من هم عكس مدل زد را می گذارم
برای بالا بردن سرعت لود شدن عكسها را كوچك و با حجم كم گذاشتم
توصیه می كنم كه حجم عكسها كم باشه كه دوستان دیال اپ هم ببینن![]()
من هم عكس مدل زد را می گذارم
برای بالا بردن سرعت لود شدن عكسها را كوچك و با حجم كم گذاشتم
توصیه می كنم كه حجم عكسها كم باشه كه دوستان دیال اپ هم ببینن![]()
موس این نوت بوك مخصوص ویندوز هفت طراحی شده
كسی نحوه كاركارد كامل این تاچ پد رو می دون؟؟؟
البته به غیر از حركت موس و بالا پایین شدن
ایول ،خداوکیلی جایی برای عرض اندام دیگر لپ تاپ ها با این کانفیگ و قیمت نذاشته!!
دوستانی که دارنش یکم در مورد مدت زمان نگهداری شارژش در حالت های کاری متفاوت(کاربری،گرافیگ،گیم
و...) توضیح بدن
مرسی
مدت شارژش براي كار معمولي در صورتيكه كه نور ماينتور روي 40 درصد باشه بيش از 3 ساعت ونيم هست
اما اگه نور كامل باشه و موسيقي هم گوش بدين و روي نت هم باشين و چند تا برنامه ران بشه حدود 2 ساعت
اگه هم خيلي سنگيتن تحت بار باشه مثل پخش دوي وي دي و ... حدود يك ساعت و نيم
اگه بهتر نباشه بدتر از بقيه نوت بوكهاي نيست![]()
منظورشون تو این رنج هست ها
من 2-3 تايي دارم و ميخوام بفروشم با قيمت زير سازگار !!!
ولي چند تا سوال برام مطرحه :
1- چرا قيمت اين لپ تاپ پايينه ؟
2- به نظر شما علت لرزش تصوير و در واقع لرزش كل LCD هنگام كار با سي دي چيست و چگونه بر طرف ميشود ؟
3- آيا اين لپ تاپ LCD دارد يا LED ؟ با چه سندي ؟ روي لپ تاپ كه چيزي ننوشته !
4- چرا اين لپ تاپ ويندوز روي خودش نداره و با لينوكس كار ميكنه ؟: چي ميشد يك ويندوز روش ميذاشتند ؟
5- شنيدم دو نوع گارانتي سازگار وجود داره كه يكي وارداتي و ديگري اصلي است . نظر شما چيه ؟
و . . .
جواب این دو سوال معلومه اول چهارمی رو جواب میدم !!! بقیه با آقا حمید که این لپ تاپو داره !
چون اونوریا مثل ما نمیتونن فرت فرت از رو ویندوز رایت کننو بدن بیرون باید ویندوزو بخرن با قیمت خیلی خیلی بالا
تر از 400 تا تک تومنی که ما پول رایت میدیم !!!
پس برای این که قیمت تمام شده واسه منو وشمارو بیاره پاین میادلینوکس که اپن سورس و رایگانه روش
نصب میکنه(این جواب سوال اول بود ها !!)
دوست عزیز تا حالا چند بار گفته شده که اینجا فروشگاه نیست که بخواهید خرید و فروش بکنید یا جنسی رو برای فروش تبلیغ کنید.
ویندوز اون قدرها هم که فکر می کنید برای لپ تاپ ها گرون نیست حداکثر 50 60 هزار تومان فرق یک سیستم با ویندوز و بدون ویندوزه تازه اگه XP باشه که حدود 15 تا 20 هزار تومان فرقشه.
فدا ت من یکی از علل ارزون بودنشو عرض کردم ،اصلا یکی از سیاست های شرکت ایسر واسه فروش بالا
سود کمه، حالا برای این که خیلی هم سودش پایین نیاد تا جایی که به کیفیت کار لطمه نزنه میاد مثلا لینوکس
میندازه روشون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)