تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 40 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 397

نام تاپيک: پرسش و پاسخ درباره پرندگان زينتي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    dezfoul

پيش فرض

eastern عزيز به جمع ما خوش اومدي ما هم روي شما حساب مي كنيم
    اگه بتوني مراحل تربيت رو براي انجام كارهاي تفريحي(شيرين كاري) كه اين پرنده ها انجام ميدن بگي حسابي حال دادي
    مثلا چيكار كنيم كه وقتي بهش گفتي يا علامت دادي رو زمين بشينه يا بخوابه يا دور خودش دور بخوره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

10

نقل قول نوشته شده توسط omid_gogol
    من یه طوطی خریدم که طرف به من گفت که اون دستیه اما وقتی می خوام بگیرمش دستمو گاز میگیره من باید چکار کنم؟
    سلام من هم يك طوطي برزيلي دارم كه همينطور گاز مي گيره .براي اينكه رام بشه همين دستوراتي كه دادين رو بكار بردم لطفا در اين مورد به صورت اختصاصي منو راهناميي كنين (در مورد طوطي برزيلي كوچك )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

10

نقل قول نوشته شده توسط eastern
    سلام به همه مرغ عشق دوستان..

من تا حالا بیشتر از 100 تا مرغ عشق داشتم که به تعداد زیادی هم تکثیر شدن..بییشتر عمرم یعنی از بچگی با مرغ عشق انس داشتم و بهتره بگم با تمام وجود عاشق این موجودات ناز هستم..

هیچ کدوم از پرنده های من حرف نمی زدن ولی هوش و هنرهای زیادی داشتن که شاید براتون باورکردنی نباشه..

با تمام مراحل زندگیشون هم در حد تخصصی آشنام... همیشه هم که مریض میشن خودم درمانشون می کنم.. کارهایی که هیچ دکتری بلد نیست ( حتی زایمان !!! )

به هر حال اگه کسی سوالی داشت می تونه رو من حساب کنه..

این ایمیل منه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و خوشحال میشم به صاحبان این موجودات بی نظیر کمک کنم تا کوچولوهای رنگارنگشون همیشه سلامت باشن
    سلام eastern جان من يه طوطي برزيلي دارم كه خيلي وحشي ولي از دستم غذا ميخوره . ميشه بگي من بايد چه مراحلي رو براي دستي شدنش انجام بدم . اگه به صورت مشروح توضيح بدي من خيلي ممنونت ميشم عزيز.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

يك سوال : به نظر شما ميشه كوتوله آفريقايي رو دستي كرد (البته با هم جفت هستند)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلم
    من يك طوطي خريدم نميدونم از چه نژادي هست فروشنده ميگه از نژاد بارتا هست ولي بعضي ها ميگن كاكادو هست البته من سرچي كه در اينترنت داشتم متوجه شدم چيزي بنام بارتا نداريم و لي كاكادوها انواع مختلفي هستند طوطي من به گفته فروشنده حدود 4 ماه دارد و هنوز كاكل آن در نيامده و گفته نوع بالغ آن يك كاكل زرد دارد البته در زير موهاي سر رنگ نارنجي ديده مي شود ويك حاله نارنجي هم دور چشماش هست اگه كسي در مورد اين نوع طوطي و آموزش و تغذيه ( كاكادو يا بارتا ) اطلاعي داره به من كمك كنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    dezfoul

پيش فرض

دوست عزيز تا جايي كه من مي دونم تمام طوطي هاي كاكلي(كاكادوها و تاج به سرها)از همون جوجگي كاكل دارند.اگه يه خورده بيشتر توضيح بدي شايد بيشتر بتونبم كمكت كنيم

داره خودمونی میشه eastern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اقا هادی من طوطی نداشتم ولی مرغ عشق و فینچ زیاد داشتم و عادتی کردم..

گرسنگی دادن راه چاره نیست .. شکنجه است .. پرنده رو بیشتر ازت دور می کنه.

احتمالا تا به حال حمام نکرده بوده و براش تازه و ناراحت کننده بوده.. در ضمن مثل آدم نباید بشوریش ..

به هر حال فکر می کنم باید صبر داشته باشی و تو این مدت فقط بهش محبت کن.. خودش وقتی محبتت رو حس کنه بعت اعتماد می کنه و میاد طرفت و کم کم رو دستت هم میاد ..

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط ajnoori
    دوست عزيز تا جايي كه من مي دونم تمام طوطي هاي كاكلي(كاكادوها و تاج به سرها)از همون جوجگي كاكل دارند.اگه يه خورده بيشتر توضيح بدي شايد بيشتر بتونبم كمكت كنيم
    سلام دوست عزيز
    طوطي من حدود 30 سانتيمتر و وزنش حدود 500 گرم تازگي به قيمت 200 هزار تومن خريدمش البته فكر كنم كلاه سرم رفته ولي در اينترنت قيمتش حدود 1100 دلار قيمت خورده اصلا اهلي نيست نزديك قفسش ميشم ازم فرار ميكنه ولي اگه ازشم دور شم شروع به بازيگوشي و جيغ زدن ميكنه غذاشو با نوكش به بيرون پرتاب ميكنه . نميدونم چطوزر اهلي ميشه ايا اصلا ميتونه حرف زدنو ياد بگيره و چند وقتشه نر و مادگيشم نميدونم اصلا معلومات من در باره اين طوطي صفره توي اينترنت هم سرچ كردم دونوع شبيه هش ديدم كه خيلي به ااين شبيه هستند ولي نميدونم از نوع Bare-Eyed Cockatoo يا از نوع Goffin Cockatoo عكسشو ميفرستم شايد شما بتونيد كمك كنيد چطوري ميتونم اونو اهلي و حرف زدن يادش بدم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

با سلام
    دوست عزيز معمولا پرنده هايي كه جفت هستن مثل اونايي كه تك هستن دستي نميشن مگر از بچگي باهات باشن ولي دنياي عجيبيه شايد با صرف وقت زياد دستي بشن در ضمن نكنه براي دستي كردنشون از روش گرسنگي استفاده كني
    محبت بايد دروني باشه
    راستي چند وقته كوتوله هارو داري ؟ در ضمن تيره طوطي ها همه قابليت حرف زدن دارن ولي استعداد ها خيلي متفاوته

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

14

من سه ماهي ميشه كوتوله ها رو دارم . هميشه تو خونشون - اصلا بهم حال نميدن - هيچوقت نميان بيرون -
    بدبختي تخم هم نمي ذارن كه دلت خوش باشه - به نظرتون چيكارشون كنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •