تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 39 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 388

نام تاپيک: S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

به نظر من برای موفقیت، باید از Fallout 3 کپی برداری کنند، کلا Fallout 3 فعلا بهترین بازی موجود در این سبک هست.
    با کمال احترام باید بگم فال اوت چه سنمی به استاکر داره پیسر جان !!!
    این بازی سبکو سیاق خودشو داره نمیشه که همه ی بازی های دنیا رو از یه بازی با نقش ها و هدفهای دیگه الگو بگیرن !! فال اوت کجا استاکر کجا . . . انشاءالله اونطوری که از تصاور پیداست شاهکار دیگری رو شاهد باشیم.
    ما که انس فراوانی باهاش پیدا کردیم. . .

2. این کاربر از MSHOCK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با کمال احترام باید بگم فال اوت چه سنمی به استاکر داره پیسر جان !!!
    این بازی سبکو سیاق خودشو داره نمیشه که همه ی بازی های دنیا رو از یه بازی با نقش ها و هدفهای دیگه الگو بگیرن !! فال اوت کجا استاکر کجا . . . انشاءالله اونطوری که از تصاور پیداست شاهکار دیگری رو شاهد باشیم.
    ما که انس فراوانی باهاش پیدا کردیم. . .
    این دو بازی در یک سبکند، یعنی چی ربطی به هم ندارند. البته Fallout3 خیلی قویتر بوده از هر نظری.

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به نظر من برای موفقیت، باید از Fallout 3 کپی برداری کنند، کلا Fallout 3 فعلا بهترین بازی موجود در این سبک هست.
    به هیچ وجه حسی که استالکر به آدم منتقل می کنه با اون محیطش !!! اصلا فال اوت نداره ! و فال اوت بیشتر یک کپی برداری از بازیهای خیلی قدیمی بود ! من که 1 2 تا لولش فال اوت رد کردم هرچی خواستم با خودم کنار بیام که ادامش بدم هیچ دلیلی توش ندیدم ! هیچ چیزی جای استالکر رو واسه نمی گیره ! و اصلا هم استالکر و فال اوت مقایسه نکنید ! که فال اوت اصلا به پای استالکر نمی رسه !

5. 3 کاربر از djmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

این دو بازی در یک سبکند، یعنی چی ربطی به هم ندارند. البته Fallout3 خیلی قویتر بوده از هر نظری.
    در یه سبک باشن !! اصلا موضوع و سطح گرافیکو گیم پلی بازی ها باهم متفاوته حالا فال اوت بهترین باشه.

آخر فروم باز aghamajid1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی mother board کامپیوترم (شیراز)

پيش فرض

اصلا این طور نیست. به نظر من هم fall out ‎3‎ ‎‏ خیلی بهتره.
    حتما 1 چیزی داشته که بهترین بازی شده.
    البته درسته که اینجا تاپیک استالکره و الان همه استالکر باز ها میریزن رو سرم ولی نظر خودم رو گفتم.
    البته من فقط به 1 دلیل از استالکر خوشم میاد. چون برای کونسول نیومد
    ولی به پای fall out‏ نمیرسه.
    خدا آخر عاقبت ما رو با این تاپیک به خیر کنه. الان کلی فحش میخورم

8. این کاربر از aghamajid1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

3 fall out به نظر من اصلا جالب نبود و بیخود با تبلیغات بزرگش کردند ! ولی اون فضای مرده و غمگینی که stalker داره هیچ بازی نداره !

10. 2 کاربر از vegas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به هیچ وجه حسی که استالکر به آدم منتقل می کنه با اون محیطش !!! اصلا فال اوت نداره ! و فال اوت بیشتر یک کپی برداری از بازیهای خیلی قدیمی بود ! من که 1 2 تا لولش فال اوت رد کردم هرچی خواستم با خودم کنار بیام که ادامش بدم هیچ دلیلی توش ندیدم ! هیچ چیزی جای استالکر رو واسه نمی گیره ! و اصلا هم استالکر و فال اوت مقایسه نکنید ! که فال اوت اصلا به پای استالکر نمی رسه !
    مشخصاً Fallout 3 بهتره، نقد های این دو بازی هم از نشریات و سایت های مختلف این حرف رو تائید میکنه کلا بازی مثل Stalker، بازیه که میشه هر سال یه نسخه ازش ساخت و بیرون داد ولی پروژه ای به عظمت و بزرگی Fallout 3 نیاز به 2-3 سال کار داره حداقل اصلا اندازه این دو بازی چه از نظر داستانی چه GamePlay چه گرافیک و فیزیک قابل مقایسه نیست (البته نسخه های حاضر رو میگم) بازهم شما این دو بازی رو جفتش رو بازی کردی ولی حالا چرا نظرت اینجوریه نمیدونم ولی دوستان دیگه ای که Fallout 3 رو بازی کرده باشن Stalker هم همینطور کاملا متوجه میشن Fallout3 چیز دگریست من طرفداری هیچکدوم رو نمیکنم ولی واقعا فرقشون زیاده، تو Fallout3 تازه وقتی تمام مراحل بازی رو میری دوست داری بشینی بازی کنی و بشدت داستان بازی و نحوه بازی گیرا و جذب کنندست به نظر من بدترین چیز در Fallout همین کوتاه بودن داستان بازی بود؛ ولی Stalker برای خیلیا دقیقا برعکس بعد از مدتی بازی خسته کننده و تا حدی یکنواخت میشه؛ برای من که اینطوری بود. با این حال هدف من مقایسه این دو بازی نبود اصلا فقط گفتم Stalker برای اینکه به اندازه Fallout بازی موفقی بشه خوبه از ّfallout 3 ایده برداری کنه.

