ممنون.
میشه بگین جادوگره چه کارایی انجام میده و چه طوری؟؟؟؟
ممنون.
میشه بگین جادوگره چه کارایی انجام میده و چه طوری؟؟؟؟
وقتی جادوگر رو انتخاب کردی
روی 1 جسم رایت کلیک رو بگیر بعدش همینجور که پایین نگه داشتی رایت کلیک رو موس رو تکون بده تا اون جسم رو تکون بده.
با لفت کلیک(Left click ) اگه شکل 1 مربع رو بکشی وقتی همینجور لفت کلیک رو نگه داشتی 1 مربه از غیب ظاهر میکنه.
1 کم که جلوتر رفتی اگه 1 خط صاف بکشی 1 پل درست میکنه.
1 کم جلوتر اگه شکل مثلث رو بکشی 1 مثلث معلق تو هوا میکشه.
دوست عزیز اون قابلیتی که میتونی یک نفر را زنده کنی چه جوریه؟
اون شی چه شکلیه؟ و چطوری ازش استفاده کنیم؟
آقا ببخشید این بازی ارزش بازیکردن داره ؟ بعدش چندتا دی وی دی هست ؟ گرافیکش چطوریه ( بگید در حد کدوم بازیه)
600 مگابایت هست.در یک کلام فوق العاده!!!!!!!
من نميدونم اگه اين DBD رو نداشتم چي كار ميكردم ؟ اين بازي رو متاسفانه تو شهر ما نميوردن كه خوشبختانه برو بچ DBD گذاشتنش توي DVD مجله ي دنياي بازي! تازه مانكي آيلند و تريلر از دو بازي توي امضام هم توش بود !! قبلا هم مشكلاتم با Fallout 3 و Burnout Paradise رو با همين DBD و درايور كارت گرافيكي توش حل كرده بودم . خيلي دمشون گرم ...
الان Trine رو نصب كردم ، برم ببينم بازي كردنش چقدر لذت داره
یه آیتمی هست که مخفیه باید پیداش کنیدوست عزیز اون قابلیتی که میتونی یک نفر را زنده کنی چه جوریه؟
اون شی چه شکلیه؟ و چطوری ازش استفاده کنیم؟
بعد وقتی مثلا جادوگر میمیره و این آیتم رو به جادوگر داده باشی بعد از مردنش اگه دوباره شماره 1 رو بزنی زنده میشه
همونطور كه قبل از بازي كردم انتظار داشتم محشر و بسيار سرگرم كننده ست فقط نميدونم چرا بعضي وقت ها پرشم نميگيره ! يعني تو موقعيت هاي بحراني Space رو ميزنم ولي نميپره و ميوفته پايين .
switch بين شخصيت ها را هم آوردم با چرخ موس ، اينطوري خيلي راحت تر شده چون دم به دم بايد سويچ كنيم .
من مرحله ي 15 هستم ، كلا چند مرحلست ؟
تو اواخر مرحله ي 14 از منو ، گزينه ي بازگشت به اخرين چك پوينت رو زدم نامرد منو برد اول بازي !!!! خيلي باگ مسخره اي بود اعصابم رو هم ريخت بهم .
يه چيز بد ديگش اينه كه خيلي وقت ها من مثلث ميكشم مربع در مياد !! يا اصلا بعضي موقع ها خيلي منظم پل ميكشم اما ظاهر نميشه .
فقط من اين مشكلات رو تو بازي ديدم و ديگه همه چيزش عالي هست .
تو پست قبليم كه هنوز اوايل بازي بودم چون هم W و هم Space رو براي پرش ميزدم نميگرفت كه الان رفع شده اونم به اين خاطر بود كه دستم عادت كرده بود كه W رو هم بزنه !!!!!!!!!!!!!
چرخ موس رو هم واسه ي تعويض اسلحه خود بازي گذاشته كه من اوايل نميدونستم و سويچ كاراكتر ها رو روش گذاشته بودم كه خوشبختانه خود بازي دفعه ي بعد كه اومدم تغيير كليد ها رو لود نكرده بود !!!
كلا دم Frozenbyte گرم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)