بچه ها بازي رو توپخونه آورده . بريد بگيريد )360(![]()
بچه ها بازي رو توپخونه آورده . بريد بگيريد )360(![]()
خدا کنه هر چه زودتر واسه pc هم بیاد...................!
این بازی را هم امروز تجربه کردم .
همون طور که دوستان گفتن واقعا خوب کار شده و حتما پیشنهاد میکنم از دست ندید .
بازی حالت داستانی داره ؟؟ قوی هست ؟
نه محمد جان این بازی حالت یک برنامه ی تلویزیونیه!!!! مثلا یک برنامه ای که برایه سرگرمیه! هر Episode که تموم میشه یک پیش نمایشی از Episode بعدی نشون میده و در واقع Split Second نام اون برنامه ی که وقتی میری تویه خوده Episode یک معرفی نامه از برنامه میزاره آخرشم تکه هایه شیشه به هم میرسن و جمع میشن میشه Split Second
تازه تویه بازی هم مارک کاناله تلویزیونی اون بالا هست به نام BR TV فکر کنم که هی به Split Second و BR TV تبدیل میشه![]()
هر Episode یک Bonus Event داره که باید به تعدادی که میگه ماشین هایه دشمن رو بترکنی تا باز شه. همینطور یک Elite Event که با اون میتونین به Episode بعدی برین.
کلا دیدن داستان نداره این بازیه Fun یک همچین ایده ای که از نظره من خیلی هم جالبه رو پیاده کردند!! ( واقعا حالت یک برنامه ی تلویزیونی ساختگی داره حتی وسطش مارکه برنامه یعنی Split Second رو موقعی که کرش میکنی نشون میده ) راستی HUD هم خیلی جالبه زیر سپر عقب کوچیک سمت چپ و راست مشخصات رو نوشته و بعد از سمت چپ تا راستم یک نیم دایره که رویه زمین هم هست و رویه اون Drift و درجه و ... قرار داره که اینم ایده ی جالبیه!
باز هم میگم بازی فوق العاده هیجانی و FUN هستش( یک صحنه رو امروز تویه Elite Event دیدم که واقعا زیبا بود کارش حرف نداشت 7 تا ماشین بودیم همه تقریبا نزدیک هم بعدش یک ماشین از همه عقب تر بود ما همه خواستیم از زیر کشتی رد بشیم که اون ماشین 8می با استفاده از Super Power ش کشتی رو رویه ما انداخت کلا خرد و خاک شیر شدیم اون اول شد!!!!)
شایان جان حالا اینا دشمن هستن؟ماشین هایه دشمن رو بترکنی تا باز شه![]()
سلام بچه ها ...اگه میشه در مورد گیم پلی و داستان و سبک بازی برام توضیح بدین....
به نظرتون بگیرم؟؟؟... میشه یه بازی شبیهش رو بگین ؟؟؟
خیلی ممنون
Last edited by tommy vercetti; 17-05-2010 at 12:36.
سه پست بالاتر شایان جان توضیح دادن.
اگه بخواییم مثال بزنیم شبیه اش میشه سری Carmageddon... نمیدونم ژانر Car Combat شنیدین یا نه. حدودا در این قسمت قرار میگیره.
کاملا گرفتنش توصیه میشه.
نمره گیم اسپات برای نسخه های Xbox , PS3 و کامپیوتر : 7.5
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اشکالاتی که به بازی گرفته سه مورده و طبق روال نمره دهی باید میشد 8.5 ولی شده 7.5 . کسی اگه در این مورد اطلاعی داره توضیح بده !
بازی هیجان فوق العاده ایی داره . به نظرم از بورن آت هم بهتره
واقعا آدم رو جذب میکنه من که ار دیروز بیشتر پای این بازی بودم تا پرنس .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)