اما تاچ جت به اندازه ی خازنی ها حساسه در نتیجه ، مقاومتی بودنش تبدیل میشه به یک مزیت (امکان استفاده از قلم ، دستکش و ...) . راستی جت تو پکش یه کاور چرمی هم داره که خیلی خوبه !!
و در ضمن تاچ جت سریع تر پاسخ میده ( به خاطر سی پی یوی قوی ترش)
در کل هردو گوشی های خیلی خوبی در بین جاوا ها هستند و هر کدوم رو بخری ضرر نکردی ( که خب آرنا اصلا تو بازار ایران نیست که بخوای بخری)
خب موضوع اینجاست که امنیا یک ساله وارد بازار شده و افت قیمت کرده و البته قدیمی شده ، هم جذابیت سابق رو برای آدم نداره ، هم اینترفیسش نسبت به گوشی های جدید سامسونگ و الجی به نظر قدیمی میاد ، من به شخصه که دوست ندارم گوشی قدیمی بخرم، این گوشی هم یه سال دیگه میرسه به 250 تومن .
Last edited by shahab_f; 08-08-2009 at 11:08.
مايكروتل رسما گوشي اين گوشي را وارد كرد
قيمت:
فقط 465 هزار تومان نسخه2gig
مایکروتل داره سری S8003 رو تبلیع میکنه ، اینی که شما میگی میده 465 هزار تومن احتمالا از همین سری S8003 باشه ، درسته ؟مايكروتل رسما گوشي اين گوشي را وارد كرد
قيمت:
فقط 465 هزار تومان نسخه2gig
سلام دوست عزیز. نمیدونم اینو میدونید یا نه ولی کلا مایکروتل مدتی است که گوشیهایی رو که وارد ایران میکنه نامگذاریشونو با کد 3 انجام میده یعنی مثلا s8000 تبدیل میشه به s8003.![]()
اينو هم يادتون باشه كه ارنا مالي تاچ هستش!مزیت دیگه اینکه جت صفحه اش از نوع مقاومتیه و آرنا خازنی . در حالت عادی خازنی بودن یه مزیته اما تاچ جت به اندازه ی خازنی ها حساسه در نتیجه ، مقاومتی بودنش تبدیل میشه به یک مزیت (امکان استفاده از قلم ، دستکش و ...) . راستی جت تو پکش یه کاور چرمی هم داره که خیلی خوبه !!
و در ضمن تاچ جت سریع تر پاسخ میده ( به خاطر سی پی یوی قوی ترش)
ولي جت فكر نكنم باشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)