تازه ایرانسل خصوصیه و همراه اول دولتی...........
تازه ایرانسل خصوصیه و همراه اول دولتی...........
احتمالا اگه فردا همراه اول ب...زه هم به خاطر ایرانسله
اولا که ایرانسل باید با نسل جدیدتری نسبت به اپراتور قبلی میومد و انحصار یکساله داشت(اینو جایی خوندم و منبع معتبری ندارم).
دوما به نظرت اگه شاههای قاجار اتومبیل رو وارد کشور نمیکردند ما الان اتومبیل نداشتیم؟
ایرانسل اومد و همراه اول وقتی یک رقیب دید یک کم به خودش اومد ولی نه اینکه اگه ایرانسل نبود فلان نبود بهمان نبود.
اتفاقا شماره رند یکی از مسایل اصلی هست.حالا همراه مزایده میزاره و ایرانسل حراج.
اولین تبلیغ ایرانسل این بود که خودتون شماره خودتون رو انتخاب کنید.
کد 1 و 3 و 8 و ... هم تو ایرانسل هست.خیلیها حاضرند واسه سیمکارت 935 و 936 پول بیشتری بدند و خیلیها هم میگن 937 مشکل داره(مثل همون کد 1 و ... در همراه اول) ایرانسل هم خطهای رندش رو به بازار نمیده.به جز طرحی که اوایل داشت دیگه شماره رند درست و حسابی نداد بیرون و همه رو نگه داشت.چند وقت پیش و قبل از اینکه سیمکارتهاشو ارزون کنه یکسری سیمکارت 935 رندبیرون داد که3 تا 4 شماره پشت سر هم داشتند.اینجوری هم سیمکارتهاش که به هر دلیلی تو آّب نمک نگه داشته بود رو پخش کرد.
شما بگرد ببین تو شماره های ایرانسل شماره ای پیدا میکنی که توش 4 تا صفر داشته باشه(به جز 935 های قدیمی).ولی همراه اول تو این دوره که سیمکارتهای 12 هزار تومنی پخش کرد همه شماره ها پشت سر هم بودند و میشد شماره های خیلی رند پیدا کرد(من که اهل رندبازی نبودم 4 تا شماره آس برای خودم برداشتم و ازشون استفاده نمیکنم)
میشه این منبع موثقت رو معرفی کنی.
قرار نیست که آدم هرچی خزعبلات که میشنوه رو باور کنه.
به قول یکی سال چهل و دو 2 نفر خیلی بود.
اتفاقا چند شب پیش وزیر مخابرات(که حالم ازش بهم میخوره) خودش اعتراف میکرد که اون زمان به دلایلی کند حرکت میکردند.
بعد امکانات اون زمان رو با الان مقایسه نکن.قیمت تجهیزات اون زمان چقدر بود و قیمت تمام شده و زیر ساخت شبکه چقدر میشد و الان چقدر میشه؟
اون زمان چقدر متقاضی بود والان چقدر.یک گوشی موبایل معمولی اون زمان چقدر بود و الان چقدر؟
حرف آخر:(که نه سیخ بسوزه و نه کباب)
اگه ایرانسل نبود وضع موبایل کشور مثل الان نبود ولی مثل سابق هم ادامه نداشت.
همراه اول اون زمان یکه تاز بود و با اومدن یک رقیب مجبور شد یک تکونی به خودش بده ولی نه اینکه هر کاری که میکنه بگن به خاطر ایرانسل بود.
دیروز رفتم برای خرید سیم کارت همراه اول اعتباری.
از همین 12000 تومانی ها چون شمارش 1-848-848-0917 بوده میگفت 500 هزار تومان. این نهایت زور نیست؟
حرف آخر:(که نه سیخ بسوزه و نه کباب)
اگه ایرانسل نبود وضع موبایل کشور مثل الان نبود ولی مثل سابق هم ادامه نداشت.
همراه اول اون زمان یکه تاز بود و با اومدن یک رقیب مجبور شد یک تکونی به خودش بده ولی نه اینکه هر کاری که میکنه بگن به خاطر ایرانسل بود.[/quot
تایید میشه.... اصلا هر کاری بدون رقابت معنا نداره ...اگه اپراتور سوم بیاد ایرانسل هم مجبور به تغییر میشه........
پس ما منتظر اپراتور سوم هستیم....
اگه این رقیب دیر میومد و همراه اول سلطه گری میکرد چی؟اولا که ایرانسل باید با نسل جدیدتری نسبت به اپراتور قبلی میومد و انحصار یکساله داشت(اینو جایی خوندم و منبع معتبری ندارم).
دوما به نظرت اگه شاههای قاجار اتومبیل رو وارد کشور نمیکردند ما الان اتومبیل نداشتیم؟
ایرانسل اومد و همراه اول وقتی یک رقیب دید یک کم به خودش اومد ولی نه اینکه اگه ایرانسل نبود فلان نبود بهمان نبود.
ایرانسل اگر نبود ، خیلی بهتر میشد !
آخرین دوره ی واگذاری سیم کارتهای همراه اولو یادتونه قبل از اینکه ایرانسل بیاد؟
خودشون میدونستن قراره چی بشه یهو قیمتو کردن 360 تومن و تو همون سال 8 میلیون سیم کارت قالب کردن به مردم !!!
در حالی که هیچ کدوم از اون مردم نمیدونستن از چند ماه بعدش (حتی وقتی هنوز سیم کارتشون رو تحویل نگرفتن) میتونن با 150 هزار تومن همون لحظه صاحب سیم کارت بشن.
من همون شب اولی که ایرانسل اومد (29 مهر 85) سیم کارت خریدم و خیلی هم راضی هستم.
اس ام اس هاش که حرف نداره...
همراه اول رو باید دخیل ببندی تا یه اس ام اس برسه به دست طرف. مخصوصا این یکی دو هفته ی اخیر !!! (شاهد دارم- نزدیک 15 نفر )![]()
اگر ایرانسل نبود ، معلوم نبود تا چند قرن دیگه همراه اولی ها اینترنت موبایل رو تجربه کنن
در که همیشه روی یک پاشنه نمیچرخه.بالاخره میومد.حتی زودتر.اگه کارشکنی ها بر سر قرارداد ترکسل نبود خیلی زودتر از ایرانسل اپراتور دوم داشتیم.
ایول.منم همون اوایلی که تو کرج اومد یعنی اوایل دی ماه 85 خریدم.ولی اصلا راضی نبودم مخصوصا اون اوایل.فقط تو 2-3 تا خیابون آنتن داشتم.ولی تو عید اون سال اینترنتش بعضی جاها به دردم خورد.
نمیدونم چرا میگی sms همراه اول مشکل داره.من که تا بحال باهاش مشکلی نداشتم.حتی تو اعیاد و مناسبتها و حتی برنامه نود که پیامکهاش خراب بود تونستم بفرستم و دلیوری هم بگیرم.شاید اعتباریهاش مشکل داشته باشه.
در عوض من اصلا از تماس با شماره های ایرانسل خاطره خوشی ندارم و در بیشتر اوقات پس از چند بار پیغامهای مختلف اپراتور شاید موفق به برقراری تماس بشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)