سامان من موندم مشكل شما الان چيه...
همين الان گوشيرو مستر ريست كردم...
اكتيو استند باي رو خاموش كردم...
برنامه پست 1 رو نصب كردم...
بعد اكتيو رو روشن كردم فقط ميانبر ها بود و تقويم...چجوري واسه شما نمياد؟؟؟؟![]()
سامان من موندم مشكل شما الان چيه...
همين الان گوشيرو مستر ريست كردم...
اكتيو استند باي رو خاموش كردم...
برنامه پست 1 رو نصب كردم...
بعد اكتيو رو روشن كردم فقط ميانبر ها بود و تقويم...چجوري واسه شما نمياد؟؟؟؟![]()
یونس جان من که مشکلی ندارم ...
یعنی داشتم ولی همین دیشب با همین روش برطرف شد ...
.
فایل پست اول شما همه استندبای رو حذف میکنه ولی من میخواستم فقط تقویم بمونه که شد ....
خب خدا رو شكر كه مشكلت حل شد. حالا دليل اينكه ديروز سيو نميشد چي بود؟
منم با اون فایلی که سامان ادیت کرده بود موفق شدم. ممنون سامان جان کلی زحمت کشیدی
اینم اسکرین شات:
![]()
خدا خیرت بده سامان جان حالا که مشکلت حل شد ببین راهی برای ما fp2 ها هم پیدا میکنی آخه این پچ ها رو تست کردم نشد![]()
البته تقویم هم حذف بشه اشکال نداره ؟ممنون
من گوشیم N78 هستش. من اصلا با اینکه همه اینا هم باشن مشکلی ندارم اما بدی کار اینه که تو تقویم تا 4 روز دیگه رو هم ردیف میکنه و اگه رویدادی وجود داشته باشه تقویم میشه 6 -7 تا خط که انقد صفحه رو شلوغ میکنه که اعصاب آدم میریزه به هم .
خوب حالا راهی برای هک تقویم وجود نداره که فقط رویدادهای روز جاری رو نشون بده؟ مثل این عکس که دوستان از گوشی هاشون گذاشتن. من نمیدونم این چه خصوصیتیه که تو FP2 گذاشتن؟ به چه دردی میخوره؟
پچ برای گوشیهای fp2 هک شده :
بالاخره برای fp2 پچ پیدا کردم با این پچ میتونید هر کدوم از گزینه هایی رو که نیاز ندارید از روی صفحه پاک کنید
کافیه پچ رو دانلود کنید بعد توی قسمت پچ ها کپی کنید بعد با rom patcher اجرا کنید قبل از اجرای پچ حتما active standby خاموش باشه
اینم پچ:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by tirdad_60; 21-05-2009 at 11:31.
آقا واسه من درست شد
خدا خیرت بده جوون
گوشیمم 95 8g
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)