اینم عکس پایه های سی پی یو !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون پایین دست چپ :((
اینا درست بشو نیست ؟!
اینم عکس پایه های سی پی یو !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون پایین دست چپ :((
اینا درست بشو نیست ؟!
سلامم..این را فقط Gabana میتونه درستش کنه و بس
تعمیرکارای حرفه ای به اسم پیام میشناسنش و شاید بتونی بزحمت تووی بازار ردش را بگیری....
راهنمایی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by avecina.ir; 04-04-2009 at 21:28.
خوب که سریال روی مادربرد رو کندی؟! دی:
ببین اینارو فقط تعمیر کارهای محلی میتونند درست کنن! اون سریالی که کندی رو برچسبش رو داری؟! یه جورایی من بلدم این نمایندگی هارو پیچ بدما! دی:
راستی پایه نداشته چطوری کار میکرده؟!
سلام، امان از پین cpu، منم یکبار که داشتم کامی رو گردگیری میکردم 2 تا از پینهای cpu توسط یه آدم فضول مرحوم شدن و مجبور شدم برم یکی دیگه بخرم، البته شاید توی شرکتی که فرستادی گارانتی پینها شکسته باشه، شایدم وقت گردگیری کمی بهش فشار اومده و مرحوم شدن ولی اینکه اول گفتن 2 تا پین بعد شده 3 تا کمی مشکوک هست که نکنه اونجا با cpu شما دست رشته بازی میکنن، انشاالله درست بشه و خرج زیادی رو دستت نگذاره، موفق باشی
نه !
برچسبش رو نگه داشتم ولی بعدش انداختم دور
جعبه رو هم امروز پست کردم ...
به پیام هم پی ام دادم تو یاهو ... چند وقته ندیدمش ...
من هم نمیدونم چطور کار میکرده !
حالا شما هم عکس رو ببینید ! سه تا پایه کمی عجیبه ! چون من هم اینجا چک کردند چند تا تعمیر کار مشکلی ندیدند ! فقط یکی خم بود که درست کردند !
خوب که انداختی دور؟!
امتحان کردی ببینی کار میکنه یا نه! اخه یادمه یه سی پی یو 478 بود! 2 تا پایه نداشت ولی کار میکرد!
حالا ببین شاید بشه کاریش کرد! البته این گارانتی ها هم همشون هینجوریند! الان باید یه نو بهت داده بودن تموم شده بود رفته بود!
ببرش یه تعمیر کار که میشناسیش! راستی کدوم شهری؟!
ببینید من با گابانا پیام صحبت کردم ! گفت اگه سی پی یو رم میشناسه مشکلی نیست !
در ضمن من هم گفتم که سی پی یو رو میشناسه !
حالا باید دید چه میشه کرد !
1-ببین حالا یه جوری سیستم رو بیار بالا! با برنامه OCCT یا..... سی پی یو رو تحت فشار بزار اگر مشکلی نبود سالمه!
2-با برنامه 3dmark06 یه تست بگیر ببین امتیاز واقعی رو میگیری یا نه ! همین!
3-یه اور کلاک یا ولتاژ بالا هم انجام بده ببین مشکلی نباشه! همین حله!
موفق باشی!
(حالا منم یه شانسی اوردم 3 روز پیش فنوم 9550 از دستم افتاد این گوشه بردش از وسط شکافت شد ولی خدار و شکر کار میکنه!) دی:
فکر کنم این خرابی مربوط به خیلی وقت پیش باشه که من تازه پی بردم ! اینجا رو ببینید !
میتونه از این باشه ! ولی من باید به بایوس قبلی برگردم تا ببینم مشکل حل میشه یا نه ؟
به هر حال ... ببینید ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
1. شما ميتونيد كابل برق فلاپي خود را قطع كنيد، بعدا پين هاي كابل كيبورد خود را چك كنيد كه فكر كنم 9 تا باشه.
2. ميتوني ببري تعميرگاه و اينقدر خودت رو زجر ندي!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)