ستاره بازي همين والدزه
ستاره بازي همين والدزه
مطمئن باشید تجربه ی فرگوسن کمک تیم منچستر با جوانگی گوالدیرو میشه.!!!منچستر قهرمان
ههههههههههههههههههههههههه ههههههه تسلیت موقت به یاران شیاطین سرخ فعلا یکی عقبین!!!!!
خوب تحلیل من از نیمه اول... به غیر از 5 دقیقه اول بازی که بارسا یه کم به منچستر راه داد بقیه بازی منچستر اسیر تاکتیک و تکنیک بارسا بود. اصلا صحبت منچستر نیست ... پاسهای تک ضرب بارسلونا آدمو حال میاره... واقعا کلاس کاری دو تیم قابل مقایسه نیست.
میگن تجربه فرگوسن... خنده م میگیره. فرگوسن اگه تجربه داشت پارک جی سونگ رو نمیزاشت خط حمله... سوژه خنده س... توپ زیرپاس 3 ثانیه هم دووم نمیاره سریع از دست میده... تیمی که توش بازیکن کره ای بازی میکنه دیگه بهتر از این نمیشه : دی
فقط فقط ضربه های ایستگاهی رونالدو خطرناکه... از پنالتی بدترن. بارسا نباید پشت محوطه جریمه خطا کنه به هیچ وجه...
راستی اون صحنه ای که سه تا بازیکن منچستر خوردن به هم از وسطشون مسی در اومد خیلی باحال بود....
کارشناس شبکه 3 میگه بازی متعادل بود ،
فقط بارسا !
چرا عادل رو نزاشتن
حال نمیده !
طبق چیزی که من فهمیدم. مجری برنامه کارشناس و گزارشگر هر سه طرفدار منچستر بودن. این کجاس کارشناس بود. این فکر کنم همون موتور سواره بود که فردوسی پورو رسوند ورزشگاه آزادی... بازی متعادل بود ؟ بارسلونا 2 تا گل زد حداقل 4 تا نزد.کارشناس شبکه 3 میگه بازی متعادل بود ،
هوراااااااااااااااااااااا ... ما بردیم ....... ما بردیم ... به همه بارسلونائی ها تبریک میگم .....
تبریک به همه بارسایی ها, طرفداران باشگاه های اسپانیا و فوتبال زیبا.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)