تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین 8مگاپیکسلی؟کدومو بخرم؟خواهشا سریع؟

راي دهنده
58. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • n95 8g

8 13.79%
  • lg kc910

19 32.76%
  • samsung innov

27 46.55%
  • samsung pixon

4 6.90%
صفحه 8 از 20 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 198

نام تاپيک: بهترین 8مگاپیکسلی؟کدومو بخرم؟سریع خواهشا؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Bahador.p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

خیلی 2دلم.اگه 8510 رو بشه به صورت البومی(مثل گوشیهای جاوا)برای موزیک گوش دادن استفاده کرد و اگر باتریش روزانه به مدت 4ساعت برای موسیقی گوش دادن جواب بده مجبورم 8510 رو انتخاب کنم.راستی بین 8510 .renoir,pixon صدای 8510 در هندزفری از همشون بهتره؟؟بیسش چی؟
    Renoir رو نمیدونم ولی با Pixon . N82 .N96 . 5800 . N85 که مقایسه کردم میتونم بگم 100 برابر بهتره در مورد بیس باید بگم وقتی رو حالت 3D SRS قرار بگیره انگار ساب بستن کنارت ولی Renoir رو نمیدونم ببین اگه اهل آهنگ هستی مطمئن باش سیستم عامل به دردت میخوره در مورد باتری هم من جدید که گرفتم شنبه تا 4 شنبه کار کرد با ماکس استفاده 4 شنبه هم تموم نشد من میخواستم برم جایی گفتم خاموش شه زده حاله زدم به شارژ وگرنه 3 خونه شارژ داشت

2. این کاربر از Bahador.p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

خیلی 2دلم.اگه 8510 رو بشه به صورت البومی(مثل گوشیهای جاوا)برای موزیک گوش دادن استفاده کرد و اگر باتریش روزانه به مدت 4ساعت برای موسیقی گوش دادن جواب بده مجبورم 8510 رو انتخاب کنم.راستی بین 8510 .renoir,pixon صدای 8510 در هندزفری از همشون بهتره؟؟بیسش چی؟
    به صورت آلبومي ميشه گوش داد.موزيك پليرش اين گزينه هارو داره:
    artists.albums.playlists. all songs .genres.composers
    بعدشم شما باهاش 4 ساعت آهنگ گوش بدي 1 خط كم ميكنه اگه باهاش هم آهنگ گوش كني هم ور بري 2 خط كم ميكنه يعني 5 تا خط ديگه ميمونه.
    يه چيزيم بگم باتري من دوباره قاطي كرد الان 3 4 روز اين جوري شده.يه دفعه شب تا صبح گزاشتمش تو شارژ باتريش دوباره مثل اولش خراب شد.البته نه دقيقا مثل اولش مثلاً يه دفعه شب سه تا خط داشت صبح ديدم خاموش شده.ولي مثلاً ديشب 4 تا خط داشت تا صبح كم نكرد.كلاً دوباره قاطي كرد.حالا باهاش ور برم ببينم درست ميشه

4. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

Renoir رو نمیدونم ولی با Pixon . N82 .N96 . 5800 . N85 که مقایسه کردم میتونم بگم 100 برابر بهتره در مورد بیس باید بگم وقتی رو حالت 3D SRS قرار بگیره انگار ساب بستن کنارت ولی Renoir رو نمیدونم ببین اگه اهل آهنگ هستی مطمئن باش سیستم عامل به دردت میخوره در مورد باتری هم من جدید که گرفتم شنبه تا 4 شنبه کار کرد با ماکس استفاده 4 شنبه هم تموم نشد من میخواستم برم جایی گفتم خاموش شه زده حاله زدم به شارژ وگرنه 3 خونه شارژ داشت
    3d srs كه بيس نداره اكولايزراشو اينجوري تنظيم كن ببين بيس يعني چي
    عكس آپلود نميشه به عكس آواتارم توجه كنيد

6. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با تشکر از تمامی دوستان باید بگم من از خرید 8510 با تمام مزایاش به طور کل منصرف شدم.چندتا فوروم خارجی رو میخوندم که همگی به ضعف باتریش اشاره داشتن و همینطور ضعف صدا در فیلمبرداری....
    از renoir خیلی خوشم اومده فقط چون با lg حال نمیکنم موندم چیکار کنم.
    از پیکسون خوشم اومده ولی پیکسون هم مشکل باتری داره.همینطور مشکل فیلمبرداری..
    میمونه n95 که همه از فیلمبرداری عالی و صدای بسیار عالی در اسپیکر و هندزفری گفتن..
    حالا شما بگین من چه بکنم

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

رنوار هم صدای هندزفری عالی داره (فناوری دالبی).

الجی دیگه اون الجی قدیم نیست! (منظورم تو گوشی سازی هست.)

9. این کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

با تشکر از تمامی دوستان باید بگم من از خرید 8510 با تمام مزایاش به طور کل منصرف شدم.چندتا فوروم خارجی رو میخوندم که همگی به ضعف باتریش اشاره داشتن و همینطور ضعف صدا در فیلمبرداری....
    میمونه n95 که همه از فیلمبرداری عالی و صدای بسیار عالی در اسپیکر و هندزفری گفتن..
    حالا شما بگین من چه بکنم
    خودت جواب خودتو دادي ديگه........فقط ان95 ميمونه.
    ولي من شنيدم که 8510 بعد از مدتي باطريش بهتر ميشه

11. 2 کاربر از merikh_merikh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

حالا شما بگین من چه بکنم
    اول سوال دومتو جواب میدم :
    مطمئن باش renoir با این سیستم دالبی موبایلی که داره از همه نظر هندزفریش تکه
    innov هم هندزفری خیلی خوبی داره ولی من از کسی که خودش 8510 داره (تو فروم موبایلستان)
    شنیدم که کیفیتش از سری w مثل w850 پایین تره و پیش اونا خر خر میکنه
    اما در کل همشون هندزفری خیلی عالی دارن مخصوصا این که هر 3 هندزفری لوله ای هستن
    در مورد اولیش :
    شرکت lg تو این چند ساله یک پیشرفت فوق العاده تو همه ی زمینه ها چه کیفیت چه کارایی چه
    فروش محصولات داشته که البته هنوز موج های این پیشرفت به ایران نرسیده
    مثلا :
    الان مانیتور های درجه یک lg با تکنولوژی منحصر به فرد dfc بهترین مانیتور ها هستن
    lcd tv های lg مخصوصا از سری اسکارلت به بعد واقعا محشر شدن هم از نظر کیفیت هم
    زیبایی هم امکانات (مثل تکنولوژِی ماشین زمان این tv ها به طوری که من از خرید
    بهترین lcd tv sony الان پشیمونم که چرا اینهمه پول الکی دادم و lg نگرفتم
    تو زمینه ی موبایل هم الان سودش و فروشش و ارزش سهامش بعد از نوکیا و سامسونگ
    در رده ی سومه .. هم از سونی بیشتره هم از موتورولا و تو ایران هم بعد از ورود موفق
    ویوتی کم کم جاش باز شد
    به نظر من با این که در حال حاظر نوکیا و سامسونگ از نظر فروش از این برند بالا ترن
    ولی lg هیچ کمبودی تو کیفیت نداره حداقل از سونی اریکسون که اینقدر تو ایران جا افتاده
    به نظرم خیلی بهتره (من قبلا هم گوشی سامسونگ داشتم هم نوکیا داشتم هم سونی
    اریکسون داشتم هم tv mobile !) و رو هیچ برندی تعصب ندارم و نمیخام الکی طرفداری
    کنم
    انتخاب با خودته

13. 2 کاربر از dark fear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خودت جواب خودتو دادي ديگه........فقط ان95 ميمونه.
    ولي من شنيدم که 8510 بعد از مدتي باطريش بهتر ميشه
    n95 به نظر من گزینه ی مناسبی نیست
    نه دوربینش نه هندزفری به هیچ کدوم از اون 3 تای دیگه نمیرسه تازه خیلی هم زیاد شده

در مورد باتری تا یه حدی درسته تا یه حدی نه .. تا این جا که بعد از مدتی باتری آب بندی میشه
    و عملکردش بهتر میشه درسته ولی خیلیش به تفکرات روانی و نحوه ی استفاده ی شخص بر میگرده
    100% آدم روزای اول خیلی خیلی زیاد از گوشی کار میکشه ... هی عکس میگیره هی تو منو ها میگرده
    هی آهنگ گوش میده و ... ولی بعد از مدتی استفادش کمتر میشه و باتری بیشتر دووم میاره و این تفکر
    که بعد از مدتی باتریش خوب میشه خودش روی فرد تاثیر میذاره و طرف فکر میکنه واقعا باتریش خوب شده
    یه جوری به خودش تلقین میکنه (به قانون جاذبه ربط داره)

15. 2 کاربر از dark fear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ahmadreza0123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    In my BOOKs

پيش فرض

حالا شما بگین من چه بکنم
    باتری i8510 هیـــــــــــــــــچ مشکلی نداره و از بابت باتری خیالت کــــــــــــــاملا راحت باشه.

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

حالا شما بگین من چه بکنم
    نميدونم چجوري آخرش به n95 رسيدي!؟
    اول بگم كه هر كسي كه رنوار خريده ازش راضي بوده و مشكل خاصي باهاش نداشته پس به خودت تلقين نكن كه lg بده پس با خيال راحت برو بخرش.
    در مورد باتري 8510 باتريش از n95 معمولي خيلي بهتره و تقريباً در حد n95 8gig هست.8510 حداقل 20 ساعت موزيك پخش ميكنه پس خيالت راحت باشه.صداي فيم برداريشم چون خيلي قويه اين اتفاق ميفته و اگه به منبع صدا نزديك بشه خش خش ميكنه.الان براتون صداي ضبط شدشو ميزارم
    pixon هم فيلم برداريش خيلي خوبه و فقط به رووني رنوار نيست باترشم مشكلي نداره
    n95 نه تو صداي اسپيكر نه تو صداي هدفون نه دوربين به 8510 نميرسه مطمعن باش

@ dark fear
    ببين 8510 روزاي اول شب تا صبح 2 خط شارژ كم ميكرد ولي الان اصلاً شارژ كم نميكنه اين اسمش تلقينه؟

18. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •