تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 18 اولاول ... 456789101112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 172

نام تاپيک: هركي American Rap گوش ميده بياد the persian are banned

پروفشنال darklord_8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

11

بازم سلام
    راجع به اسمم پرسیده بودین : مهران

شرمنده فاصله افتاد اینم بقیه

بریم سراغ اصل رپ... برخی میگن و شاید هم راست میگند که این موسیقی قبل از اینها در افریقا وجود داشته و دلقک های قبایل افریقایی با حرکات موزون که بریک از آن نشات گرفته و سازهای ساده جملاتی خنده دار به صورت حرف زدن میگفتند تا مردم رو شاد کنند. و بعد ها با اومدن برده ها به امریکا پای این هنر و این قسمت از موسیقی به امریکا وارد شد. بگذریم. شاید اولین رپر سفید امینم بود. "مارشال مدرز" از بچگی از رپ خوشش میومد و میدونست که رپ تنها راهشه که عقده هاشو بیان کنه. مارشال بچه که بود پدرش گذاشت و رفت مادرش هم به هر دری میزد تا زندگیشو بگذرونه و به هر کار درست و نا درستی دست میزد. مارشال و مادرش دائم در سفر بودند و اون نمیتونست درست و حسابی درس بخونه و تحصیل کنه بگذریم که بعدا دوباره درس خوند. از ابتدا آرزوش این بود که روزی داکتر( دکتر ) دری " Dr.Dre " رو ببینه. تا این که آرزوش موجه شد و بالاخره تونست ببینتش و کمی باهاش آشنا بشه و کار تا جایی ادامه پیدا کرد که مارشال قصه ی ما در کنار داکتر شروع به رپ خواندن کرد. ابتدا سیاهها اونو به عنوان رپر قبول نمیکردند چون سفید بود اما با مساعدت داکتر و استعداد جالب و بی همتای این مارشال آقا اون هم رپر شد. اول ها اسمش "ام اند ام" " M&M " بود که از اول اسمش و اسم خانوادگیش برداشته میشد تا بعدها که برای سهولت امینم " EMINEM " گفته شد. که البته حرف "E" دوم ( وسط کلمه ) بر عکس نوشته میشه. امینم اکثرا از عقده های خانوادگی و مشکلات و اذیت هایی که مادرش براش داشت میخوند. ( امینم بعدها گروه دی تولو "D12" رو تاسیس کرد که خودش تنها سفید پوست اون بود ). بعد از امینم که اولین رپری بود که پای قافیه یا بهتر بگیم ادبیات رو به این موسیقی باز کرد دیگه سفید های امریکایی زیادی به این بازار تزریق شدند.
    امریکا معدن فرهنگ ها و اقوام مختلف هستش. از طرفی هم عده ای غیر افریقایی و غیر سیاه و غیر امریکایی از این هنر خوششون اومد.اروپاییها!! شاید انگلیسی ها ، لهستانی ها و روسها اولین گروههای رپ سفید غیر امریکایی بودند.
    موسیقی رپ که در دههٔ
    ۱۹۸۰ میلادی و از میان سیاه پوستان فقیر متولد شد، در واقع یک نوع موسیقی اعتراض‌آمیز خیابانی است. مانند خیلی از سبک‌های دیگر موسیقی غربی، این سبک نیز با چندین سال تاخیر، به ایران راه پیدا کرد.
    این موسیقی از پیش‌پا افتاده ترین و سهل ترین و خیابانی ترین کلمات استفاده می‌کند، بدون این که از حیث ادبی بتوان این نوع استفاده را نقد کرد. یعنی در نوشتن متن رپ، هیچ الزامی برای رعایت قوانین ادبی وجود ندارد.
    موسیقی رپ به موضوعاتی از جمله: اختلاف طبقاتی، ریاکاری، دعواهای خیابانی، فرهنگ غالب جهانی و البته بحران‌های سیاسی می‌پردازد و ترانه‌های آن اگرچه قافیه‌هایی ضعیف دارند و در نگاه بسیاری شعر ناب به حساب نمی‌آیند، امّا با همین سادگی و بی پیرایگی خود می‌کوشند معنایی دیگر از زندگی اجتماعی را به ما یادآوری کنند.

