1و 2 مرداد تو كرج كنسرت داره.
تالار شهيدان نژادفلاح
1و 2 مرداد تو كرج كنسرت داره.
تالار شهيدان نژادفلاح
کی؟ رضا صادقی؟1و 2 مرداد تو كرج كنسرت داره.
تالار شهيدان نژادفلاح
رضا صادقی: اسم آلبوم جدیدم شد؛ «یکی بود، یکی نبود»
1 مرداد - صحبت های رضا صادقی در مورد آلبوم : «بعد از اتفاقهایی که برای آلبوم جدیدم افتاد، حالا تمام سعی ما بر این است که قطعا کار را تا اواخر همین ماه یا نهایتا اوایل ماه بعد وارد بازار کنیم. عنوان آلبوم جدیدم هم «یکی بود، یکی نبود» است که امیدوارم توانسته باشیم با دوستان، کار خوبی را برای شما تهیه کرده باشیم».
خبری محرمانه درباره آلبوم «یکی بود ، یکی نبود»
بعد از تمام شدن برنامه و موقعی که برای انجام گفتوگوی صوتی به پشت صحنه اجرای برنامه رفتیم یکی از نزدیکان صادقی در مورد آلبوم تازه رضا حرفهای جالبی را عنوان کرد؛ «آلبوم در 16 قطعه تدارک دیده شده و بعضی از قطعهها لو رفته، رضا هم با تنظیمی متفاوت آنها را توی آلبوم گنجانده تا با آنچه در اینترنت و به صورت غیررسمی منتشر شد، یک فرق اساسی داشته باشند».
منبع : کافه مشکی پوش
امیدوارم زودتر آلبوم جدید بیاد ... من که منتظرم
حالا چه امید وار باشی یا نه آلبوم جدید میاد
واسه چی این همه ابراز امید میکنین؟
بهتره بری نذر هم بگی:خخخ
امیدوارم زودتر بیاد .. خوب شد؟؟
اگه بیاد نذر میکنم یه گوسفند بکشم به امیر قربونی کنمامیدوارم زودتر بیاد .. خوب شد؟؟
کار قبلیش که زیاد به دلم نشست از حد و اندازه رضا صادقی کمتر بود من نمیدونم چرا بیشتر هنرمندای موسیقی پاپ نمیتونند یه سیر صعودی در ارائه کاراشون داشته باشند
اين آلبوم "يكي بود يكي نبود" همون آلبوم معروف به چقدر سخته هست ؟رضا صادقی: اسم آلبوم جدیدم شد؛ «یکی بود، یکی نبود»
1 مرداد - صحبت های رضا صادقی در مورد آلبوم : «بعد از اتفاقهایی که برای آلبوم جدیدم افتاد، حالا تمام سعی ما بر این است که قطعا کار را تا اواخر همین ماه یا نهایتا اوایل ماه بعد وارد بازار کنیم. عنوان آلبوم جدیدم هم «یکی بود، یکی نبود» است که امیدوارم توانسته باشیم با دوستان، کار خوبی را برای شما تهیه کرده باشیم».
خبری محرمانه درباره آلبوم «یکی بود ، یکی نبود»
بعد از تمام شدن برنامه و موقعی که برای انجام گفتوگوی صوتی به پشت صحنه اجرای برنامه رفتیم یکی از نزدیکان صادقی در مورد آلبوم تازه رضا حرفهای جالبی را عنوان کرد؛ «آلبوم در 16 قطعه تدارک دیده شده و بعضی از قطعهها لو رفته، رضا هم با تنظیمی متفاوت آنها را توی آلبوم گنجانده تا با آنچه در اینترنت و به صورت غیررسمی منتشر شد، یک فرق اساسی داشته باشند».
اره کاش زود تر بیاد مشتاق شنیدار: دی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)