اخیرا زیاد فوتبال نمیبینم ،ولی بازی آلمان - کرواسی و فرانسه - کرواسی جام جهانی 98 خوب بود
در کل تو اون بازیها کرواسی پدیده ی خوبی بود.
اخیرا زیاد فوتبال نمیبینم ،ولی بازی آلمان - کرواسی و فرانسه - کرواسی جام جهانی 98 خوب بود
در کل تو اون بازیها کرواسی پدیده ی خوبی بود.
بابا شما با همون یارای اصلیتون هم اگه تیم بودین جلوی چلسی درست بازی می کردین . اون بازی اگه ابیدال نبود و یا ان داور نبود که شما هم 6 تایی می شدین . در هر حال جام به هیچ وجه حق منچستر و بارسا نبود و حق چلسی بود . گرچه من خودم طرفدار منچسترم .
بعد شما مطمعا باش اگه منچستر هم اون اول بازی که رونالدو ضربه ایستگاهی رو زد و توپ برگشت جلوی پای یکی از مچستری ها رو گل می کرد تا خر بازی همون نتیجه ثابت می موند و حتی شاید با ضد حمله به گل های بیشتری هم دست میافت.
بازی پرسپولیس و سپاهان هم زیبا بود
مخصوصا 96 رویایی ............................
بازی لیورپول - میلان ، فینال جام پاشگاه ها ، سال 2002 ، عاااالی بود ، همون که توش لیورپول نیمه اول سه تا خورد ، نیمه دوم سه تا زد و کار به پنالتی کشید و قهرمان شد.
دوست عزیز اون که سال 2005 بود![]()
تایید میشه!
بازی نیمه نهایی جام ملت های اروپا 2008
بازي استقلال - مس سرچشمه !!!!
از شوخي كه بگذريم بازي ليورپول - چلسي كه 4-4 شدن فوق العاده بود بطوريكه گزارشگر برنامه هم قاطي كرده بود !!!
بازی قشنگ که زیاد بوده ! از لیگ ایران میتونم بازی استقلال پرسپولیس رو بگم که استقلال دقیقه ی 93 با گل پیروز قربانی پرسپولیس رو برد !( حالا پرسپولیسیا میگن بهترین بازی لیگ برد شش صفر استقلال پرسپولیس بود
)
بازی های خارجی هم که زیاد بوده ! اخرین بازی قشنگ همین بازی چلسی لیورپول بود که 4-4 شد ( کلا بازی های چلسی لیورپول قشنگ هستن !)
من بهترین بازی هایی که دیدم بازی چلسی - منچستر فصل قبل در لیگ انگلیس بود که چلسی چنبره زده بود رو دروازه منچستر ای حال می کردم این رونالدو توپ گیرش نمیومد می خواست گریه کنه
بازی چلسی منچستر توی فینال لیگ قهرمانان هم چون داور جام و داد به منچستر خیلی اعصابم داغون شد می خواستم داورو بکشم ولی در کل بازی هیجان انگیزی بود
یه نکته : چرا همش حق چلسی و توی لیگ قهرمانان می خورن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)