12. این کاربر از milky way بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز R.P.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

مشخصاً Fallout 3 بهتره، نقد های این دو بازی هم از نشریات و سایت های مختلف این حرف رو تائید میکنه کلا بازی مثل Stalker، بازیه که میشه هر سال یه نسخه ازش ساخت و بیرون داد ولی پروژه ای به عظمت و بزرگی Fallout 3 نیاز به 2-3 سال کار داره حداقل اصلا اندازه این دو بازی چه از نظر داستانی چه GamePlay چه گرافیک و فیزیک قابل مقایسه نیست (البته نسخه های حاضر رو میگم) بازهم شما این دو بازی رو جفتش رو بازی کردی ولی حالا چرا نظرت اینجوریه نمیدونم ولی دوستان دیگه ای که Fallout 3 رو بازی کرده باشن Stalker هم همینطور کاملا متوجه میشن Fallout3 چیز دگریست من طرفداری هیچکدوم رو نمیکنم ولی واقعا فرقشون زیاده، تو Fallout3 تازه وقتی تمام مراحل بازی رو میری دوست داری بشینی بازی کنی و بشدت داستان بازی و نحوه بازی گیرا و جذب کنندست به نظر من بدترین چیز در Fallout همین کوتاه بودن داستان بازی بود؛ ولی Stalker برای خیلیا دقیقا برعکس بعد از مدتی بازی خسته کننده و تا حدی یکنواخت میشه؛ برای من که اینطوری بود. با این حال هدف من مقایسه این دو بازی نبود اصلا فقط گفتم Stalker برای اینکه به اندازه Fallout بازی موفقی بشه خوبه از ّfallout 3 ایده برداری کنه.
    جواب ها: همرنگ ها : دی

پس شما در جریان نیستی که نسخه Shadow of Chernobyl تقریباً 7-6 سال طول کشیده ساختنش!

نسخه Shadow Of Chernobyl هفت نوع پایان داشت که مطمئناً اشتیاق دوباره بازی کردنش خیلی بیشتر و جذاب تره از fallout.

همونطور که گفتین موضوع مهمه پس شما باید به موضوع و محیط و واقعیت داشتن Chernobyl پی ببرید و اون موقع است هرچقدر جلوتر برین باعث میشه بیشتر جذبش بشید.

درضمن شما که میگی نباید این دو بازی رو با هم مقایسه کنیم پس چرا همون اول گفتین fallout بهتره؟!شما این بحثو شروع کردید و بهتره همینجا تموم شه!

ایده برداری از Fallout که اصلاً بازی رو تغییر میده ، Stalker تمام اجزائش خاصه خودشه و کاملا محیط بازی رو تعریف می کنه!

14. این کاربر از R.P.G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

جواب ها: همرنگ ها : دی

پس شما در جریان نیستی که نسخه Shadow of Chernobyl تقریباً 7-6 سال طول کشیده ساختنش!

نسخه Shadow Of Chernobyl هفت نوع پایان داشت که مطمئناً اشتیاق دوباره بازی کردنش خیلی بیشتر و جذاب تره از fallout.

همونطور که گفتین موضوع مهمه پس شما باید به موضوع و محیط و واقعیت داشتن Chernobyl پی ببرید و اون موقع است هرچقدر جلوتر برین باعث میشه بیشتر جذبش بشید.

درضمن شما که میگی نباید این دو بازی رو با هم مقایسه کنیم پس چرا همون اول گفتین fallout بهتره؟!شما این بحثو شروع کردید و بهتره همینجا تموم شه!

ایده برداری از Fallout که اصلاً بازی رو تغییر میده ، Stalker تمام اجزائش خاصه خودشه و کاملا محیط بازی رو تعریف می کنه!
    شما اصلا Fallout 3 رو برادر عزیز بازی کردی؟!
    من گفتم Stalker برای اینکه به اندازه Fallout موفق باشه باید از Fallout 3، ایده بگیره چون تقریبا میشه گفت این دو بازی خیلی از نظر GamePlay حداقل به هم نزدیکن محیط بازی ها خیلی شبیه هرچند از هردو جهت Fallout3 واقعا بهتره.
    من Shadow of Chernobyl و Fallout 3 رو جفتشون رو بازی کردم اصلا قابل مقایسه نیستن حقیقتاً؛ برای مثال شما میگی Stalker مثلا 7 تا پایان بازی داره Fallout اصلا تمام بازی بر اساس تصمیماتی هست که شما در طول بازی میگیری یه چیزی تو مایه های Masseffect، میتونی آدم خوبی باشی یا بد باشی که تاثیر مستقیم در روند بازی داره، به نظر من که این بحث اصلا بی دلیله شما حرف منو قبول ندارین خوب امتیازاتی که سایت و نشریات مختلف به این دو بازی دادن مقایسه کنید، عنوان های بهترین بازی سال (2008) Fallout از طرف سایت ها و نشریات مختلف رو مقایسه کنید. کار سختی نیست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by milky way; 27-05-2009 at 17:00.

16. این کاربر از milky way بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز R.P.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

استالکر میانگین نمره اش 5/8 شد.
    گفته های همه ی دوستان متین.
    بحث همینجا تموم شه بهتره!
    Last edited by R.P.G; 27-05-2009 at 17:10.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •