سلام
لینک دانلود Rosseta Stone رو اگه ممکن هست بگزارین.
ممنون
سلام
لینک دانلود Rosseta Stone رو اگه ممکن هست بگزارین.
ممنون
با سلام به دوستان عزیز
به نظر شما بهترین و موثرترین روش جهت English Self Study در حد پیشرفته چیست؟
لطفا اگر فیلم آموزشی یا طریفه دیگری سراغ دارید من را راهنمایی فرمایید
جدیدا با یه پادکست آشنا شدم که ممکنه موثر باشه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز اگه یک سرچ کوچولو تو گوگل انجام بدی میتونی روزتا استون رو با 5 لول زبان انگلیسی لهجه امریکایی براحتی پیدا کنی ، اگه اینترنت پر سرعت داری برو دنبالش چون حجمش حدود 2 گیگابایته اگه هم نداری بهتره بخری ، اگه خواستی بخری بگو تا من یک سایت رو که هم مطمئنه و هم ارزون میده بهت معرفی کنم
دوستان تواین سایت با عضو شدن در قسمت دریافت لغت میتونید هرروز یک لغت جدید دریافت کنید وهر هفته هم ازتون امتحان می گیره امکانات جالب دیگه هم داره.
کلا با گوش دادن به شبکه های انگلیسی زبان میتونید لغات جدید یاد بگیرید- لغاتی رو که فراموش کردید به یاد بیارید و گرامر ها رو تو ذهنتون دوره کنید و با کاربرد اونها به طور زنده آشنا شید و از همه مهم تر با تلفظ درست لغات آشنا شید. بعد از مدتی میبینید که آماده اید تا صحبت کنید اون موقع حتما با یکی که مکالمش خوبه شروع به صحبت کردن کنید .اونایی که اهل ماهواره گوش دادن نیستن میتونن رادیو انگلیسی ایران موج 100.7 ساعات اگه اشتباه نکنم 3تا 5 ویا حتی باخرید یک دستگاه set top box شبکه press TV که مال خود ایرن هست و بخش های متنوعی داره رو گوش بدن.
Last edited by sajjad1973; 06-08-2010 at 08:00.
ولی به نظر من برنامه های خود آموز هم عالی هستن . مثلاً برنامه Tell me more به نظر من یکی از بهترین راه های یاد گیری زبان هست . ولی اگه هر روز به مدت 1 ساعت یا بیشتر ازش استفاده بشه. اینو به خاطر داشته باشید در هنگام استفاده از این برنامه هر گاه که برنامه براتون خسته کننده شد . از برنامه خارج شید و استراحت کنید
از ديد من رفتن به كلاس و جايي كه از ما تكليف بخوان بهتره..!
خود آموز ممكن اين بشه كه آدم شل بگيره.. البته بستگي به انگيزه طرف هم داره..
ولي در كل من با اين كه كسي بالاي سر آدم باشه ُ ياد بگيره بيشتر موافقم..
راستی دوستان تو نوشته قبلیم یادم رفت بگم این سایت هم استادمون سر کلاس برای تقویت شنوایی listening معرفی کرده
سلام
من حدود 1.5 ماه میخوام فشرده انگلیسی رو خودآموز یاد بگیرم .نه اینکه فول بشم ! منظورم اینه که میخوام حداکثر استفاده رو بکنم.
چه راهی ، کتابی ، نرم افزاری ((Rosetta - Tell Me more - Let's speak English , . .. )) و . . . هست واسه اینکار ؟؟؟
بزارین اینطوری بپرسم !
یه راه سریع واسه افزایش معلومات زبان انگلیسی میخوام .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)