تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین پاکت پیسی از نظره شما؟

راي دهنده
103. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • HTC Touch Pro

12 11.65%
  • HTC Touch Diamond

4 3.88%
  • HTC Touch HD

26 25.24%
  • HTC Advantage x7510

3 2.91%
  • I-Mate Ultimate 9502

0 0%
  • SonyEricsson XPERIA X1

30 29.13%
  • Samsung i900 Omnia

28 27.18%
صفحه 8 از 11 اولاول ... 4567891011 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 107

نام تاپيک: بهترين پاکت پيسي از نظره شما؟

آخر فروم باز mahroo_z1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    داروسازی

پيش فرض

سلام دوستان. واقعا باید ادم از دوستمون Aryaland تشکر کنه. چون همیشه با داشتن گوشیهای مختلف و مقایسه همزمان اونا نظرشونو اعلام میکنند ونه مثل بعضی از دوستان که حرفاشونو از شنیده ها و گفته های دیگران بیان میکنند.

2. 2 کاربر از mahroo_z1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال asextor1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مایکروسافت رو نمیدونم تستی انجام داده یا نه ولی مهران عزیز پستی در این رابطه توی تاپیک اکسپریا دادن که نشون میده امنیا سی پی یوش از اکسپریا ضعیف تره
    یه سری بزنید تا خودتون متوجه بشید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    Last edited by asextor1; 01-07-2009 at 16:50.

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

مایکروسافت رو نمیدونم تستی انجام داده یا نه ولی مهران عزیز پستی در این رابطه توی تاپیک اکسپریا دادن که نشون میده امنیا سی پی یوش از اکسپریا ضعیف تره
    یه سری بزنید تا خودتون متوجه بشید
    کد:
    کد:

سلام.

این بنچمارک گیری توسط کی انجام شده؟ منبع؟
    من هر دو گوشی رو دارم و با مقایسه همزمان بین 2 گوشی دارم این صحبت رو میکنم.
    ضمن اینکه معایب دیگه هم بماند که من واقعا" به این نتیجه رسیدم که با خرید X1 پولم رو دور ریختم.ضمن اینکه من نمیگم امنیا ایراد نداره ,اونم به اندازه خودش ایراد داره اما شما اون پستی رو گکه من جواب دادم بخونید.ببینید که من چرا جواب دادم.دلیل اثبات این ادعا هم که من هیچ تعصبی نسبت به هیچ برندی ندارم اینکه من اصلا" تو این رای گیری شرکت نکردم.
    Last edited by AryanLand; 03-07-2009 at 02:09.

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

دوست عزیز (aryanland) جان ای900 ان چنان فرقی از لحاظ سرعت با ایکس1 نداره.
    درسته که سی پیو در ای900 بالاتر میباشد ولی در عمل ان چنان تعثیری را متوجه نمیشیم.خیلی کم تعثیر گذاشته.حالا جریان چیه نمیدونم ولی منم مثل شما امتحان کردم و فرق چندانی در سرعت بین ای900 و ایکس1 متوجه نشدم.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مثل اینکه اون پست ها رو دقیق مطالعه نکردید :
    برای منبع این تست به سایت زیر مراجعه کنید. این سایت فقط در مورد پاکت پی سی ها هست و ریویو های زیادی
    هم داخلش وجود داره.

کد:
    کد:
    در مورد سی پی یوی اومنیا من در مطلب قبلی هم اشاره کردم که کسی منکر بالاتر بودن سی پی یوی اومنیا
    نسبت به اکسپریا و بقیه پاکت پی سی های موجود فعلی نیست اما این بالاتر بودن سی پی یو طبق این تست و
    رویو هایی که انجام شده فقط در عدد هست نه در واقعیت و اون طور که این تست نشون میده سی پی یوی
    اکسپریا و حتی HTC Touch Pro خیلی قویتر و کاریتر خودشو نشون داده.

اما در مورد کند بودن Touch pro باید بگم که اون کسانی که میگن کنده سرشون نمیشه پاکت پی سی چیه. البته
    با عرض معذرت از این افراد. اکسپریا با این همه سریع بودنش اگر TouchFLO 3D رو بخواد اجرا بکنه چیزی میشه
    مثل تاچ پرو. یعنی در واقع این TouchFLO 3D است که سرعت تاچ پرو رو گرفته نه خود گوشی.

خیلی از افرادی که تاچ پرو دارند TouchFLO 3D رو غیر فعال کردند و از ظاهر خود ویندوز مبایل و یا SPB Mobile Shell
    استفاده میکنند و همین افراد در انجمن هایی مانند xda و یا esato از سرعت تاچ پرو بسیار راضی هستند اما
    همانطور که گفتم به شرطی که TouchFLO 3D غیر فعال بشه.

البته بنچ مارک چیزی نیست که بشه در اون تقلب کرد و یا سر کسی کلاه گذاشت. بنچ مارک توسط برنامه های مختلف انجام میشه و مانند قابلیت ویندوز ویستا میمونه که به سیستم های مختلف نمره میده و
    تعیین میکنه که سیستم شما مثلا در رم و گرافیک و سی پی یو تا چه اندازه قویه.

