به نظر من هم split/second بهتر بود هم از نظر صدا و هم گرافیک و ...
اینم چند تا trainer
راستی اگه میشه لینک پچشو بزارین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر من هم split/second بهتر بود هم از نظر صدا و هم گرافیک و ...
اینم چند تا trainer
راستی اگه میشه لینک پچشو بزارین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من که فعلا دارم با blur صفا میکنم
فقط یه مشکلی هست...خیلی بازی گیر میکنه و بعضی وقتا میاد بیرون.هنوز پچی براش نیومده؟
خیلی وقته که منم میخوام برم بگیرم ولی وقت نمیکنم. شما Split/Second هم بازی کردی ؟
این بازی رو گرفتم.دوستان به شدت این بازی بی روح و بی هیجان هست. من نمیدونم این بازی چطور به طور میانگین نمره 8.3 گرفته از سایت های بازی![]()
من تو سایت های دیگه هم که میخوندم دوستان همین نظرات رو داشتن
دیگه اساسا دارم ایمان میارم که نباید سر سوزنی به امتیاز های سایت ها اطمینان کرد و همه چیز رو خودت باید تست کنی
دقیقاً همینطوره پدرام جان. من بیشتر برای اکتیویژن متاسف شدم !آخه عجیبه, نمراتی که اعضای گیم اسپات هم دادن بالای 8 هست. ولی دم IGN گرم که کمترین نمره یعنی 7 رو به بازی داده
![]()
سلام برادر اخرین نسخه درایور کارت گرافیکت رو دانلود کن
بعدشم این بازی دایرکت ایکس 11 هستش .نگران بیرون پریدنش نباش 5970 و gtx 480![]()
واللا این کارا رو کردم.دایرکا ایکس 11 هم فکر کنم نصبه رو سیستمم.همه ی تنظیمات رو بالاترین حده فقط مثلا هر یه رب یه بار یه مکث 10 ثانیه ای میکنه که میره رو اعصابم بعضی وقتام یه دفعه میاد بیرون.![]()
این بازی از DirectX 11 پشتیبانی نمی کنه.سلام برادر اخرین نسخه درایور کارت گرافیکت رو دانلود کن
بعدشم این بازی دایرکت ایکس 11 هستش .نگران بیرون پریدنش نباش 5970 و gtx 480![]()
منم تریلرشو که دیدم فهمیدم بازیه سرکاریه!همش تخیلی بازیه.هشتمین عجیب از عجایب 7 گانه تو خیابوناس.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)