ولی سونی اریکسون علاقه شدیدی به uiq داره البته باید صبر کنیم ببینیم آزمایش های سایت mobile review روی این گوشی چه جور جواب خواهد داد
ولی سونی اریکسون علاقه شدیدی به uiq داره البته باید صبر کنیم ببینیم آزمایش های سایت mobile review روی این گوشی چه جور جواب خواهد داد
اره ارزششو نداره كه به خاطر دوربين ادم انقدر پول خرج كنه
ولي كساني كه دوربين ديجيتال ندارند بيشتر ميتونند باهاش حال كنند
اگه تي وي داشته باشه كه عالي ميشه
قدرت سونی اینجا معلوم میشه
.......................
حیف که cybershot نیست![]()
Last edited by google_boy07; 22-02-2009 at 00:59.
فکر کنم cyber shot ه که...
هنوز چيزي معلوم نشده كه!!!!!!!!!![]()
تو فيلمهايي كه من ديدم به نظر ميرسه كه سيستم عاملش ويندوز موبايل باشه
البته بيشتر s60 ميگند
ولي هر چي باشه سيستم عامل خوبي بايد باشه
عزيز من Cyber Shot فقط يه اسمه ، يعني يه اسم بهش اضافه كنن كيفيت عكسها فرق مي كنه ؟!!!
با عرض سلام خدمت همه دوستان
دوستانی که به این گوشی علاقمند شدند حتما به بخشی که در سایت سونی اریکسون برای این گوشی در نظر گرفته شده سر بزنند(در صفحات کلیک کنید تا مطالب جدید را ببینید)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عزیز من ، سایبر شات .... یه مدل تکنوبوژیه عکاسی هست ...... که از یه استانداردهای خاصی استفاده میکنه.... و در انحصار شرکت سونی....!!عزيز من Cyber Shot فقط يه اسمه ، يعني يه اسم بهش اضافه كنن كيفيت عكسها فرق مي كنه ؟!!!
بود نبود این کلمه ...... هم در کیفیت عکاسی تاثیر میزاره ..... میشه برای بررسی این مسئله رده C اس ای رو با رده W دوربیناشون رو قیاس کرد.....!!!
یکی به ما بگه ..... بالاخره سیستم عامل این خانوم چیه.....تو فيلمهايي كه من ديدم به نظر ميرسه كه سيستم عاملش ويندوز موبايل باشه
البته بيشتر s60 ميگند
ولي هر چي باشه سيستم عامل خوبي بايد باشه...!!!
یه سری میگن .... سیمبین سری 60 .. یه سری میگن بازگشت دوباره UIQ ...... بعضی ها میگن ویندوز ......!!
منم میگم ..... جاواس ...... البته اگه تولید بشه.......!!! دي.
رضا جون خون خودت کثیف نکن
سیستم عاملش ترکیب s60 تاچ و uiq هست (اسمش یادم رفته)
ضمنا پشت گوشی به وضوح دیده میشه 12.1 mega pixle cyber shot
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)