اولین نسخه بازی که عرضه شد بر روی ps2 بوداین بازی بر روی Xbox شروع به کار کرد و بزرگ شد نه فقط پی سی !
اولین نسخه بازی که عرضه شد بر روی ps2 بوداین بازی بر روی Xbox شروع به کار کرد و بزرگ شد نه فقط پی سی !
نسخه ی اول بر روی این پلتفرما عرضه شد !
Windows, Mac OS X, PlayStation 2, Xbox, GameCube, GBA, N-Gage, Mobile phone
PS2 وظیفه ی داشت سری MGS رو برای شرق مشهور کنه Xbox هم Splinter رو تو غرب گسترش داد .. این حرف خود سازندگان هست !
بله....برای pc هم میاد
خود یوبی هم تائید کرده که برای pc عرضه میشه
والا از اول هم قرار بود برای PC بیاد کسی هم نگفته بود بازی واسه PC نمیاد.بابا چی شده تاپیک رو خلوت کردید بلاخره برا pc میاد یا نه؟
راحت تر بگم همون سری اولی که شروع ساخت بازی شروع شد بازی قرار بود برای PC و 360 بیاد که تا به امروز هم همینطور هست.
درسته, البته تمامی نسخه های S.C برای PS2 عرضه شده بجز نسخه اخر که انحصاری درومد.PS2 وظیفه ی داشت سری MGS رو برای شرق مشهور کنه Xbox هم Splinter رو تو غرب گسترش داد .. این حرف خود سازندگان هست !
البته انحصاری بودن بازی هم در نوع خودش جالبه! چون بازی قراره برای: XBOX 360 - DS - PC عرضه بشه!
دوستان میشه نظرتونو درباره چهره جدید سم هم بگید بنظر من که اصلا جالب نشده باید مثل قبل موهاش بلند بود و ریش داشت شما نظرتون چیه مرسی
نه بابا! همین قشنگ تره! منو یاد سم تو PT میندازه!
قیافه قبلی سم بیشتر شبیه معتاد ها رو میموند!
بنظر من از این قیافهها با موهای کوتاه تو بازیا خیلی دیدم.موهای بلند فشنش میکرد.من که پیر شم خودمو شبیه قیافش میکنم.چون کمی ته چهرم شبیهش هست
قیافش به داستانش میخوره اتفاقاً، قبلاً یه مأمور نسبتاً میان سال شیک بود الان دیگه مأمور نیست و سنشم زیاد شده و دخترشم که دزدیدن، حسابی اعصاب نداره و کلاً از غم دنیا داغون شده از داخل، تو هم بودی قیافت بهتر از این نبود.دوستان میشه نظرتونو درباره چهره جدید سم هم بگید بنظر من که اصلا جالب نشده باید مثل قبل موهاش بلند بود و ریش داشت شما نظرتون چیه مرسی
Last edited by milky way; 12-07-2009 at 23:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)