Ati با برد سافایر 128MB چنده ؟
تست ها رو میشه توی سایت های مختلف پیدا کرد و نیاز نیست آدم یک اشتباهی رو انجام بده تا بفهمه کدوم بهترهنوشته شده توسط fattahi2006
بهرحال ASUS فروش قابل توجی داره، ولی ATI چی اصلا قابل مقایسه نیست.نكنه نظر خودت درباره مادربرد ایسوس یادت رفته![]()
بعدش هم فروش ATI تو کل جهان کمه و مختص به ایران نمی شه.
نتيجه نظر سنجي تا اينجا:
GEFORCE series 73 80.22%
ATI series 18 19.78%
![]()
بطور قطع و يقين Nvidia از ATi قوي تر عمل كرده.اگر هم مدل خاصي رو بخواي بايد بگم كه GeForce 7950 GX2 كه تا حالا رقيب پيدا نكرده.
سلام،
من خودم از ترفداری خفن NVIDIA بودم !
ولی وقتی بسياری از کارت های NVIDIA و ATI رو تست گرفتم و رنجهای قيمت رو هم در نظر گرفتم
به اين نتيجه رسيدم که Gforce هيچ حرفی واسه گفتن نداره...
دوستان بريد خودتون تحقيق کنيد ! اين که فلان سايت اينو گفته و فلان سايت بهمان گفته که دليل نميشه!
البته بازم برای تحقيق خوبه و بعض هيچی هست...
ولی مطمئن باشيد هيچی جای چشم های آدم رو نميگيره...حتی معتبر ترين سايت ها !
از کجا معلوم مثلاً Nvidia پول داده تا اون سايت براش تبليغ کنه ؟
اگر هم کسی با کارت های ATI مشکل داره يا کارت های ريمارک رو خريده يا خودش مشکل داره !
چون کارت های اصلی ATI خدا هستن !
کارت های ATI رو فقط با اين برد ها:
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در آخر هم بگم که من خودم Gamer هستم و Gamer ها هميشه دنبال بهترين کارت برا بازی هستن
ولی در کل اين بحث ها هيچوقت تمامی نداره....مثل FIFA و PES يا INTEL يا AMD ....که هر کس
يه کدوم رو قبول داره...جيفورسی ها با جيفرسشون حال کنن ما هم با ای تی آی مون حال ميکنيم.
با سلام به همه
تهيه يك كارت گرافيكي خوب بستگي مستقيم به كاري داره كه مي خواهيد اگه براي بازي مي خواهي بهتره GeForce بگيري و اگه براي كار با 3Ds Max و Render كردن مي خواهي بهتره ATI بگيري چون توان Render كردن كارتهاي ATI براي انيميشن سازي از GeForce بهتره
اين حرف رو نزن جيييگر
ميخواي بگي جي فورس توي رندرگيري كم مياره ؟(شوخي)
والا من هم كه متخصص نيستم ولي آخرين شماره مجله دانش وكامپيوتر هم يه ترجمه وتحقيق مفصل درمورد تائيد اين مسئله نوشتهنوشته شده توسط amin_metal1370
اين كامل درسته !!!!!!!!نوشته شده توسط amin_metal1370
بطور قطع و يقين Nvidia از ATi قوي تر عمل كرده.اگر هم مدل خاصي رو بخواي بايد بگم كه GeForce 7950 GX2 كه تا حالا رقيب پيدا نكرده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)