سلام چيكار بايد بكنيم كه گربه رو برق بگيره
سلام چيكار بايد بكنيم كه گربه رو برق بگيره
اگه سیم برقو قطع کردی باید دم گربه رو بکشی بعد میره رو نرده ها برق میگیره
اگه سیم برق قطع نشده و پرنده روی سیم برقه باید هی خودتو قد بلند و قد کوتاه کنی تا پرنده ادای تورو در بیاره بعد سرش گیج میره سیم برق هم پاره میشه از دهن پرنده یه تیکه از معما میوفته بیرون بعد باید با اون برقو راه بندازی قبل از راه اندازی برق هم وقتی سیم برق پاره شد سیم برقو بدون برق به نرده گره بزن بعد برقو وصل کن و برو دم گربه رو بکش تا برق بگیرتش بعد گربرو ببر پیش اون 3 تا نوازنده که توی یکی از این ساز ها موش گیر کرده و با گربه بیارش بیرون
واي من عاشق اين بازي ام خيلي باحاله
مخ ادم تيليت ميكنه اساسي![]()
ميشه عكس پازل كامل شده كنار تير برق بزاريد
عکس حل پازل تیر برق در قسمت ضمیمه:
یه مرحله هست که از تلسکوپ اون یارو میبینه بعد میره تو اتاق با کد 4.45 من اینجا رو نمیتونم رد کنم میشه راهنمای حل این معما رو بذارید.
یکی از این 3 زندان با این کد باز میشه و توش یه تفنگ هست و باید با اون چاه بازکنه مچش بدی و سگرو بکشونی پیش خودت
فکر میکنم منظورتون فقط معمای سلول آخره. ظاهر پازل سلول آخری, هر بار که بازی رو لود میکنین متغیره. (نقطه های قرمز و سبز ثابت نیستن) خودتون باید یه جوری حلش کنین که نقطه های سبز وسط قرار بگیره.
بازی فوق العاده ای هست
با این حجم و با این نوع ساخت و با این سر و صدای کم امتیازات عالی هم گرفت
با تشكر از راهنمايي هاي خوبتون .من كنار اون چراغايي كه يكي از دكمه هاش گم شده گير كردم همه اون شكلاي رو ديوار و دراوردم البته به غير اخري اما نميدونم بعدش بايد چيكار كنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)