تو ایران نه ولی تو خارج که یکی دو هفته ایه اومده.
تو ایران نه ولی تو خارج که یکی دو هفته ایه اومده.
Last edited by Michael Ropy; 18-04-2009 at 13:21.
کی میاد ایران؟
اینم عکسی با دوربین arena البته با اجازه ی michael ropy
![]()
خواهش میکنم! اینجا متعلق به شماست. راستش از زمان اومدنش خبری ندارم!کی میاد ایران؟
اینم عکسی با دوربین arena البته با اجازه ی michael ropy
مرسی
فکر کنم دوربینش خیلی تعریفی نداشته باشه . از اول هم قرار نبود آرنا یه Camraphone باشه ، اما خدا کنه لا اقل دوربینش بی کیفیت نباشه ، در حد یه 5 خوب باشه.
راستی دوست عزیز کاش لینک عکس رو میذاشتی به جای خود عکس، آخه عکس به این بزرگی ، dial up ای ها بیچاره میشن که تا پیج باز شه.
![]()
ادرس رو كپي كن تو دانلود منجر درست مي شهراستی دوست عزیز کاش لینک عکس رو میذاشتی به جای خود عکس، آخه عکس به این بزرگی ، dial up ای ها بیچاره میشن که تا پیج باز شه.
ال جي زياد روي اين گوشي مانور نداد(بخاطر ويوتي 2)خواهش میکنم! اینجا متعلق به شماست. راستش از زمان اومدنش خبری ندارم!
اینجور که من تو عکس دیدم بی تعصب میگم عکس عالی ای گرفته! البته درسته این یه کمرا فون نیست، ولی در حد خودش به نظرم عالیه.
درسته اين گوشي از اشيا ايستاده عالي عكس مي گيره ولي بدليل نداشتن سايبر شات اجسام متحرك بشدت تار مي شناینجور که من تو عکس دیدم بی تعصب میگم عکس عالی ای گرفته! البته درسته این یه کمرا فون نیست، ولی در حد خودش به نظرم عالیه.
اینم یه سایت روسی که هر چی عکس از آرنا بخوای توش هست همین عکسم از این سایت گرفتم....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط نباید زبان سایتو عوض کنین باید روسی باشه و از قسمت سمت چپ Телефоны انتخاب کنین بعد از تو اون منو 3 تا لینک اول واسه آرنائه هر سه تاشو برید توشو ببینید.....
بچه ها چند تا ويديو از اين گوشي ديدم... اينتر فيسش معركس... كاملا مشابه آيفون... خيلي خوشكله...
ولي همونطور كه دوستان گفتن دوربينش اصلا به پاي رنوار نميرسه... 5 مگا پيكسله و فلش led و حتي كاور دوربين نداره!
كمرا فون نيست ديگه !!!
به نظرم جالب ترين بخشش همون اينتر فيس s-class باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)