ممنون ولی
رفیق من adsl دارم
مودم (دایل آپ) هم رو سیستمم نیست
------------
آقا مشکلم حل شد همان گذینه ی سومی باید دیسیبل می شد
ولی چرا آخه من که دایل آپ نیستم؟!!!!!!
ممنون ولی
رفیق من adsl دارم
مودم (دایل آپ) هم رو سیستمم نیست
------------
آقا مشکلم حل شد همان گذینه ی سومی باید دیسیبل می شد
ولی چرا آخه من که دایل آپ نیستم؟!!!!!!
Last edited by starn; 02-07-2009 at 19:00.
كد "735S653J" را وارد كنيد تا پول بيشتر براتون آنلاك بشه. با اين پول كلي كار مي تونيد بكنيد كه مهمترينش توي همون سينگل پلير هست واسه خريد اسلحه توي مولتي پلير هم مي تونيد استفاده كنيد.
اچيومنت هاي بازي:
جوجه سرخ كرده آركانزاسي (10 امتياز) : ده تا جوجه رو با ديناميت به مقام شهادت نائل كنيد.
سيزده باشكوه (30 امتياز) : همه مراحل رو آنلاك كنيد.
سر ظهري (5 امتياز) : ساعت 12 ظهر كه شد تا يك ربع وقت داريد 4 تا دشمن رو بفرستيد به سمت باري تعالي.
خفن مايه بذاريد (10 امتياز) : 20 تا آپگريد لول 2 و 10 تا هم آپگريد لول سه بخريد. يالا سر كيسه رو شل كن.
سواركاري (15 امتياز) : موقعي كه سوار اسب هستيد 5 تا از دشمنان رو بفرستيد اون دنيا. فاتحه يادتون نره
نابخشوده (15 امتياز) : ده تا از دشمنان رو به عنوان مجرم شكست ناپذير بكشيد. (invincible wanted)
به جلوي صف خوش اومدين (10 امتياز) : يك بازي افسانه اي فول وايلد وست رو به پايان برسونيد.
پرداختن به جرم (10 امتياز) : به عنوان يك قانون شكن 5 راند رو برنده بشيد.
ستاره حلبي (10 امتياز) : به عنوان يك قانونمند 5 راند رو برنده بشيد.
اونجا بوده و انجامش داده (15 امتياز) : يك بازي افسانه اي فول وايلد وست رو در تمامي لول ها به پايان برسونيد.
پوست از كله 99 تاشون بكن (25 امتياز) : به كله 99 نفر شليك كن (99 تا هدشوت بدست بيار)
همه فن حريف (30 امتياز) : يك بازي فول انجام بديد با تمامي رده ها
طلاياب (50 امتياز) : يك ميليون دلار گير بياريد تا بتونيد توي مولتي پلير اسلحه طلايي بخريد.
شق القمر كنيد (40 امتياز) : جون عزيزتون حداقل توي درجه سختي آسون بازي رو يه دست تموم كنيد.
بين علف خشك و علف تازه (40 امتياز) : توي درجه سختي متوسط بازي رو يه دست تموم كنيد.
گرگ مو فرفري (40 امتياز) : توي درجه سختي دشوار يه دست بازي رو تموم كنيد.
اكت 1 (30 امتياز) : اكت 1 رو كامل كنيد.
اكت 2 (30 امتياز) : اكت 2 رو كامل كنيد.
اكت 3 (30 امتياز) : اكت 3 رو كامل كنيد.
اكت 4 (30 امتياز) : اكت 4 رو كامل كنيد.
داستان ري (30 امتياز) : تمامي بخش ها رو با بازي ري انجام بديد.
داستان توماس (30 امتياز) : تمامي بخش ها رو با بازي توماس انجام بديد.
روز D رو كامل كن (15 امتياز) : توي بخش اول قبل اينكه كرجي هاي شناور روي آب به خشكي برسند. همه رو نابود كنيد.
چلاقشون كن (15 امتياز) : توي بخش سوم 20 تا از دشمنان رو موقعي كه كالسكه مي رونن بكشيد.
سواري كامل (15 امتياز) : توي بخش نهم بازي كه روي بالابر هستيد هر چيزي كه به سمتتون پرتاب ميشه داغون كنيد.
رابين هود (15 امتياز) : توي فصل 12 وقتي با توماس بازي مي كنين كل مرحله رو با تيركمون به پايان برسونيد.
همه اشون رو گير بيار (40 امتياز) : همه راز ها رو كشف كن.
پيش آهنگ (5 امتياز) : يه دست بازي رو با حركت به يك سمت تموم كن (اينور اونر رو نگرد. يه راست پيش برو)
سپر آرزو (20 امتياز) : يه دست بازي رو با حركت به سمت همه چيزهاي ممكن تموم كن.
