ممنون پنل خیلی قشنگیه
اما دکمه وروذ به اس ام اس برای من کار نمیکنه و سرعت یه مقدار هم پایینه به علاوه اینکه از وقتی نصبش کردم یکی دو بار گوشیم موقع روشن شدن توی هنگ میموند و بالا نمیومد و باید ریست میکردم و برای همین هم پاکش کردم
ممنون پنل خیلی قشنگیه
اما دکمه وروذ به اس ام اس برای من کار نمیکنه و سرعت یه مقدار هم پایینه به علاوه اینکه از وقتی نصبش کردم یکی دو بار گوشیم موقع روشن شدن توی هنگ میموند و بالا نمیومد و باید ریست میکردم و برای همین هم پاکش کردم
هر برنامه ای که احساس کردید مشکل ساز هست فوری پاکش کنید
اما من چنین مشکلاتی نداشتم
سلام دوست عزیز ممنوون که تاپیک های x1 رو گذاشتی . فقط من با این گوشی یه مشکلی دارم اونم آنتن دهیه ضعیفشه . میشه راهنماییم کنی چکار کنم؟
نیازی نبود همه پست رو "نقل قول" کنید ها!سلام . بعضی از سایت های دانلود پانل با پیشوند ftp هستش که از ما یوزر پسورد میخاد باید چکار کنیم؟![]()
سلام.
شما مشخص بفرمایید که کدوما مشکل دارن بچه ها قطعا" براتون مشکل رو حل میکنن.(حالا یا یه جا دیگه آپلود میکنن یا لینک میرور میدن یا....)![]()
تمام پانل هایی که که آدرس سایتشون با ftp شروع میشه.وقتی سایتو وارد میکنیم سایت از ما یوزر پسورد میخاد. راستی من اون یکی پانل هارو دانلود کردم دست شما درد نکنه.فقط مشکلم با نصب این پانل هاست. بلد نیستم چطور نصبشون کنم.یه مشکل دیگه هم هست. هروقت مموری کارد میکرو sd رو میندازم تو گوشیم نمیخوندش.تو قسمت setting و بعدsystem و بعد مموری کارت میرم میگه not instaled بنظرتون مشکل از کجاس؟
چه مشکلی داری؟
ک1ی میکنی یه جایی از گوشی
بعد میری روش و نصب میکنی
به همین راحتی
بعضی از پنلها 3 تا فایل دارند
باید هر 3 را نصب کنی
در مورد مموری
شما یه ک مموری دیگه تست کن
و نتیجه را در کلوپ گوشی بیان کن (اینجا نه)
تا جوابت اونجا داده بشه
======
احسان شما نقل قولتون را حذف کنید صفحه بهم ریخت
با سلام
من چند ماهی بود که ایکس 1 خریدم و خیلی هم ازش راضی بودم جز انتنش که اونایی ک دارن میدونن من چی میگم. خیلی راه هارو امتحان کردم و خیلی ها گفتند که فایده نداره چون سرشون نمی شد.
ولی من این مشکل رو حل کردم اون هم خیلی ساده. روی گوشیم اجرا کردم دیگه نه قطعی دارم نه سردرگمی واسه سرچینگ. خواسم بیام بگم که اونایی که دارن اصلا قصه نخورن چون مشکل حل میشه با اینکه وقت نداشتم ولی حیفم اومد نیام بگم.
توضیحات رو جزء به جزء بعد از امتحانام میام مینویسم. فقط تا هفته اینده بهم وقت بدین خوب نگارش کنم با عکس براتون میگذارم یا از اینجا هم میتونید سر بزنید.
متاسفانه لینکش پاک شده...شبیه ساز ایفون (IphoneStyle)
این پنل فقط شبیه ایفون هست...و صفحه اول رو شبیه ایفون میکنه
نصب:
1.فقط نصب کنید !!!
اسکرین شات![]()
از ورژن رادیوئی بالا استفاده کنید
شما اگه راهی به غیر از عوض کردن ورژن رادیوئی بلد هستین حتما بگین
تقدیم شما (IphoneStyle*
اپ کردم سایت
===
احسان گفته بودم ویرایش کن پستتو
نکردی
اجبارا پاک شد ...
بیشتر دقت کنید
نقل قولهای طولانی را قرار ندهید ..
شما اگه سوالتون را بپرسید کافیه
Last edited by golmohammadi; 22-01-2010 at 23:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)