شما با pc بازی می کنید یا با دستگاهنسخه ps2 انگلیسی هم داره ، نسخه کنسول های دیگه هم حتما انگلیسی داره.
شما با pc بازی می کنید یا با دستگاهنسخه ps2 انگلیسی هم داره ، نسخه کنسول های دیگه هم حتما انگلیسی داره.
سلام دوست عزیز!
من با Ps2 بازی می کنم.
سلام دوستان من اين بازي رو با شبه ساز ps2 بازي مي كنم مي خوام بدونم چه جوري مي تونم با نامي كه تو هتل هست ازدواج كنم اصلا قلبش تغيير نمي كنه
دوستان من pc تونستم اين بازي رو با يك cpu تك هسته اي 3500 بازي كنم وحتي تونستم بازي Harvest_Moon_Magical_Melody_USA_NGC-MOONCUBE گيم كيو رو تو حداكثر سرعت بازي كنم به شما هم پيشنهاد مي كنم بازي كنيد بازي قشنگي هست اينم يه عكس از هاروست گيم كيوب مي توني انتخاب كني دختر باشي يا پسر اگه هم نياز به كمك داشتيد pm بديد
![]()
مشخصات سیستم می گی من هر کاری می کنم اجرا نمی کنددوستان من pc تونستم اين بازي رو با يك cpu تك هسته اي 3500 بازي كنم وحتي تونستم بازي Harvest_Moon_Magical_Melody_USA_NGC-MOONCUBE گيم كيو رو تو حداكثر سرعت بازي كنم به شما هم پيشنهاد مي كنم بازي كنيد بازي قشنگي هست اينم يه عكس از هاروست گيم كيوب مي توني انتخاب كني دختر باشي يا پسر اگه هم نياز به كمك داشتيد pm بديد
vga: 8500gt
cpu:3500amd
ram:2g
vga: 8500gt
cpu:3500amd
ram:2g
شما با چه برنامه اي ميخواي بازي رو ران كني
ببخشيد دوبار كليك شد مدير عزيز پست بالا حذف شه
سلام من تازه اینجارو دیدم منم 2یا 3 سال این بازی رو کردم چه جوری این بازی تموم میشه
سلام مهرداد جون تو رو خدا اينو ميخواي بگيري اينو نميشه ولي4دختر ديگه هست كه ميتوني با ها شون ازدواج كني اگه خواستي بگو تا اسم مشخصات و چيز هاي مورد علاقشون را بگم .![]()
نسخه PC بازي harvest moon وجود داره؟
خير عزيزم اين بازي را ميتوني با مبدل بازي كني رو كامپيوتر ولي نسخه ي پي سي نداره.
ببخشيد اقا امير يه سوال چه جوري محصولاتم را بفروشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)