از اومدنش هم خوشحالم و هم ناراحت ناراحتیم هم به خاطر اینه که تو این مدت کم چطور میخواد تیم رو جمع و جور کنه؟؟؟
از اومدنش هم خوشحالم و هم ناراحت ناراحتیم هم به خاطر اینه که تو این مدت کم چطور میخواد تیم رو جمع و جور کنه؟؟؟
بهترین انتخاب بود
امیدوارم ایران به جام جهانی راه پیدا کنه چرا که اگر به جام جهانی رفت حتما در اونجا مقام خوبی کسب میکنه چون از قطبی هیچ چیز بعید نیست
از بعضی از مربی ها بهتره که فقط ادعا دارن ولی هیچی حالیشون نیستبنده خدا به آرزوش رسید تا ناکام نشه.
تاکتیک تیم ملی هم معلوم شد.ع.ا خودتون میدونید چیه
و توی مسابقات اسیایی امسال خیلی چیزها رو ثابت کردن
اونکه صد البته!حاجی از شما بعیده این حرف
حداقل از دایی و مایلی کودن که بهتره
قصد مزاح داشتیم!
باید از اول همین کار رو می کردن!
ولی من یکم نگران هستم! از این انتصاب بو های خوبی نمیاد!
شایدم دلیلش این همه عوض کردن مربی باشه که من این احساس رو دارم!
ولی به نظر می رسه که از سر اجبار آوردنش!
اجبار ؟؟؟؟
تو یه مربی به من معرفی کن که سابقه قهرمانی یه تیم اونم با 6- امتیاز داشته باشه ؟
یه مربی به من بگو که 4 سال تو تیم ملی کره مربی باشه ؟
یه مربی بگو که دستیار مربی های بزرگ مثل گاس هیدینگ ( که الان چلسی رو متحول کرده باشه ) ؟
یکی رو بگو که گفته فقط به خاطر عشق به وطن مجانی این 3 بازی رو سرمربی گری می کنم ؟
یکی رو بگو که مدرک a مربی گری از دانشگاه های آمریکا رو داشته باشه ؟
و ...
الکي بهش نميگن امپراتور !! ( برعکس بعضيا که القاب الکي به خودشون دادن!! ) درکل تو اين وضعيت بهترين انتخاب بود !! البته قطبي هم موقعي که سرمربي پرسپوليس بود چندتا اشتباه کرد ولي اين يکي فرق ميکنه تيم مليه!! بدبختي فوتبال ما اينه که هنوز بازيکناش ( به غير از چندتاشون ) مثل مربياش سنتي هستن !! حالا تصور کن افشين قطبي با لپ تاپ و نرم افزار آناليزوري که خودش نوشته داره براي بازيکنا از تاکتيک بازي صحبت ميکنه حالا بيشتر حضرات اولا نميفهمن که چي داره ميگه ثانيا حواسشون پي زير ابروشونو مدل لباس و ... براي پارتي فلان موقعه !! ( قطبي - جلالي - ذوالفقارنسب جز معدود مربياي تحصيل کرده و باشخصيت اين مملکت هستن و مشکلشون اينه که کسي حرفشونو نميفهمه! )
Last edited by ehsankalak; 23-04-2009 at 07:30.
خوشحالم کسی سرمربی تیم شد که شکل ابروی بازیکنا
براش ملاک انتخاب بازیکن نیست![]()
شنیدم محصص رو برای کمک مربی انتخاب کرده !! بهترین انتخاب ها پشت بهترین انتخابها !! با یه مربی بدن ساز هلندی
ایشالا موفق باشه
پیوستنه افشین قطبی رو به تیم ملی تبریک میگم به نظر من بهترین سر مربی تیم ملی تا الان بوده.
فقط حیف که اینجا تیم ملیه و نمیتونه بازیکن و ... بیاره
ولی خب یه دو تا مربی مثل مارکو بیاره تا ده سال نونش تو روغنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)