تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 10 اولاول ... 45678910 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 98

نام تاپيک: مقايسه بازی های آيفون و انگيج

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

منظورم این بود که مقایسه شما خیلی مسخره و عجیب بود.
    یه جوری میگین که انگار گرافیک آیفون مثل پلی استیشن 4 میمونه!!!!
    هر وقت آیفون تونست یه گوشی زیر 300 تومن با صفحه کلید بزنه اونوقت بیاد با نوکیا کَل بندازه. هنوز برای آیفون خیلی زوده که بخواد چنگ تو چنگ نوکیا بندازه. بعدش معمولاً گوشی های لمسی (اونم تمام لمسی) رو همه کاربران نمیخرن و فقط یه سری خاصی میخرن و در ثانی گرافیک بازی های آیفون شاید 30 درصد از گرافیک بعضی از بازی های انگیج بالاتر باشه. والا اگه نوکیا بخواد براساس چیپ گرافیکی خودش بازی بسازه که دیگه شما باید برید آیفون رو با دست خودتون توی آشغال دونی بندازین.
    آدم مگه عقلش کمه که این همه پول بده برای آیفون (اونم با این همه مشکلاتش). آدم یه PSP بخره که خیلی بهتره، چون هم گرافیکش 1000000000 برابر آیفون هستش. هم درست و حسابی تره و هم پلی استیشن هستش و بهترین بازی های دنیا با بهترین گرافیک براش میاد.
    شما بهتره بازی های آیفون رو با بازی های جاوا مقایسه کنید!! (البته شوخی کردم)
    مقايسه مسخرس چون انگيج عقب موندس
    بعدشم بحث ما سر گرافيكه حالا كه گرافيك انگيج كم آورده به صفحه كليد گير دادی ؟ نوكيا تو خواب هم نميتونه يه موبايل بزنه
    كه دقت تاچ آيفون رو داشته باشه ... خداروشكر اونقدر بازی و امكانات واسه آيفون هست كه آدم هيچ وقت احساس كمبود نميكنه
    در ضمن سازنده ها بيكار نيستن كه واسه تك تك گوشی های انگيج بيان بازی بسازن ... يه دونه بازی ميدن واسه همه گوشی های انگيج

تاپيك مقايسه ی PSP با آيفون هم داريم كه من توی‌MGS ديدم كه گرافيكش از نسخه ی PSP بيشتر بوده ( البته تنوع توی گيم پلی‌ PSP هم بيشتر بوده)
    توی بقيه ی بازی ها PSP سره ... اما يه نكته رو من بگم : تاپيك واسه مقايسه ی بازی های‌آيفون و انگيج هست چرا PSP رو مياری وسط ؟
    آيفون به قدر كافی‌ امكانات داره كه PSP رو هم كنار بزنه ( البته منظورم بخش بازی ها نيست )

آخر فروم باز bersam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    .: نصف ورلد :.

پيش فرض

اينو !!! حتي بازي Spore هم توي iPhone اومده !!! اين واقعيه ؟؟؟

اينم مال N-GAGE اونم ورزن 0.2 !!!!

(اطلاعي ندارم اومده يا نه !!! فقط عكسش رو توي google ديدم !)
    Last edited by bersam; 17-08-2009 at 21:28.

3. این کاربر از bersam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال kurosh08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Ramsar

پيش فرض

بابا چه خبره...
    حالا ما یه حرفی زدیما. شما گرفتین انگیج رو ترکوندین که.
    بابا من که نگفتم انگیج از آیفون بهتره. من مگم که در هر صورت اینا همشون بازی موبایل هستند و خیلی بهشون بها نمیدن. بعدش شما نمی دونم چطوری میگین آیفون گرافیکش از PSP بهتره. من که هر چی بازی PSP دیدم گرافیکش مثل PS2 بودش و جزئیات خیلی بالا و خیلی طبیعی. اما آیفون گرافیکش بالا هستش اما به نصف PSP هم نمیرسه. البته من نمیخواستم این دوتا رو با هم مقایسه کنم. چون یکی موبایل هستش و هزار تا امکانات دیگه داره، ولی PSP فقط مخصوص بازی کردن هستش.
    ولی من هنوز هم میگم که آیفون اگه عرضه داره یه گوشی بزنه با CPU نوکیا و با قیمت پایین بعدش بیاد با نوکیا کل بندازه. (گوشی N73 با اون سی پی یو داغونش بازی One رو مثل گلوله اجرا می کنه).
    با این کاری که آیفون کرده این گوشی بدرد تنها چیزی که نمی خوره صحبت کردن هستش. فقط بدرد فیلم دیدن و عکس تماشا کردن و بازی کردن در حد Play Station 7 هستش.
    بعدش این عکس بازی Spore که گذاشتین. واقعیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