موزیک Hip Hop سبکی محبوب در موسیقی است که عمدتا مترادف Rap نامیه میشود اما درواقع این سبک از دو عنصر تشکیل شده :
    1 - Rap خوانی
    2 - DJ کردن

Rap خواندن :

RAP مخفف عبارات گوناگونی از قبیل Rhythmic American Poetry"، "Rhythm and Poetry"، Rhythmically Applied Poetry"، "Rhythmically Associated Poetry"" می باشد.
    در تمامی این تعابیر دو لغت Rhythm به معنای وزن و قافیه، و Poetry به معنای شعر دیده میشود. در واقع رپ خوانی عبارتست از سخنرانی سریع و آهنگین. این سخن رانی میتواند با یا بدون ضربت موسیقی
    (beat) دنبال شود.

با نگاه سبک شناسانه، رپ یعنی ترکیبی تیره از گفتار، نثر، نظم و ترانه.

ریشه ها

- Rap ریشه های عمیقی دارد. این سبک به اواسط قرن هفدهم (یعنی قبل از پیدایش قاره آمریکا) باز میگردد. زمانی که شاعران آواره ای از روستاهای فراموش شدۀ غرب آفریقا (آناتولیا) با اشعار بسیار ساده ای مفاهیمی همچون عشق، اشتیاق و آرزو، و جدایی را زمزمه میکردند. این شاعران در اشعار لطیف خود تصاویری روح بخش از زندگی روستایی و تعهدات زیبای دختر و پسر به هم در زیست گاه های دورافتاده را به نمایش میگذاشتند. این سبک سروده سرایی با پیدایش جمهوری ترکیه در سال 1923 دوباره زنده شد. "سبک Folk" خیلی زود به یکی از پایه های شعر مدرن تبدیل شد.

رابطۀ عمیق رپ و Folk این روزها کاملا شناخته شده است. اما هیچ مرز مشخصی بین این دو نمی توان یافت. به هرحال چنین ارتباطی از سوی شاعران Folk مدرن، خوانندگان رپ، منابع اخبار موثق، اهل سخن و اعضای فرهنگستان ادبی آمریکا کاملا تصدیق شده است.

1970

- خوانندگان Dancehall
    (سبکی که در اواخر دهه 60 میلادی در جامائیکا دبده شده و ریشه در مسائل سیاسی آن دوران دارد. در این سبک فردی به نام deejay اقدام به خواندن عباراتی پی در پی روی یک موسیقی متن میکند)در کنار رپرهای دیسکو و جاز، قالب
    Rap برای موسیقیرا شکل دادند. در اواخر دهه 70، Hip Hop در سراسر نیویورک شدیدا گسترش یافت و حتی از رادیو نیز به گوش میرسید. شمار افرادی که اقدام به نوشتن عباراتی آهنگین بر پایه جاذبه های Pop مینمودند (و با خواندن آن خود را رپر مینامیدند) پیوسته رو به فزونی بود.

1980

- در اوایل این دهه Melle Mel شخصی بود که راه رپرهای آینده را عملا مشخص کرد : مفاهیم سیاسی-اجتماعی.
    - سپس اتفاق دیگری افتاد : با انتشار "Raising Hell" از سوی گروه Run-DMC، رپ عملا با Rock گره خورد و سبک Rap/Rock متولد شد.
    - در همین دوران بود که Rap جنبه تجارتی نیز یافت. خیلی زود در تک تک افراد نفوذ و به خارج از آمریکا راه پیدا کرد. موجی فراگیر و محبوبیتی عظیم در جهان حاصل شد.
    - به دلیل این پیشرفت ها، بزرگان رپ این دهه را دوران طلایی HipHop نامیدند.

1990

- رپ در این دهه تغییری کاملا پایه ای را در استیل خود تجربه کرد : مادامیکه این سبک در دهه 80 ساختاری کاملا بی پرده، سرراست، آهنگین، ولی محترمانه داشت، رپرهای دهه 90 دست به انحراف از این ساختار زدند : آزادسازی واژگان از نظام قافیه و آهنگ جهت راحتی و اختیار بیشتر با استفاده از لغات بیشتر.
    درواقع ساکنین شرق آمریکا فرهنگی جدید از HipHop را بنا نهادند که در نتیجه این سبک به زندگی واقعی و تاریَکی های جامعه نزدیک تر شد.

2000

Rap راه خود را پیدا کرده. ساخت این موسیقی با چاشنی تکنولوژی همراه شده و رمیکسهایزیادی از Rapهای زیبای قدیمی دیده میشود. فراگیری سبک رپ جنوب و غرب آمریکا محسوس تر است. در عین حال مشتقاتی مثل Grime و Trip Hop سبب گشته هنرمندانی نظیر Nas هیپ هاپ را مرده بدانند! درست مانند Punk "واقعی".
    Hip Hop (
    Remix)

ادامه دارد

Last edited by darklord_8; 05-03-2009 at 15:32.

2. 2 کاربر از darklord_8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز C. Breezy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Green land

پيش فرض

عالی بود آق مهران ... خیلی لطف کردی ... ولی همون طور که برنامه محبوب (!) شک عرض کرد رپ موسیقی شیطان پرست هاست ... جالبه نه ؟؟ اینم یه جور اظهار نظره ...
    به نظر شما بهترین آهنگ توپک که اونو دانلود کنم چیه ؟؟ من در حال حاضر دارم All Eyes On Me رو دانلود می کنم ... الان 33% شده

4. این کاربر از C. Breezy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال darklord_8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

چه قدر آواتار عوض میکنی یه روز Rihanna یه روز Chris
    آهنگای شاخی که من تا حالا از Tupac شنیدم و خوشم اومده یکیش Hail Mary بود که فکر کنم تو تاپیک Tupac بود یکی دیگشم Hellraiser (Sofly Remix) بود که نمیدونم لینکش اینجا هست یا نه

6. 2 کاربر از darklord_8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Green land

پيش فرض

من الان All Eyes on Me رو که دانلود کردم کفیدم ... خیلی باحاله ... خیلی ازش خوشم اومده ... بهترین آهنگ هاش رو بزارین دانلود کنم ...
    در مورد اون سوالت هم عرض کنم که من عاشق تنوع هستم .... اون آواتار قبلی هم بخاطر یکی از دوستان 3-4 روز نگه داشتم

راستی من الان داشتم اسم فایلش رو صاف و صوف می کردم و یه فولدر براش می زدم ... یه سوال برام پیش اومد ... Tupac درسته یا 2pac ؟؟

8. این کاربر از C. Breezy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ferisib's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من الان All Eyes on Me رو که دانلود کردم کفیدم ... خیلی باحاله ... خیلی ازش خوشم اومده ... بهترین آهنگ هاش رو بزارین دانلود کنم ...
    دوست خوبم .اگه میخای بیشتر با توپاک بزرگ آشنا بشی ادرس لینکش تو امضای من هست. بیا خشحال میشیم. 2 تا ویدئو هم ازش هست changes . Dear mama
    فوقالعاده ترین آهنگش All eyes on me که شاهرخ لینکشو گذاشت. Why you turn on me .
    Dear mama
    only god can judge me
    F**K the world
    F**k all you all
    F**k the world
    اینم یه والپیپر خوفش با Snoop Dogg عزیز

F**k ass B***H
    if i die tonight
    if my homie call
    soon as i get hom
    ONE DAY AT A TIME که این آهنگو با Eminem و outlaw خونده .معرکس
    young nigga
    و . . .

10. 2 کاربر از ferisib بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Green land

پيش فرض

اِ ! راست می گی ها ! من چرا به فکرم نرسید بیام تو گروهش ... ؟! من که فعلا وقت ندارم همه اینا رو دانلود کنم ... از یه کنار شروع می کنم ...

12. این کاربر از C. Breezy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال r4pbr4p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    † Mars †

پيش فرض

2Pac که دمش گرم... آسه رپه

دوستان کسی رپ کشور های دیگه هم گوش داده؟

من یه سری هنگای رپ روسی داشتم خیلی شاخ بودن، کلآ تو فاز Gang بودن

راستی اینم سبک های رپ واسه اطلاعات عمومی : دی دوستان خودشون استادن اینجا

کل کل : ازش مشخصه واسه شاخ بازی و گنده بودن و اینا

گنگ: درباره گروه بازی و جنگ بین گروهها

پارتی: اینم در مورد جشن و مهمانی شبانه هستش

لاو: در مورد عشق و عاشقی و Gf و اینا

دیس لاو : در مورد شکست عشقی و تنها گذاشتن عیال و اینا

اجتماعی: در مورد جامعه و درداش و مشکلاتی که واسه مردم وجود داره

14. 3 کاربر از r4pbr4p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

کل کل : ازش مشخصه واسه شاخ بازی و گنده بودن و اینا

گنگ: درباره گروه بازی و جنگ بین گروهها

پارتی: اینم در مورد جشن و مهمانی شبانه هستش

لاو: در مورد عشق و عاشقی و Gf و اینا

دیس لاو : در مورد شکست عشقی و تنها گذاشتن عیال و اینا

اجتماعی: در مورد جامعه و درداش و مشکلاتی که واسه مردم وجود داره
    سلام
    دیگه Love و این حرف ها چرت و پرت هست!
    البته ببخشید ها منظورم حرف شما نیست کلا گفتم.
    RAP صدای اعتراض سیاهپوست هاست. توش هم فقط کینه و نفرت و خشم هست. عشق و قرتی بازی مال جای دیگه است! (نیاید بگید EMIN3M سفیده و ... سر پذیرش ماشال هم کلی سر و صدا شد که چرا یه سفید اومده Raper شده! )
    Dr.Dre هم پدر رپ شناخته میشه! اگه اون آهنگ عاشقونه خونده من Love رو قبول دارم!!

16. 3 کاربر از Behsood بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hadi-3at's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Dr.Dre
    Andre B Youngبزرگترین آهنگساز رپ حال حاضر دنیا در18 فوریه سال 1965 در لس آنجلس کالیفرنیا به دنیا آمد. او در Campton بزرگ شد و نام مستعارش یعنی Dr.Dre را از بازیکن بسکتبال مورد علاقه اش یعنی Dr J گرفته است. او ابتدا در کلوب Eve After Dark به عنوان DJ و خواننده فعالیت می کرد. بعد از مدتی با دوستانش Eazy E و D.O.C گروهی به نام World Class Wreckin' Cru ایجاد کردند، ولی Dre از زمانی معروف شد که به گروه N.W.A پیوست. (N.W.A یعنی Niggaz With Attitude ) آنها با آلبوم The debut album Straight Outta Campton به اوج شهرت رسیدند. این گروه متشکل از بزرگانی همچون Eazy-E , Mc Ren , Ice Cube اما دیری نپایید که این گروه در اوج شهرت در سال 1991 از هم جدا شدند.
    با وجود تمامی مشکلات Dre حتی یک لحظه هم صبر نکرد و استودیویی را با نام Death Row Records را تاسیس کرد و چندی بعد اولین آلبوم رسمی خود را با همراهی Snoop Dogg با نام The chronic را در سال 1992 بیرون داد که بیش از 3 میلیون کپی فروخت و که در نوع خود بی نظیر بود. بعد از آن هم استودیوی او آلبوم Doggystyle را از Snoop Doggy Dogg بیرون داد که 4 میلیون کپی فروخت.
    از دیگر آلبوم های منتشر شده توسط کمپانی او یعنی Death Row Records می توان به آلبوم پر فروش َAll Eyez On Me از 2Pac اشاره نمود که تنها در 4 ساعت توانست بهترین جایزه برای موزیک یعنی Platinum را به خود اختصاص دهد.

