سلام بچه ها . خوبيد ؟ من به اميد خدا فردا ميخوام برم گوشي بگيرم . راهنمايي هم كرديد ممنون ديگه آخرش 5800 يا امنيا تا 450 جور كردم . چيكار كنم ؟
سلام بچه ها . خوبيد ؟ من به اميد خدا فردا ميخوام برم گوشي بگيرم . راهنمايي هم كرديد ممنون ديگه آخرش 5800 يا امنيا تا 450 جور كردم . چيكار كنم ؟
910 اره قديمي بود اونو نميتونم بگم
شرمنده من دقت نكردم و 990 خونده بودم
در هر صورت اكثر گوشيهاي جديد سوني اريكسون مكالمه بالايي دارند
والا من خيلي جاها اينو خودم
اميدوارم اونطور كه شما ميگين باشه
چون امنيا گوشيه خوبيه و اگه مشكل شارژ نداشته باشه شايد نظرم عوض بشه
شايد هم شما شانس اوردين و باطري خوبي گيرتون اومده
5800 خوبه خوبه
ولي نسبت به بقيه گوشيها از جمله امنيا تعريفي نداره
امروز هم قيمت كردم خيلي مناسبه يعني 345 تومن
بچه ها امنيا الان چنده
با 450 ميشه بدون گارانتيشو گرفت؟
اگه برسه پولتممنون ديگه آخرش 5800 يا امنيا تا 450 جور كردم . چيكار كنم ؟
بین این دوتا omnia گوشی سر تری هست
امنيا تائيد ميشه
از 5800 خيلي سره
از راهنماييتون ممنون.
من يه گوشي با امکانات خوب و يک کيبرد عالي ميخام.البته تاچ پرو2 يه مقدار بزرگه....ال سي دي 3 اينچ باشه کافيه.
خب همون x1 ديگه.
البته اگه عجله نداري صبر كن تا گوشيهاي جديد سامسونگ و htc معرفي بشن.
سلام.
به نظر من گوشی خوبیه البته برای شما که طبق گفته هاتون عادت به استفاده از کیبرد دارید خوب نیست چون منکه از کیبردش به هیچ وجه نمیتونم استفاده کنم (خیلی دکمه هاش کوچیکه).ولی در حالت کلی آیمیت از نظر استحکام بهتر از اچ تی سی هست ولی در حال حاضر توی گوشی های اچ تی سی گزینه های بهتری برای خرید وجود داره من این گوشی رو اون اوایل که اومده بود گرفتم.
با نصب وین مو 6,1 البته بدون عربایزر حدود 98 مگ هم رام خالی برای گوشی بوجود میاد (فکر میکنم حالت وین 6 حدود 50 مگ بود)همچنین قابلیت ساپورت sdhc هم پیدا میکنه.
من چیز خاص دیگه ای به ذهنم نمیرسه سوال خاصی باشه در خدمتم.![]()
خب شما چرا امنيا و x1 رو گزاشتي از imate استفاده ميكني؟
اينكه هم cpu ش از اونا پايين تره هم باتريش هم lcd ش كوچيكتره و تو خيلي موارد از اونا پايين تره؟
سلام.
من با نظرتون در خیلی از موارد موافق نیستم. از نظر مولتی مدیا از چه لحاظ ضعیفتره؟ از نظر صدا توی تمام پاکت پی سی ها تکه.از نظر دوربین من با x1 , 9502 عکس میندازم خودتون مقایسه کنید.
از نظر lcd که اندازه ش 2.8 اینچه که فکر نمیکنم نسبت به اندازه گوشی کوچیک باشه اندازه اش با تاچ پرو یکیه.باطریش هم در حد اونا جواب میده .(خیلی ضعیفتر نیست).البته ناگفته نماند منم الان دیگه پیشنهاد خرید این گوشی رو نمیدم چون جی سنسور نداره و با این قیمتی که داره گزینه های خیلی بهتری رو میشه تهیه کرد (تو پست قبلیم هم گفتم ).
یک موردی هم که هست در مورد باطری باید عرض کنم تو پاکت پی سی ها شما نمیتونید به این راحتی مقایسه کنید مگر اینکه شما گوشی های مختلف رو خودتون داشته باشید یک نوع برنامه نصب کنید و با هم ران کنید چون برنامه های مختلف هم بسته به اندازه درگیر کردن رم و رام و سی پی یو مقدار مصرف باطریشون متفاوته.(البته امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم)
شاد و پیروز باشید.![]()
سلام.
آقا با 450 با گارانتیش رو هم میشه گرفت اگر رفتید علاءدین مغازه سوم سمت راست فکر میکنم اسمش هم گالری 3 هست اونجا بگو منو اون آقایی فرستاده که چند وقت پیش اومد یه امنیا ازت گرفت جا بندش شکسته بود.
بگو گفته بیام پیشت آدم منصفی هستی .
یه قیمت هم از گالری المپیک بگیر صاحب مغازه رو بهش میگن دایی شاگرداش هر کدوم بودن بگو منو اون مشتری ثابت آیمیت و htc تون فرستاده .نشونی هم خواست بگو آخرین گوشی هم که ازتون گرفت یه تاچ hd بود بگو گفته با من مناسب حساب کنید خودم میام تلافی میکنم(بگو گفته بکنید تو پاچه خودم)
راستی یادم رفت بگم مموری کارد اگر خواستی بخری به هیچ وجه از خودشون نخر چون تا جایی که راه داشته باشه میندازن پول یک 8 گیگ رو میگیرن یک 4 بهت میدن.واسه خریدش
یک فروشگاه طبقه اول علاءدین هست به نام رایان تک
کارش بیشتر تو همین زمینه هاست من چند بار ازش مموری خرید کردم تا حالا بدی و کلکی تو کارش ندیدم.
قیمتهاشم تقریبا" مناسب تر از جاهای دیگه هست (با توجه به نوع جنسش).رفتی اونجا بگو منو همونی فرستاده که یک روز چند تا مموری واسش باز کردی هیچ کدوم رو دستگاش نخوند
(البته بعدا" همه رو خوند).بگو آخرین خریدش هم یه مموری میکرو 8 گیگ بود واسه 9502 آیمیت.
آدرسش هم اینه:طبقه اول پاساژ علاءدین واحد 155 آقای پریزاده(البته اسمش رو فکر میکنم این باشه دقیق یادم نیست)تلفن: 66731753 و 66727762
Last edited by AryanLand; 26-03-2009 at 03:01.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)