تعدادی عکس گرفته شده توسط الجی رنوار :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تعدادی عکس گرفته شده توسط الجی رنوار :
مممنون از اکسهایی که گذاشتی واقعا عکسهای جالبی هستند.
شاید از نظر کسایی که این پست میبینن، این مقایسه نا عادلانه به نظر برسه، ولی باید دونست N82 که طرفداران زیادی داره چه طور عکس میگیره، قبلا عکسهای N82 با رنوار مقایسه کرده بودم و دیدم که N82 در مقابل گوشی های 8 مگاپیکسلی حرفی برای گفتن نداره و در کنار اینا مثل اسباب بازی میمونه، و خواستم چند تا از این مقایسه ها رو تو این تاپیک مطرح کنم ولی دودل بودم، تا این که شهاب جان این سوال مطرح کرد، و این دلیل باعث شد تا از این مقایسه در این تاپیک استفاده کنم. از اونجایی من N82 در دسترس ندارم و GSMARENA این دو گوشی رو از لحاظ عکس مورد مقایسه قرار نداده و عکسهای موجود دقیقا در یک شرایط قرار ندارند، مجبور شدم از عکسهای موجود در GSMARENA که تقریبا در یک شرایط هستند استفاده کنم.
و چون سایز عکسهای N82 کوچیکتر از Renoir است، N82 با سایز 480 در 360 و رنوار با سایز 640 در 480 بریدم. و کلا این 2 عکس تقریبا در یک شرایط قرار داشتن. البته موبایلهای دیگه ای هم هستند که از N82 بهتر عکس میگیرند.
عکس اصلی N82 در GSMARENA:
عکس اصلی Renoir در GSMARENA:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
زوم 100٪: به رنگها و وضوح همه چیز و چمن و بوته ها دقت کنید:
N82
سرور2
Renoir
سرور2
Last edited by meghdaad; 08-04-2009 at 18:00.
فلش زنون N82 قویترین در گوشی های موبایل.
قدرت تبلیغات نوکیا درN82 به طوری N82 در بالاترین و رنوار در پایینترین قرار داده که تمام افکار به طرف خود جلب کرده. در صورتی که نوکیا با ید در فکر فلش قویتر باشه.
عکس اصلی N82 در GSMARENA:
فاصله: ؟؟ سانتی متر
N82
سرور2
Renoir
سرور2
Renoir
سرور2
Last edited by meghdaad; 08-04-2009 at 17:53.
پیکسون ، از رقبای 8 مگاپیکسلی رنوار قیمتش رسیده به410 تومن ، قیمت رنوار همچنان 490 تومان.
(همه چیز در جهت بیش تر گیج کردن من برای خرید پیش میره !)
من رنوار با هیچ گوشی 8 مگا پیکسلی عوض نمیکنم. هر کسی رنوار بخره هم همین نظر خواهد داشت. عکسایی که از دوستام گرفتم بردن خونه نگاه کردن گفتن عجب کیفیتی داره، واقا با دیدن چنین عکسهایی از یک گوشی با این کیفیت شگفت زده میشن.
ویوتی بعد از یک سال و نیم قیمتش 260 تومن شده، الجی گوشی هاش دیرتر از سامسنگ ارزون میشه،
ولی با این حال الجی هم ارزون میشه ولی اگه نشه هم دارنده هاش بیشتر راضی میکنه.
با گارانتی اصلي كامتل 4,900,000 ریال - خدمات پارسه 4,500,000 ریال.
این قیمتی "گوشی شاپ" زده و 10.000 تومان ارزونتر از قیمت بیرون زده نمیدونم از کجا گیر آورده، به هر حال اگه آکبند باشه قیمتش عالیه.
نگته: آکبندش به این صورته که با یه لایه نارک پلاستیک بسته شده به طوری که جعبه از داخل این پلاستیک قابل خارج کردن نیست و جعبه به صورت کشویی خارج میشه، که سمت چپ با یه هولوگرام و راستش هم با یه هملوگرام دیگه بسته شده.
من به هر کسی که بخواد رنوار بخره پیشنهاد میکنم قطعا با گارانتی اصلي پارس كامتل بخره.
Last edited by meghdaad; 24-02-2009 at 11:03.
در حال حاظر سریعترین فلشل Transcend microSDHC 8GB Class 6 با حداقل سرعت نوشتن 6 مگابایت بر ثانیه. با قیمت 24000 تومان. با گارانتی مادام العمر و 3 بار تعویض.
SDHC: Secure Digital High Capacity1-22-2http://www.buy.com/retail/product.asp?sku=210259873
این طور که معلومه کیفیت دوربینش خیلی خوبه هالا بقیه امکاناتشم همین قدر خوبه یا ضعف هایی هم داره؟
امروز قیمت گرفتم تو جمهوری ، گارانتی پارس کامتل 460 هزار تومن
راستی مقداد جان ، نمایندگی اصلی پارس کامتل کجاست که گوشی رو ازش خریدی ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)