دوست عزیز تو قسمت امنیا رجوع کن تو همین صفحات آخرش گلمحمدی گذاشته بود فیکسر رو.. البته من همون یه فیکسر رو دیدم اما شاید آریان یه فیکسر دیگه داشته باشه.. به هر حال به منظور اینکه زودتر به نتیجه برسید گفتم.
یا علی![]()
دوست عزیز تو قسمت امنیا رجوع کن تو همین صفحات آخرش گلمحمدی گذاشته بود فیکسر رو.. البته من همون یه فیکسر رو دیدم اما شاید آریان یه فیکسر دیگه داشته باشه.. به هر حال به منظور اینکه زودتر به نتیجه برسید گفتم.
یا علی![]()
سلام.
ممنونم از راهنماییتون کار منو راحت کردید .همون فیکسر هست .![]()
سلم به همگی
من تازه pro2خریده ام راستش گوشیه خوبیه ولی کیفیت ساختش نسبت به نام و شهرتش کمه
مثلا قسمت ریلیش که بعد از حدود دو هفته لق میشه و روی پنل پایینیش خش میندازه از نظر باطری هم یه خورده ضعیفه
ولی اینم بگم که در برابر بقیه پکت پی سی ها شاهه
سلام.
آقا اگر باهاش به درستی برخورد کنید لق نمیشه.(باهاش بی مورد بازی نکنید)![]()
سلام
یک Pro2 از یاس گرفتم.
نوشته شده توسط merikh_merikh
سوالی که داشتم این بوده که این قضیه رادیو چطور است؟
(من تمام پستهای تاپیک HD و Pro2 را خوانده بودم ولی متاسفانه با وجودی که خیلی به خودم یاداوری کردم، یادم رفت همانجا بپرسم!)
الآن جستجوی کاملی هم در تاپیک Diamond2 داشتم ولی مطلب مرتبطی نیافتم.
سلام . اول چرا این تایپیک اینقدر نصبت به تایپیک های دیگه صفحاتش کمه ؟!!
دوم اینکه : قصد تعویض گوشیم رو دارم که touch pro2 هم جز یکی از برندهای انتخوابیم هست . من درحال حاظر امنیا دارم . این گوشی رو هم امروز 670 قیمت گرفتم . یکی از دوستان هم قصد فروش با قیمت 550 داره نظره شما چیه ؟ گوشی قابل قبولی هست ؟
توی لیستم به ترتیب از چپ : iphone - hd2 - omnia2 or pro2-
سلام
طبق اطلاعاتی که من در این مدت کسب کرده ام HD2 برتری هایی دارد (از جمله پردازنده قوی) ولی چیزی مثل کیبورد و قلم ندارد.توی لیستم به ترتیب از چپ : iphone - hd2 - omnia2 or pro2-
اگر کیبورد و قلم (البته صفحه بزرگی دارد، شاید هم یکم زیادی بزرگ!) و قیمت برایتان مهم نیست احتمالاً HD2 بهتر است.
ولی Omnia2 هم خروجی TV دارد و از برتری هایی مثل پردازنده و دوربین نصب به Pro2 دارد، البته نکته مهم دیگر ان است که گمان نکنم فعلاً با قیمت درست و حسابی پیدایش کنید، مگر اینکه بتوانید منتظر بمانید.
B7610 OmniaPRO را هم شما بیان نکردید (خودم میخواستم این را بخرم) در مقایسه با Pro2 مثل ان قلم و کیبورد هم دارد و برتر از Pro2 پردازنده قوی تر و دوربین بهتر با فلاش و باتری قوی تر هم دارد ولی متاسفانه این هم فعلاً به راحتی گیر نمی اید و اگر بتوانید منتظر بمانید گزینه قابل توجهی است.
اگر همرده قیمتی مواردی که بیان کردید میخواهید که همین الآن راحت پیدا شود و قابل خرید باشد Pro2 و HD2 وجود دارد.
اگر بتوانید منتظر بمانید B7610 OmniaPRO و Omnia2 هم خوب هستند.
(البته Acer هم چند مدل خوب و قوی با قیمت مناسب تر زده ولی گیر نمی آید و پشتیبانی درستی هم در ایران ندارد.)
در نهایت و خلاصه از چهار مدلی که گفتید به نظر شخصی من احتمالا شاید ممکن است(!!!) HD2 یکم از Omnia2 بهتر باشد و Omnia2 هم از Pro2 بهتر باشد (iphone را هم که اضلاً Windows نیست و نمیدانم!) ولی شما باید شرایط و نیازهای خودتان و هزینه معقول و مناسب را هم در نظر بگیرید.
Last edited by _H2_; 25-12-2009 at 22:17.
سلام
من میخوام از دوربین touch pro 2 به عنوان وب کم استفاده کنم (با usb به کامپیوتر). آیا نرم افزاری برای این مورد هست. و ایا این کار به گوشیم صدمه نمیزنه؟
سلام.برنامه اش هست اسمش هم اینه:Warelex Mobiola Web .اما من اصلا" توصیه نمیکنم.من نصب کردم الان دوربین موبایلم خوب کار نمیکنه.البته ناگفته نماند گوشی من بعد از نصب زمین هم خورده حالا نمیدونم از نصب برنامه هست یا زمین خوردن.(باید هارد ریست کنم بعد متوجه بشم.)اما در هر حال من توصیه نمیکنم منتها چون شما سوال داشتید بنده معرفی کردم.![]()
لینک دانلودش برای این گوشی توی این سایت چیه؟ تا جایی که من گشتم نصبش هم کمی دردسر داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)