میگم این Gen D هم که نصب نمیشه !!!
همینطوری صفحه سیاه میمونه . کسی میدونه چرا ؟
میگم این Gen D هم که نصب نمیشه !!!
همینطوری صفحه سیاه میمونه . کسی میدونه چرا ؟
دوستان من Gen D رو نصب کردم و بازی GTA رو اجرا کرد تنها مشکل من کرنل 1.5 هست که نمیدونم برای این ورژن هست یا نه ؟
سلام به همگی من دسگاه رو آپدیت کردم مشکلی هم پیش نیومد و خوشبختانه از اون نوع مادربورد هایی نبود که کپی خور نمیشن.
ولی رو جعبه پی اس پی حرف G رو نوشته بود اما شانسم خوب بود و از ورژن 3 نبود فکر کنم ورژن مادربوردم 2 باشه.
فقط یه چیزی من اول اومدم فریمور 5.00 M33-6 رو نصب کردم کامل نصب شد چون با فریمور 4.01 M33-2 که از اول که خریدم روش بود آپدیت نمی شد بعد از ریختنش اومدم فریمور 5.50 gen-a رو نصب کردم اونم کامل نصب شد بعدش فریمور 5.50 gen-b رو نصب کردم کامل نصب شد و الان تو system information پی اس پیم نوشته 5.50 gen-b full یعنی کامل نصب شده؟این فریمور نمام بازیها رو اجرا میکنه آیا مشکلی مثل بریک یا هنک کردن یا اجرا نکردن بعضی بازیها پیش نمیاد ؟؟؟؟ نمیخواد فیمور 5.50 gen-c رو بریزم شنیدم c هنوز مشکل داره؟؟؟؟اگر گروه m33 فریمور جدیدی ارائه بدن میشه 5.50 gen-b رو به فریمور جدید m33 تبدیل کرد؟در ضمن کسی فیفا 10 رو بازی کرده؟ به نظرتون چطوره ؟چرا رونالدو تو کوریتیانس تصویر نداره و آرم باشگاهش و اسم باشگاهش فرق کرده ؟و گاهی وسط بازی با تعویض چهرش عوض میشه؟؟!!برا شما هم همینطوره؟به نظرم از فیفا 09 ضعیف تر ساختن.این بازی فیفا 10 با فریمور 5.00 M33-6 اجرا میشه یا فقط رو فریمور 5.50 gen-b اجرا میشه؟؟؟ممنون میشم مثل همیشه به همه سوالام پاسخ بدین تا به کمک شما دوستان عزیز اطلاعات منم زیاد بشه؟؟؟؟؟؟![]()
5.50GEN-D
طریقه نصب.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ابتدا فایل بالا را دانلود کنید سپس از خالت فشرده خارج کنید.
فایل 550.PBP را داخل ROOT مموری (همان صفحه اول مموری psp ) کپی کنید.
از داخل فایل دانلودی وارد پوشه PSP شوید سپس پوشه GAME را باز کنید تا به فولدر UPDATE برسید این فولدر را کپی کرده و داخل مسیر زیر در مموری کپی کنید.
x:\PSP\GAME
x نام درایو psp در کامپیوتر شما
سپس برنامه PSP Update ver GEN را از داخل psp اجرا کنید.
بعد از باز شدن برنامه بر روی Enter کلیک کنید.
سپس گزینه اول Flash install CFW 5.50 GEN-D را انتخاب کنید.
بعد ار پایان کار برنامه کلید ضربدر را فشار دهید تا دستگاه خاموش روشن شود.
به فریمور 5.50GEN-D خوش آمدید.
هشدار: این آموزش فقط برای دوستانی هست که مدل دستگاه آنها 1000 و 2000 قدیمی(دستگاه هایی که با پاندورا کپی خور شده اند) هست.پس دوستانی که psp 3000 و 2000 جدید که کپی خور موقت هست و با ChickHEN کپی خور شده اند به هیچ وجه نصب نکنند.در صورت نصب دستگاه آنها بریک کرده و فعلا نمیشه درستش کرد.
************************************************** **********************************
تمام حقوق این آموزش مربوط به شخص CHOORY و سایت p30world میباشد.لطفا کپی رایت را رعایت کنید.
************************************************** **********************************
کسی نمیخواد جواب منو بده ؟
خودت میدونی که تازه اومده این فریمور برای همین هیچ چیز اضافه براش نیومده
برو تو منو ریکاوری . تو قسمت advenched بعد format flash 1 and reset setings یا اینه یا باید اول gen-b2 رو نصب کنی بعد gen-c
Gen b2 رو که دارم ، بزار همون ریکاوری رو تست کنم ببینم چی میشه .
شما از آموزشی که من گذاشتم برو به راحتی نصب میشه.(خودم نصب کردم)
format flash 1 and reset setings هم ربطی به الان نداره.این کار ملا وقتی هست که آپدیت c یا d را نصب کردید و بعد از نصب xmb بالا نیومد باید از این گزینه استفاده کنید.
در ضمن دوستان احتیاجی نیست حتما قبلش gen-b را نصب کرده باشید.
فقط کافی دستگاه شما فریمورش بالای 3.52M33-3 باشد.
Last edited by choory; 22-10-2009 at 18:17.
علی جان مشکل من اینه :
بعد از اینکه اجراش میکنم ، دیلینگ صدا میده مال PSP که میره صفحه سیاه میمونه ، کار به Enter و این حرفها نمیکشه :(سپس برنامه PSP Update ver GEN را از داخل psp اجرا کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)