حالا یک همچین سیستمی برای پاکت پی سی ها هم وجود داره. یکی از این بنچ مارکها اسمش SPB Benchmark
    هست و دانلود آن برای همه افراد آزاد است.

کد:
    کد:
    اما اگر کسی بخواد گوشی های مختلف رو توسط این بنچ مارکها با هم مقایسه بکنه باید همه گوشی ها رو در
    شرایط یکسان با هم تست بکنه. مثلا بر روی گوشی ها هیچ برنامه ای بغیر از برنامه های اصلی که بصورت
    اورجینال روی گوشی هستند نباید نصب باشه. و یا قبل از اینکه بنچ مارک بگیره باید گوشی ها رو سافت ریست
    بکنه تا برنامه هایی که در حافظه قرار گرفتند کاملا خارج بشند و غیره...

حالا این سایت اومده و این بنچ مارکها رو در گوشی هایی که اسمشون در لیست وجود داره گرفته. اگر با سایتش
    و اعتبار سایتش مشکل دارید میتونید بهشون ایمیل بزنید و یا باهاشون تماس بگیرید و بگید که شما اینها رو
    قبول ندارید چون من فقط این مطالب رو اینجا بطور خلاصه کپی کردم و خبرشو گفتم. مسئولیت این بنچ مارکها
    که با من نیست.

اما من شخصا این سایت رو قبول دارم حتی اگر اکسپریا هم نمره کمی میگرفت

7. 3 کاربر از asextor1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

برای منبع این تست به سایت زیر مراجعه کنید. این سایت فقط در مورد پاکت پی سی ها هست و ریویو های زیادی
    هم داخلش وجود داره.

کد:
    کد:
    در مورد سی پی یوی اومنیا من در مطلب قبلی هم اشاره کردم که کسی منکر بالاتر بودن سی پی یوی اومنیا
    نسبت به اکسپریا و بقیه پاکت پی سی های موجود فعلی نیست اما این بالاتر بودن سی پی یو طبق این تست و
    رویو هایی که انجام شده فقط در عدد هست نه در واقعیت و اون طور که این تست نشون میده سی پی یوی

اما در مورد کند بودن Touch pro باید بگم که اون کسانی که میگن کنده سرشون نمیشه پاکت پی سی چیه. البته
    با عرض معذرت از این افراد. اکسپریا با این همه سریع بودنش اگر TouchFLO 3D رو بخواد اجرا بکنه چیزی میشه
    مثل تاچ پرو. یعنی در واقع این TouchFLO 3D است که سرعت تاچ پرو رو گرفته نه خود گوشی.

خیلی از افرادی که تاچ پرو دارند TouchFLO 3D رو غیر فعال کردند و از ظاهر خود ویندوز مبایل و یا SPB Mobile Shell
    استفاده میکنند و همین افراد در انجمن هایی مانند xda و یا esato از سرعت تاچ پرو بسیار راضی هستند اما

البته بنچ مارک چیزی نیست که بشه در اون تقلب کرد و یا سر کسی کلاه گذاشت. بنچ مارک توسط برنامه های مختلف انجام میشه و مانند قابلیت ویندوز ویستا میمونه که به سیستم های مختلف نمره میده و

حالا یک همچین سیستمی برای پاکت پی سی ها هم وجود داره. یکی از این بنچ مارکها اسمش SPB Benchmark

کد:
    کد:
    اما اگر کسی بخواد گوشی های مختلف رو توسط این بنچ مارکها با هم مقایسه بکنه باید همه گوشی ها رو در
    شرایط یکسان با هم تست بکنه. مثلا بر روی گوشی ها هیچ برنامه ای بغیر از برنامه های اصلی که بصورت
    اورجینال روی گوشی هستند نباید نصب باشه. و یا قبل از اینکه بنچ مارک بگیره باید گوشی ها رو سافت ریست

حالا این سایت اومده و این بنچ مارکها رو در گوشی هایی که اسمشون در لیست وجود داره گرفته. اگر با سایتش
    و اعتبار سایتش مشکل دارید میتونید بهشون ایمیل بزنید و یا باهاشون تماس بگیرید و بگید که شما اینها رو
    قبول ندارید چون من فقط این مطالب رو اینجا بطور خلاصه کپی کردم و خبرشو گفتم. مسئولیت این بنچ مارکها
    که با من نیست.

سلام.

اینکه من این سایت رو قبول دارم یا نه رو شما از کجا نتیجه گرفتید؟
    مگه شما این لینکها رو تو پست قبلیتون داده بودید؟ شما یکبار دیگه پستتون رو بخونید متوجه میشید که من واسه چی منبع خواستم.
    در مورد بنچمارک گیری و توضیحاتی که لطف کردید بنده اطلاع دارم . در مورد بقیه قضایا هم چشم سر فرصت در خدمتتون خواهم بود(اگر نیاز بود با پیغام خصوصی )فقط به جهت اینکه بتونیم از اطلاعات همدیگه استفاده کنیم.
    بنده هم جسارت نکردم که شما باید جوابگوی این امار و ارقام باشید.
    ضمن اینکه من هیچ تعصب خاصی نسبت به این برندها ندارم و شاید بدونید (جایی تو پستهام دیده باشید) که من هر دو گوشی رو دارم و در حالتهای بسیاری هم باهم مقایسه کردم.

واقعیتش من الان (ساعت 2:35 دقیقه صبحه) از یکم یخورده بیشتر خسته هستم سر فرصت در خدمتتون خواه بود.

از اطلاعاتتون استفاده کردم.

شاد و پیروز باشید.

9. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام.

اینکه من این سایت رو قبول دارم یا نه رو شما از کجا نتیجه گرفتید؟
    مگه شما این لینکها رو تو پست قبلیتون داده بودید؟ شما یکبار دیگه پستتون رو بخونید متوجه میشید که من واسه چی منبع خواستم.
    در مورد بنچمارک گیری و توضیحاتی که لطف کردید بنده اطلاع دارم . در مورد بقیه قضایا هم چشم سر فرصت در خدمتتون خواهم بود(اگر نیاز بود با پیغام خصوصی )فقط به جهت اینکه بتونیم از اطلاعات همدیگه استفاده کنیم.
    بنده هم جسارت نکردم که شما باید جوابگوی این امار و ارقام باشید.
    ضمن اینکه من هیچ تعصب خاصی نسبت به این برندها ندارم و شاید بدونید (جایی تو پستهام دیده باشید) که من هر دو گوشی رو دارم و در حالتهای بسیاری هم باهم مقایسه کردم.

واقعیتش من الان (ساعت 2:35 دقیقه صبحه) از یکم یخورده بیشتر خسته هستم سر فرصت در خدمتتون خواه بود.

از اطلاعاتتون استفاده کردم.

شاد و پیروز باشید.
    اگه ناراحت شدید معذرت میخوام
    من فقط اون پست مهران عزیز رو با دخل و تصرف گذاشتم اینجا تا همه استفاده کنن
    در مورد خود شما هم میدونم که بدون تعصب صحبت میکنید .
    متشکرم
    موفق باشید

11. این کاربر از asextor1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

اگه ناراحت شدید معذرت میخوام
    من فقط اون پست مهران عزیز رو با دخل و تصرف گذاشتم اینجا تا همه استفاده کنن
    در مورد خود شما هم میدونم که بدون تعصب صحبت میکنید .
    متشکرم
    موفق باشید

سلام.

نه خیر قربان .برای چی باید ناراحت شده باشم؟ خوشحال میشم نظراتتون رو بخونم.

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

هم داخلش وجود داره.

کد:
    کد:

کد:
    کد:

که با من نیست.

سلام.
    از توضیحاتی که دادین ممنون.
    دوست عزیز من لینک شما را نتونستم بالا بیارم تا بخونمش ببینم چیه.
    حالا من خودم از سایت موبیلستان چیزی را تهیه کردم که اینم نشون میده که سرعت ایکس1 بیشتر از ای900 میباشد.
    حالا اگه همون چیزیه که شما گذاشتین ببخشید اخه من موفق به باز کردن لینک شما نشدم.
    اینم مطلبی که اماده کردم:(کپی از سایت موبیلستان میباشد)
    اینم 2 تا عکس از مقایسه سرعت اکسپریا و چندتا گوشی دیگه
    اکسپریا در عکس اول به طور واضح سریعتره و در عکس دوم با اختلاف بسیار کمی دومه
    همونطور که میبینید i900 در تست cpu از اکسپریا خیلی عقب تره و جلو بودن i900 فقط عددیه ، چون سازنده cpu ها متفاوته پس عدد نشان دهنده قدرت پردازنده نیست مثل اینتل و AMD

اگه عکسی را که گذاشتم بالا نمیاد میتونید برید لینکی را که میزارم نگاه کنید تا متوجه بشید.
    اینم لینکش:
    کد:
    دوستان منم با تمام این حرفهای زده شده موافقم اخه شرکت های سازنده ی سی پیوها متفاوته پس در نتیجه عدد نمیتونه بیانگر سرعت بالاتر باشه.البته من خودم با تستی که کردم ان چنان تفاوتی بین ای900 و ایکس1 ندیدم و ایکس1 را به خاطر محیط زیباتر و گرافیک بالاتر و داشتن سرعتی برابر با ای900 بهتر میدونم......
    Last edited by merikh_merikh; 07-07-2009 at 14:21.

14. این کاربر از merikh_merikh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام دوستان

هر کی میخواد پاکت پی سی تاپ بخره دست نگه داره که بزودی ساسونگ یه پی پی سی میاره بازار که از همه بهتره

کد:

پر سرعت ترین پروسسور

بهترین rom و ram یک گیگ و 512 مگا

disply 16 ملیون رنگ
    وکل چیزهای دیگه

حد اقل تا یه سال بعدش بهترین خواهد بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •