اگه اینطوریه که پس داشتن کیبرد اصلا مزیت نیست واسه اکسپریا.... تازه ایراد هم هست.![]()
اگه اینطوریه که پس داشتن کیبرد اصلا مزیت نیست واسه اکسپریا.... تازه ایراد هم هست.![]()
واسه اونایی که دنبال فارسی هستند مزیت نیست...ولی تو حرکت اینا یا راه رفتن باشی با صفحه مشکله تایپ کردن...پس کیبردو باز میکنم...این گوشی یه طوریه هر جور حال کنی تایپ میکنی...یا با کیبرد...یه با کیبرد های مجازی گوناگونو رنگارنگ(spb)...با با دست خط بنویسی...راستی تشخیص دست خطش هم خیلی بهتر از p990 و w950 هست...اشتباه نمیکنه![]()
البته این که کیبردش فارسی تایپ نمیکنه تقصیر ویندوزه تاچ پرو هم همینطوره اما من شنیدم تاچ پرویی که تو حاشیه خلیج فارس میفروشن کیبردشون عربیه، احتمالا چند وقت دیگه یه برنامه واسه عربی/فارسی کردن کیبرد سخت افزاری Xperia میاد مثل p1 که اول نداشت.
سپاس
دوستان لطفا بدون تعصب بگین آیا کیفیت بالاتر اکسپریا نسبت به امنیا خودش رو در هنگام کار نشون میده؟ مثلا میگم اگه k800 رو بذاری بغل n95 تفاوت رو راحت احساس میکنی. بین اینها هم همینطوریه؟
کیفیت بالاتر در نمایش دادن فیلم و عکس و هرچی که تو اسکرین میبینیم.
البته کلاً کیبردهای qwerty چیدمانشون یکیه ، و شاید تنها در یکی دو حرف جابجا بشن.
من با کیبرد مجازی هم بدون نگاه کردن به صفحه به راحتی تایپ می کنم.![]()
کسی جواب نداره؟
امین جان پیشنهاد میکنم به اینجا یه سری بزنی.من مقایسه ای بین lcd 3 تا گوشی انجام داده ام.
در ضمن رزولیشن صفحه تو اکسپریا 480*800 هست ولی تو امنیا 240*400 .معلومه که کیفیت تصویر تو اکسپریا بهتر از امنیا هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)