جواب ها: همرنگ ها : دی
پس شما در جریان نیستی که نسخه Shadow of Chernobyl تقریباً 7-6 سال طول کشیده ساختنش!
نسخه Shadow Of Chernobyl هفت نوع پایان داشت که مطمئناً اشتیاق دوباره بازی کردنش خیلی بیشتر و جذاب تره از fallout.
همونطور که گفتین موضوع مهمه پس شما باید به موضوع و محیط و واقعیت داشتن Chernobyl پی ببرید و اون موقع است هرچقدر جلوتر برین باعث میشه بیشتر جذبش بشید.
درضمن شما که میگی نباید این دو بازی رو با هم مقایسه کنیم پس چرا همون اول گفتین fallout بهتره؟!شما این بحثو شروع کردید و بهتره همینجا تموم شه!
ایده برداری از Fallout که اصلاً بازی رو تغییر میده ، Stalker تمام اجزائش خاصه خودشه و کاملا محیط بازی رو تعریف می کنه!
شما اصلا Fallout 3 رو برادر عزیز بازی کردی؟!
من گفتم Stalker برای اینکه به اندازه Fallout موفق باشه باید از Fallout 3، ایده بگیره چون تقریبا میشه گفت این دو بازی خیلی از نظر GamePlay حداقل به هم نزدیکن محیط بازی ها خیلی شبیه هرچند از هردو جهت Fallout3 واقعا بهتره.
من Shadow of Chernobyl و Fallout 3 رو جفتشون رو بازی کردم اصلا قابل مقایسه نیستن حقیقتاً؛ برای مثال شما میگی Stalker مثلا 7 تا پایان بازی داره Fallout اصلا تمام بازی بر اساس تصمیماتی هست که شما در طول بازی میگیری یه چیزی تو مایه های Masseffect، میتونی آدم خوبی باشی یا بد باشی که تاثیر مستقیم در روند بازی داره، به نظر من که این بحث اصلا بی دلیله شما حرف منو قبول ندارین خوب امتیازاتی که سایت و نشریات مختلف به این دو بازی دادن مقایسه کنید، عنوان های بهترین بازی سال (2008) Fallout از طرف سایت ها و نشریات مختلف رو مقایسه کنید. کار سختی نیست:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید