فکر نکنم بمیرن! فقط اسیر میشن و ما هم ازادشون میکنیم و به ما میپیوندن.داستان یه Evil Master هست که دنیای تو بازی رو گرفته و مردم رو آزار میده و یه Masterــه خوب هست که دائم نینجا هاش رو میفرسته و همه میمیرن!!
فکر نکنم بمیرن! فقط اسیر میشن و ما هم ازادشون میکنیم و به ما میپیوندن.داستان یه Evil Master هست که دنیای تو بازی رو گرفته و مردم رو آزار میده و یه Masterــه خوب هست که دائم نینجا هاش رو میفرسته و همه میمیرن!!
تو داستان میگه سالهاست داره نینجاهاشو میفرسته آدم خوبه!!
اگه 2سالی یه بار یه نینجا بفرسته باید جنگشون 8 ساله باشه نه سال ها!! میکشتشون :(
نه دیگه!
چون هر شخصیتی رو که ما ازاد میکنیم فیلمش تو بخش Extras میاد که اخرش استاده میفرستتش.پس این همون شخصه و سر و مر و گنده تو قفس نشسته و ما ازادش میکنیم.
البته من هنوز بازی رو تموم نکردم و اخرین شخصیتی که ازاد کردم اون کمونداره هست(اسمش شانه)
اشتباه میکنی!!
این یارو به اندازه مو های سر من نینجا فرستاده!!
فقط 6تا اخرش رو یادشه!!
دوست عزیز بازی رو اگه هنوز نگرفتی حتما بگیر خیلی با حاله جدا لذتبخشه گرافیکشم کارتونی
که در سبک خودش به جا و درسته.
مدتها بود یه بازی خوش ساخت و شاد ندیده بودم. دست سازندش ندرده
بازی خیلی جالبه مخصوصا صدای دشمنا خیلی بامزه ست من که برای تفریحم شده کشتناشو سایلنت نمی رو تا صداشونو بشنوم
مضحک ترین بازی که دیدم همین بازی هست
توصیه من اینه که اصلا نخریدش
بازی بسیار جالبی هست
ولی باگهای زیادی دیدم توش
افکت هاش هم بعضا در حد انتظار نبود .
ولی در کل توی این روز های اخیر کار من شده گوش دادن کلد پلی همراه با این بازی : دی
راهی هست که بشه به صورت سایلنت و بی سروصدا دشمنارو کشت؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)