علاوه بر خوانندگی و آهنگسازی Dr.Dre در زمینه بازیگری نیز فعالیت می کند که در سال 1994 فیلم کوتاه Murder Was The Case را کارگردانی کرد و آهنگ آن را یعنی Natural Born Killaz را نیز خودش ساخت. در سال 1995 او آهنگ فیلم Friday را با نام Keep Their Heads Ringin' را ساخت که جایزه بهترین آهنگ رپ سال1995 را در شبکه MTV به خود اختصاص داد. سپس او استودیوی Aftermath Entertainment را ساخت که در حال حاضر بزرگترین استودیوی جهان است و بزرگانی همچون Eminem , 50Cent , The Game , Busta Rhymes در این استودیو فعالیت می کنند. بد نیست بدانید استعدادهایی همچون Eminem , Xzibit , The Game را را Dr.Dre کشف کرد که با منتشر کرد آلبومهای آنها این استعداد ها را در زمینه موسیقی به ستارهایی بی چون و چرایی تبدیل کرد
    . از دیگر آلبوم های Dr.Dre می توان به آلبوم 2001 او که در سال 1999 منتشر شد اشاره کرد که بسیاری از کارشناسان در زمینه هیپ هاپ این آلبوم را هنوز جزء بهترین آلبومهای رپ می دانند
    . جالبترین نکته در مورد Dr.Dre این که او جزء اولین کسانی به همراه گروه خود یعنی N.W.A گنگستا رپ را به همه معرفی کرد و در آهنگ های خود مستقیمآ به پلیس ناسزا می گفتند. او هم اکنون در استودیو خود Aftermath مشغول آهنگسازی و تهیه ی آلبوم برای دیگر رپر هاست.
    عکس:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

18. 2 کاربر از hadi-3at بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hadi-3at's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

بیوگرافی Sean Paul

شان پال که اکنون 26 سال دارد در سال 1982 در شهر دیتروت به دنیا امد

او از سال 1998 و در 17 سالگی شروع به رپ خواندن کرد او در 14 سالگی به جرم اقدام به دزدی مسلحانه روانه زندان شد و تا 17 سالگی در انجا بود و از همان جا هم با موسیقی رپ اشنا شد

شان پال محبوبیت خود را در البوم زیبایه THE TRINITYبه دست اورد این البوم حدوده 6 میلیون دلار فروش داشت و ناگهان شان پال را به یک چهره یه جهانی بدل کرد و همان سال (2004) اوجایزه یه بهترین رپر سال را نیز دریافت کرد

شان پال دوستی یه دیرینه ای با شگی دارد این دو از کودکی با هم همبازی بودند وبا هم همکاری در اهنگهای زیادی را نیز داشتند

پدر شان پال یک کارگر ساده بود و زیاد هم از وضعیت مالی خوبی برخوردار نبود و خرج خانه را در خانواده یه شان پال مادر خانواده در می اورد

مادر شان پال به دلیل زیبایی ظاهری که داشت در کاواره ها به خودفروشی مشغول شد تا خرج زندگی را در اورد

شان در 20 سالگی با دختری اشنا شد و با او ازدواج کرد ولی خیلی زود و بعد از 1 سال او را طلاق داد و هم اکنون مجرد است و هیچ فرزندی ندارد

شان تا به حال 7 البوم داده ( البته مثله رپرای خودمون تک اهنگهای زیادی هم داره ) که هشتمین البوم او در سال 2009 بیرون میاد

جالب است بدانید یکی از رقیب های سر سخت امینم و 50 سنت در رپ امریکا شان پال است و امینم نیز در مصاحبه های گوناگون نفرته خود را نسبت به شان پال ابراز کرده است

ولی شان هم اکنون با 50 مشکلی نداره و در سال 2007 یک اهنگ هم با او خونده ولی امینم رو نمی دونم

شان پال از معدود رپر هایی که خودش وارد این هنر شده و دکتر دری و ..... بهش کاری نداشتن ولی خوداییش ترکونده

شان پال مدرسه یه رپی نیز در سال 2005 بنا کرد و هم اکنون نیز پابرجاست و در این مدرسه اموزش خواندن و بیت ساختن و ....... را به علاقه مندان می دهد از مهمترین شاگردان شان پال در این مدرسه میتوان به ریهاندا اشاره کرد که جدیدآ خیلی کاراش خوب شده

شان پال با توجه به علاقه ای که به موسیقی پاپ و ار ان بی داره در بیشتر اهنگاش با یک خواننده ار ان بی فیت میده

شان پال در حال حاضر داره روی البوم 2009 خودش کار میکنه که فول ویدیو هستش و بزودی به بازار ارائه میشه

عکس:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

20. 3 کاربر از hadi-3at بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •