دوستان لطف کنند اینجا فواینو هم رعایت کنند
فینگلیش نویسی خلاف قوانین هست !
و البته پست ها هم نباید به شکل چت باشه
اینایی که قرمز مینویسید الآن دقیقا واسه چیه ؟!!!
دوستان لطف کنند اینجا فواینو هم رعایت کنند
فینگلیش نویسی خلاف قوانین هست !
و البته پست ها هم نباید به شکل چت باشه
اینایی که قرمز مینویسید الآن دقیقا واسه چیه ؟!!!
آقا من شرمنده که بعضی از قوانین رو رعایت نکردم. خیلی ببخشید. دیگه تکرار نمیشه.
چی شد...کسی دیگه مایل نیست....
بچه ها خسته نباشین اما فکر نکنم کار گروهی از راه دور به جایی برسه من ساکن مشهدم دارم یه گروه جمع می کنم لازم به حرفه ای بودن هم نیست همه با هم تمرین میکنیم و تمرین بعد یه کار کوچیکو انجام می دیم البته باید صبور باشیم مثل باد بلند شیمو بعد ...
به ما بپیوندید برنامه ها داریم ایمیل بزنید و تلفن بدبد با هم هماهنگ می کنیم
یا علی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینید کسی که ابتدا میخواد گروهی بزنی باید در درجه اول خودش در تمامی مراحل حرفه ای باشه . برای مثال کسی که میخواد گروه انیمیشن سازی بزنه یعنی کار خیلی سختی رو انتخاب کرده و مسئول گروه باید در درجه اول خودش در تمامی مسائل مربوط به انیمیشن حرفه ای باشه . در درجه دوم فعالیت گروهی با این مسئولیت سنگین نباید کاملا اینترنتی باشه ! در درجه سوم کسی که میخواد تاپیک ایجاد کنه و چند نفر رو دعوت کنه باید خودش تا حالا چندین انیمیشن کوتاه رو ساخته باشه . و کلی نکته دیگه که اگر حتی یکیش رعایت نشه کار رو خیلی زود متوقف میکنه بنابراین به نظر من گروه های اینترنتی برای کار سنگینی مثل انیمیشن سازی مناسب نیست ...
آقا فقط یه چیزه که می تونه همین گروههای اینترنتی را راه بندازه و ازشون انیمیشن یا هر چیز دیگه ای گروهی دیگه بسازه:
1.مدیریت صحیح ( مثل مدیریت عزیز این فروم )
2.دولار ....
زدي وسط خال!!
در كل مدير و اسپانسر مي خواد!!
حالا کی حاضره مدیریت کنه؟
من می تونم اسپانسر جور کنم شما اون بالایی را جور کنید...
به جان شما نه به جان خودم این همه خلاقیت و این همه حرفه توی کار انیمیشن و متعلقاتش به جان مادرم توی هیچ کجای جهان پیدا نمی شه....والله اونایی هم که توی hallywood و japan کار می کنند صد سالی هست که توی این برنامه هان ما که هممون حد اکثر 8 سال بیشتر نیست که کار می کنیم...پیشرفتمون (البته خودم را نمی گم) زده به سقف کار .... باید به ما بگن آدمهای سرعت.... ولی همه ی این چیزها بدون ساخت انیمیشن مساوی است با =0 . چرا یه حرکتی نمی کنید... اگر هرچی بگیم نمیشه که نمیشه.... یه بار یگید می شه .... تا بشه... یکی یه چیزی بگه دیگه.
تلاش + کوشش+خلاقیت+همه ی اینها - نتیجه =0
Last edited by Animators; 22-07-2009 at 15:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)