حركت سرع دست ها (10 امتياز) : 7 نفر رو توي مود تمركز بكش.
تيكه پارچه كن (10 امتياز) : توي مود تمركز گروهي همه دشمنا رو بكش.
دست نيافتني باش (20 امتياز) : همه مراحل به استثنا مراحل 6 و 8 طوري برو كه مجروح نشي (قرمز نشه تصوير)
آتيش بازي (10 امتياز) : ديناميت 2 از دشمنا رو توي هوا منفجر كن.
قايم شدن بي فايده اس (5 امتياز) : به يه دشمن وقتي پشت ديوار پناه گرفته شليك كن.
نجار ديوانه (5 امتياز) : 5 تا دشمن رو با صندلي بفرست اون دنيا
كارشناس پيستول (25 امتياز) : با پيستول 250 نفر رو بكش
كارشناس رايفل (25 امتياز) : با رايفل 250 نفر رو بكش
كارشناس شاتگان (25 امتياز) : با شاتگان 250 نفر رو بكش
منو ببخش جناب لرد (50 امتياز) : 2000 نفر رو بكش.
قايقران متقلب (10 امتياز) : توي مرحله ششم همه قايقرانان هندي رو آبكش كن.
گيج كردن تيراندازهاي ماهر (15 امتياز) : توي مرحله چهارم وقتي با Ray بازي مي كنيد همه تيراندازاي ماهر رو بدون كمك توماس بكشيد.
گيج كردن تيراندازهاي ماهر (15 امتياز) : توي مرحله چهارم وقتي با توماس بازي مي كنيد توي عرض 10 ثانيه همه تيراندازاي ماهر رو بكشيد.
توي گندم ها گير بندازشون (15 امتياز) : توي مرحله دوم وقتي توي مزرعه هستيد بدون اينكه پيدا بشيد با چاقو همه سرباز ها رو بكشيد.
گاو آمريكايي (15 امتياز) : توي مرحله دوم به اون گاوه رحم كنيد و نكشيدش.
حامي (15 امتياز) : 30 تا شمن رو با دوشكاهاي متحرك آبكش كنيد.
روي مسير درست (30 امتياز) : دويست هزار دلار جمع كن تا بتوني اسلحه هاي نقره اي بخري توي مولتي پلير
افسانه غربي كهن (40 امتياز) : بازي رو توي درجه سختي بسيار دشوار تموم كن.
خوب اينم اچيومنت هاي بازي اميدوارم كساني كه كپي برداري مي كنن از اين متن حداقل رحم كنن و منبع رو ذكر كنن بابام دراومد تا اينارو نوشتم تازه سعي كردم تا جنبه شوخ طبعانه اي داشته باشه. اميدوارم استفاده كنيد.
اين مطلب رو توي پت اول هم قرار دادم تا بعدا اگه خواستيد بخونيدش زياد آلا خون بالا خون نشيد و از همون جا گيرش بياريد.
موفق و گيمر باشيد
Last edited by Spaniuly; 02-07-2009 at 19:07.
آره رفيق حق با توئه حالا كه بيشتر بازي كردم مي بينم كه اين بازي يه شاهكاره واقعا متنوع و زيبا كار شده تبلوري از ذوق و هنر هست واقعا توي گيم سازي كال آف خوارز يه نو آوري هست. من كه خيلي بهم مي چسبه بازي. خيلي توپه حتي منوهاش هم توپه. نمره 8 رو عجله كردن به نظر من بهتر بود بيشتر بازي مي كردن قبل نمره دادننمره بازي بالاي 9 هست از ديد من
منم کلی رفتم جلو واقعا شاهکار خیلی زیباست دوستانی که بازی رو تهیه نکردن حتما بگیرن
اینم یه عکس که خودم گرفتم از وقتی بازی رو گرفتم یه بند بازی کردم واقعا عالی
![]()
دوستان ایا این بازی با کارت گرافیک ati مشکل داره چون مال من با گرافیک 4850 تیکه تیکه میاره درایورشم 9.5 است و ویندوز ویستا البته اگه جزئیاتشم کم میکنم باز میگیره
شما سه بار اين سؤال رو در سه تاپيك مختلف پرسيديد
كرك های بعضی از شركت های پخش كننده ( ايرانی ) كه معتبر نيستند ايراد داره
فوقش ميری يه كرك از اينترنت دانلود ميكنی ...
مال من که اصلا کرک نداشت
------
مال دوستانی که مشکل داره (مثلا مشکلشون چی؟)
فكر مي كنم بازي اصلا كرك نشده چون توي گيم كپي هم كركي نيست با همون فايل exe اورجينال بازي اجرا ميشه واقعا بازي يك استثنا هست شديدا دارم باهاش زنگي مي كنم. ساده بگم هركي اين بازي رو از دست بده نصف عمرش برفناست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)