لومینا جان همونطور که دوستمون اشاره کردند نوبتی یا همون turn اینطوریه که یه دونه کاراکتر شما میزنه یه دونه کاراکتر دشمن! ولی اینطوری نیست که جفتشون یه مقدار جون کم کنن! بستگی به level و ویژگی ها ی کاراکتر شما همینطور armor و weapon و .... داره که اصلا ممکنه خطا بزنن یا کارکترها جاخالی بدن یا critical hit بشه و چند برابر جون کم کنه و ....!×!
البته این سبک برای بازیهایی مثله diablo و never winter nights و .... هست که به صورت استراتژی مانند هستند و با mouse کاراکتر و حرکت و استفاده از قابلیت های مختلف رو کنترل میکنید
بازی هایی دیگه ای مثله oblivion و fable و ... رو شما به حالته اول شخص و سوم شخص میتونید بازی کنید که قسمت action یا کتک کاریشون!!! به قول خودمون دقیقا از قانون سبک action و چه بسا بهتر و کاملتر تبعیت میکنن!
میدونم یه مقدار ممکنه گیج شده باشید ولی بازی های این سبک رو بازی کنید میفهمید چی به چیه حدودا
البته بزرگترین ضعف این سبک برای ایرانی ها و کلا کشورهایی که زبونشون غیر از انگلیسیه اینه که شما باید تا حده زیادی به زبان انگلیسی مسلط باشید وگرنه عملا نمیتونید پیشرفتی داشته باشید
چون در حینه بازی هم با دیالوگ های مختلفی روبه رو هستید که انتخاب هر کدوم به آینده بازی تاثیر مستقیم داره و ممکنه در یه حالت یه نفر دوستتون باشه یا دشمنتون!
برادر ff کدومه؟من یه شماره از FF رو بازی کردم واقعا یه جوری شدم ! طرفدارهای خاص خودش رو داره
پسر چرا شایعه درست میکنی!×!!@$#@#%! بیشتر شرق آسیا این سبک رو دوست دارن ! که بهش JRPG گفته میشه
این سبک تو همه ی دنیا مخصوصا کشورهایی که زبونشون انگلیسی هست طرفدار های پر و پا قرص داره
این JRPG که مخفف Japanese role playing game هست برای ژاپنه که یه زیر مجموعه از همین RPG هست ولی چون در کشور ژاپن و معمولا به زبون ژاپنی درست میشن و از طرفی داستان هاشون و سبک بازی مثله سریال هاشون!!! هست به این اسم معروف شده
کدوم نسخه ارباب حلقه ها برادر؟هم FF اینطور سبکی داره ، هم یه نسخه از ارباب حلقه ها نسخه ی PS2 .
به نظر من سبک خسته کننده ای داره !
البته هرکسی سلیقه ی خاصی داره ممکنه بعضیا هم خوششون بیاد .
تا اونجا که من بازی کردم یا third person بوده یا strategy
..............
آهان یادم اومد
fellowship of the ring رو میگی!
آره اون که بدترینشونه! به قولی بچه بازیه! من نسخه ی PC ش رو دارم
درم ورد خسته کننده بودن هم مخالفم!
چرا؟
1. آینده بازی رو خودتون رقم میزنید!
2. پارامترهای زیادی (مثله چندتایی که بالا گفتم) توی بازی موثره
3. خسته کننده نیست! چون معماهای مختلفی رو باید حل کنید در حین بازی
4. خسته کننده نیست! چون شما اگر از داستانه اصلی بازی خسته شدید میتونید مراحل جانبی یا همون side quest ها رو برید که هم متنوعند هم خستگی تون رو در میکنن
5. همون رفیق یا دشمن پیدا کردن تو حینه بازی عالمی داره!