سلام
دمای 41-46 طبیعیه برای این سی پی یو پر مصرف- البته به مادربورد و کیس و نحوه چیدمان فن ها هم ربط داره ولی در کل دمای نرمال و خوبیه-دمای سی پی یو دوست عزیزمان mhv_kntu خیلی خوبه -38- عالیه ولی در نظر داشته باشید مادربوردشون هم از بهترین انتخابهاست و کیسشون هم حتما یه کیس استاندارد و حرفه ای هست
تکنولوژی Hyper Threading اجازه میدهد تا هرهسته CPU به عنوان دو CPU تشخیص داده شود. بنابراین اگر شما یک پردازنده Core i7 چهار هسته ای داشته باشید سیستم عامل آنرا به عنوان هشت هسته ای تشخیص میدهد. این تکنولوژی مبتن بر این حقیقت است که، هنگامیکه CPU در حال فعالیت است درون CPU برخی مدارات وجود دارد که بیکار هستند و بنابراین میتوانند استفاده بشوند. این تکنولوژی همچنین SMT یا Simultaneous Multi-Threading نامیده میشود. این تکنولوژِی همان کارائی سودمندی را که هسته های واقعی CPU دارند ارئه نمیدهد (به عبارت دیگر یک CPU با هشت هسته سریعتر از یک CPU چهار هسته ای با تکنولوژی HT است، حتی اگر هر دو آنها در یک نرخ کلاک و مبتنی بر یک معماری باشند) به هر حال شما بطور مجانی صاحب این هسته های اضافی میشوید که تاثیر مثبتی در افزایش performance داره و از سی پی یو بهره لازم رو میبره
----------
من با محاسباتی که کردم چنین سیستمی (با گرافیک geforce 8600) در کل حدود 550 وات مصرف داره- میخوام نظر دوستان رو در مورد پاور 650 یا 700 برای این سیستم بدونم:
max 110 watt........................ ex 58 extreme main
max 135 watt...................................... i7 920 cpu
3 x max 15 watt = 45 watt .................................... 3x1Gb ram
max 25 watt .................... samsong 500Gb HDD
max 110 watt ........................... geforce 8600 gts
max 25 watt....................................... dvd sony
max 30 watt............................ dvd sony combo
max 5 watt..................... zoltrix dialup modem
max 5 watt...................................... ram reader
2 x max 10 watt = max 20 watt.................................... fan 12cm x 2
max 10 watt ......................................... cpu fan
max 3 watt ............................. mouse-keyboard
--------------------------------------------------------------------------------
max 523 watt
power?????????????????? ?????????????
برای محاسبه از سایت زیر استفاده کردم:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید