تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 18 اولاول ... 456789101112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 174

نام تاپيک: HTC Touch Pro2

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

حالا بگذریم اریان جان تصمیم گرفتم تک تک بلوتوث کنم که مطمئن تره ولی طول میکشه. شما قول دادی یه فیکسر برای ردیف کردن مسیج ها بگذاری. توی این تاپیک نیست.
    دوست عزیز تو قسمت امنیا رجوع کن تو همین صفحات آخرش گلمحمدی گذاشته بود فیکسر رو.. البته من همون یه فیکسر رو دیدم اما شاید آریان یه فیکسر دیگه داشته باشه.. به هر حال به منظور اینکه زودتر به نتیجه برسید گفتم.
    یا علی

2. 2 کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

حالا بگذریم اریان جان تصمیم گرفتم تک تک بلوتوث کنم که مطمئن تره ولی طول میکشه. شما قول دادی یه فیکسر برای ردیف کردن مسیج ها بگذاری. توی این تاپیک نیست.
    دوست عزیز تو قسمت امنیا رجوع کن تو همین صفحات آخرش گلمحمدی گذاشته بود فیکسر رو.. البته من همون یه فیکسر رو دیدم اما شاید آریان یه فیکسر دیگه داشته باشه.. به هر حال به منظور اینکه زودتر به نتیجه برسید گفتم.
    یا علی

سلام.

ممنونم از راهنماییتون کار منو راحت کردید .همون فیکسر هست .

4. 2 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلم به همگی
    من تازه pro2خریده ام راستش گوشیه خوبیه ولی کیفیت ساختش نسبت به نام و شهرتش کمه
    مثلا قسمت ریلیش که بعد از حدود دو هفته لق میشه و روی پنل پایینیش خش میندازه از نظر باطری هم یه خورده ضعیفه

ولی اینم بگم که در برابر بقیه پکت پی سی ها شاهه

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلم به همگی
    من تازه pro2خریده ام راستش گوشیه خوبیه ولی کیفیت ساختش نسبت به نام و شهرتش کمه
    مثلا قسمت ریلیش که بعد از حدود دو هفته لق میشه و روی پنل پایینیش خش میندازه از نظر باطری هم یه خورده ضعیفه

ولی اینم بگم که در برابر بقیه پکت پی سی ها شاهه

سلام.

آقا اگر باهاش به درستی برخورد کنید لق نمیشه.(باهاش بی مورد بازی نکنید)

7. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    یک Pro2 از یاس گرفتم.

نقل قول نوشته شده توسط merikh_merikh
    ... در این گوشی علیرغم وجود سخت افزار رادیو ، نرم افزار آن وجود ندارد ...
    رادیو داره اما قفله. از Reg رجیستری که برید از Lock بودن درش بیارید دقیقا میره تو قسمت برنامه ها. مثل HTC Touch Diamond 2 هم هست.
    سوالی که داشتم این بوده که این قضیه رادیو چطور است؟
    (من تمام پستهای تاپیک HD و Pro2 را خوانده بودم ولی متاسفانه با وجودی که خیلی به خودم یاداوری کردم، یادم رفت همانجا بپرسم!)

الآن جستجوی کاملی هم در تاپیک Diamond2 داشتم ولی مطلب مرتبطی نیافتم.

کاربر فعال انجمن عکاسی Spak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شیـــــــــــراز . .

پيش فرض

سلام . اول چرا این تایپیک اینقدر نصبت به تایپیک های دیگه صفحاتش کمه ؟!!
    دوم اینکه : قصد تعویض گوشیم رو دارم که touch pro2 هم جز یکی از برندهای انتخوابیم هست . من درحال حاظر امنیا دارم . این گوشی رو هم امروز 670 قیمت گرفتم . یکی از دوستان هم قصد فروش با قیمت 550 داره نظره شما چیه ؟ گوشی قابل قبولی هست ؟
    توی لیستم به ترتیب از چپ : iphone - hd2 - omnia2 or pro2-

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    توی لیستم به ترتیب از چپ : iphone - hd2 - omnia2 or pro2-
    طبق اطلاعاتی که من در این مدت کسب کرده ام HD2 برتری هایی دارد (از جمله پردازنده قوی) ولی چیزی مثل کیبورد و قلم ندارد.
    اگر کیبورد و قلم (البته صفحه بزرگی دارد، شاید هم یکم زیادی بزرگ!) و قیمت برایتان مهم نیست احتمالاً HD2 بهتر است.

ولی Omnia2 هم خروجی TV دارد و از برتری هایی مثل پردازنده و دوربین نصب به Pro2 دارد، البته نکته مهم دیگر ان است که گمان نکنم فعلاً با قیمت درست و حسابی پیدایش کنید، مگر اینکه بتوانید منتظر بمانید.

B7610 OmniaPRO را هم شما بیان نکردید (خودم میخواستم این را بخرم) در مقایسه با Pro2 مثل ان قلم و کیبورد هم دارد و برتر از Pro2 پردازنده قوی تر و دوربین بهتر با فلاش و باتری قوی تر هم دارد ولی متاسفانه این هم فعلاً به راحتی گیر نمی اید و اگر بتوانید منتظر بمانید گزینه قابل توجهی است.

اگر همرده قیمتی مواردی که بیان کردید میخواهید که همین الآن راحت پیدا شود و قابل خرید باشد Pro2 و HD2 وجود دارد.

اگر بتوانید منتظر بمانید B7610 OmniaPRO و Omnia2 هم خوب هستند.
    (البته Acer هم چند مدل خوب و قوی با قیمت مناسب تر زده ولی گیر نمی آید و پشتیبانی درستی هم در ایران ندارد.)

در نهایت و خلاصه از چهار مدلی که گفتید به نظر شخصی من احتمالا شاید ممکن است(!!!) HD2 یکم از Omnia2 بهتر باشد و Omnia2 هم از Pro2 بهتر باشد (iphone را هم که اضلاً Windows نیست و نمیدانم!) ولی شما باید شرایط و نیازهای خودتان و هزینه معقول و مناسب را هم در نظر بگیرید.
    Last edited by _H2_; 25-12-2009 at 22:17.

داره خودمونی میشه daneshdds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام

من میخوام از دوربین touch pro 2 به عنوان وب کم استفاده کنم (با usb به کامپیوتر). آیا نرم افزاری برای این مورد هست. و ایا این کار به گوشیم صدمه نمیزنه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام

من میخوام از دوربین touch pro 2 به عنوان وب کم استفاده کنم (با usb به کامپیوتر). آیا نرم افزاری برای این مورد هست. و ایا این کار به گوشیم صدمه نمیزنه؟

سلام.برنامه اش هست اسمش هم اینه:Warelex Mobiola Web .اما من اصلا" توصیه نمیکنم.من نصب کردم الان دوربین موبایلم خوب کار نمیکنه.البته ناگفته نماند گوشی من بعد از نصب زمین هم خورده حالا نمیدونم از نصب برنامه هست یا زمین خوردن.(باید هارد ریست کنم بعد متوجه بشم.)اما در هر حال من توصیه نمیکنم منتها چون شما سوال داشتید بنده معرفی کردم.

13. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه daneshdds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

لینک دانلودش برای این گوشی توی این سایت چیه؟ تا جایی که من گشتم نصبش هم کمی دردسر داره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •