سلام
واسه من هم همین پیغام رو میده
به گمونم سایتش مشکل پیدا کرده
از دوستان کسی بوده که این اواخر شارژ بگیره یا نه ؟
اگه گرفته میشه بگه با چی یا چطوری گرفته ؟
سلام
واسه من هم همین پیغام رو میده
به گمونم سایتش مشکل پیدا کرده
از دوستان کسی بوده که این اواخر شارژ بگیره یا نه ؟
اگه گرفته میشه بگه با چی یا چطوری گرفته ؟
می شه یکی یه راهنمایی درست حسابی بکنه
راهنمایی نمی خواد به نظر می یاد دست اندکاران این کار هم دارن به نوعی مخالفتشون رو با **** نشون می دن شایعه شده (البته شایعه شده) که با این کار روزانه چند صد میلیون تومن داره به مخابرات ضرر وارد می شه که تاثیرشو تو بورس روی سهام مخابرات گذاشته ( البته جای های دیگه جبران می شه) جالب اینجاست که وقتی با 09990 هم تماس می گیری و از اپراتور می پرسی می گه معلوم نیست که سایت کی درس می شه اینو من تا حالا حداقل 10 بار تماس گرفتم و پرسیدم
جوری جواب می دن انگار اصلا هیچ علاقه ای ندارن که درست بشه به هر حال اگه کسی روش خاصی می دونه ما رو هم بی نصیب نذاره
ممنون از همه موفق باشید
Last edited by SatSat; 30-07-2009 at 17:20.
سلام. هنوز این سایت مشکل داره
این مشکل اخیر حدودا 25 روز هستش که وجود داره !
با 09990 هم تماس میگیرم ، جواب درست و حسابی نمی دن !
البته 5 تومانی توی بازار زیاد هست ولی 2 تومنی هیچ
البته یک سوالی برام پیش اومده دوستان : چرا بعضی از سایتها هنوز دارن 2 تومنی می فروشن ؟!!!!!!!!!
از کجا میارن ؟
کسی از دوستان این 3 هفته اخیر تونسته از سایت همراه اول 2 تومانی خریداری کنه ؟؟؟
با سلام خدمت دوستان
من هم چند وقتي است كه اين مشكل را دارم. با وجوديكه قبلا براحتي شارژ دو تومني مي گرفتم.
لذا با جمعبندي نظرات فوق به اين نتيجه رسيدم مشكل سراسري و از خود سايت همراه اول مي باشد.
لذا دوستاني كه ادعا دارند مي تونند شارژ بگيرند يا خوب بلدند چاخان بگند و يا از طرق ديگر رمز شارژ دريافت مي كنند.
من دارم از سایت خرید میکنم ولی نه به اندازه قبل خیلی کمتر وخیلی به سختی
خب شمایی که میگی داری خرید میکنی روزی چنتا میگیری مثلا؟؟ یعنی اصلا بهت null نمیده؟؟؟
آخه چجوری؟؟؟؟ لابد میگید با نرم افزار خرید کارت شارژ!!!!!!!!!!!
مي توني لطف كني بگي چه جوري. من اينترنتم adsl هستش تا يك ماه قبل هم مي گرفتم. ولي حالا نه.
پس يا از طرق ديگه مي گيري يا سايت همراه اول باهات آشناست و يا ....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)