سلام
برخلاف دوستانی که گفتن بازی حالت داستانی نداره باید بگم که بازی حالت سینگل و داستانی داره!
سلام
برخلاف دوستانی که گفتن بازی حالت داستانی نداره باید بگم که بازی حالت سینگل و داستانی داره!
نه اینکه اصلا نداره منظور مون اینه که نداشت بهتر بود.
خوب ut هم کاملا بی داستان نبود چون اگه توی قسمت movies می رفتی یه چیزایی توش بود ولی در کل به قول دوستمون با اون سبک افتضاح بازی همون رو هم نداشت سنگینتر بود!!
من بازی رو دیشب گرفتم.
خیلی حال کردم باهاش. آدم رو یاد UT میندازه.
منم خیلی حال کردم. چون بازی تو سبک UT یا کم هست یا من بازی نکردم.
تنها مشکلی که توی بازی دیدم یکی داستانش بود که 1 کلمه هم نفهمیدم چی به چیه یکی هم لهجه مسخرشون.
من هنوز نمیدونم اسم اون یارو که به جاش دارم بازی میکنم چیه
ولی در کل من که خیلی حال کردم. نمیدونم چرا اصلا استقبالی نکردین ازش.
Last edited by aghamajid1369; 16-09-2009 at 16:03.
مجید جون من هر کس نظر خودش رو داره ولی من یکی که یکی از بدترین بازیهای عمرم این ut بودچون داستان بازی خیلی برام مهمه!!
موفق باشی...
درسته. هرکس نظر خودش رو داره.
من برعکس تو UT یکی از بهترین بازی های عمرم بوده و هست. البته نسخه های اولیه خیلی بهتر بود به نظر من.
برای من هم داستان مهم هست ولی نه بیشتر از گیم پلی.
یه بازی مثل Frontline هم اصلا داستان قویی نداشت ولی اونم خیلی قشنگ بود.
البته اینا همش نظر منه. شاید یه نفر از هیچ کدومش خوشش نیاد.
عجب ! حالا ارزش داره بخرم نقد بزارم ؟ :دي !
اونايي كه خريدن يه نقد كوچول بزارن بزارم تو پست اول ! :دي
اينطور كه ميگيد بازي افتضاحه كه !!!؟
همین الان قسمت SINGLE PLAYER بازی رو تموم کردم.
عجب فازی داد. میخوام دوباره بازی کنم ولی روی هارد. با اینکه نرمال هم خیلی سخت بود. دهنم سرویس شد
این بازی رو با RED FACTION خریدم. اصلا هنوز وقت نکردم سراغ اون برم. فقط چند تا ماموریت از RED FACTION رو رفتم.
مگه این بازیه میذاشت؟
حالا اگه بخوام از نکات بازی بگم:
گیم پلی خیلی سریع که واقعا تو جنگا آدم حال میکنه. مخصوصا مرحله آخر که مثل مور و ملخ میریزن نمیدونی به کجا تیر بزنی
گرافیک هم که به نظرم در حد متوسط رو به بالا بود
تنوع اسلحه زیاد نیست
single player بازی کوتاهه. همونطور که دوستان گفتن این بازی بیشتر برای مولتی هست.
خلاصه دیگه همین. اگه طرفدار بازی توی سبک UT هستین از دستش ندین.
فقط تنها فرقی که با UT داره اینه که ماموریت دارین. capture the flag و death match و . . . نداره.
موفق باشید.
Last edited by aghamajid1369; 17-09-2009 at 19:24.
این بازی چرا اینجوریه؟؟؟
خیلی سخته.
اصلا امون نمیدن به من.
کار خاصی باید بکنم؟؟؟
می خواستم بدونم بازی فقط از نظر گرافیک و گیم پلی چجوری هست کاری به داستان ندارم.(منظورم اینه که بازی کردنش حال میده یا نه)در ضمن بازی چند ساعت طول میکشه تموم شه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)