هر وقت آیفون تونست یه گوشی زیر 300 تومن با صفحه کلید بزنه اونوقت بیاد با نوکیا کَل بندازه
    اما آیفون گرافیکش بالا هستش اما به نصف PSP هم نمیرسه. البته من نمیخواستم این دوتا رو با هم مقایسه کنم. چون یکی موبایل هستش و هزار تا امکانات دیگه داره، ولی PSP فقط مخصوص بازی کردن هستش
    همچین میگه صفحه کلید انگار کوه کنده نوکیا
    آیفون رو به شما میدن 900.من 200$ گرفتم!اون 30 دلار ماهانه رو هم میدم ولی دارم حالش رو میبرم

بعدشم دوستان گفتن آیپاد تاچ هستش که همه اون امکانات رو داره و 250 هم بیشتر نیست!

در مورد گرافیک هم صبر کنی بازی های جدید واسه گرافیک جدیدی که تو 3GS استفاده شده بیاد میبینی که PSP و PS2 رو یه جا مبخوره
    Last edited by saman65; 18-08-2009 at 16:30.

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

[quote=saman65;4100644]
    هر وقت آیفون تونست یه گوشی زیر 300 تومن با صفحه کلید بزنه اونوقت بیاد با نوکیا کَل بندازه. quote]

همچین میگه صفحه کلید انگار کوه کنده نوکیا
    آیفون رو به شما میدن 900.من 200$ گرفتم!اون 30 دلار ماهانه رو هم میدم ولی دارم حالش رو میبرم

بعدشم دوستان گفتن آیپاد تاچ هستش که همه اون امکانات رو داره و 250 هم بیشتر نیست!

در مورد گرافیک هم صبر کنی بازی های جدید واسه گرافیک جدیدی که تو 3GS استفاده شده بیاد میبینی که PSP و PS2 رو یه جا مبخوره
    سامان جان همه كه امكانات فضا نوردي ندارن
    كه بيان اونجا آِيفون بخرن 30 تومن

در اين كه گرافيك بازي هاي ان گيج به پاي آيفون نميرسه شكي نيست(با اون دم و دستگاه تر جي اس فكر كنم با كنسول ها بايد كل كل كنه)

فقط موضوعي كه دوستمونم اشاره كردن الان با يه 73 ميتوني كلي بازي ان گيج رو براحتي اجرا كني
    درسته گرافيكش به پاي ايفون نميرسه
    ولي به اندازه خودش هم تنوع داره
    هم سرگرم كننده اس
    هم نمي خواد پول زيادي خرج كني

اگه الان آيفون رو بزاريم كنار
    به نظر شما گوشي(يا سري گوشي هايي) هستن كه بتونن تو بازي با ان گيج 2 رقابت كنن ؟؟؟؟؟؟

7. این کاربر از ali racer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

به نظر شما گوشي(يا سري گوشي هايي) هستن كه بتونن تو بازي با ان گيج 2 رقابت كنن ؟؟؟؟؟؟
    بازیهای پاکت پیسی
    بازیهای s60v5 از نوع hd مثل prince of persia و need 4 speed که روی امنیا اچ دی روون هستن ولی روی ان97 نه
    بازیهای جاوا : دی
    و...

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

بازیهای پاکت پیسی
    بازیهای s60v5 از نوع hd مثل prince of persia و need 4 speed که روی امنیا اچ دی روون هستن ولی روی ان97 نه
    بازیهای جاوا : دی
    و...
    بازي هاي وين موبايل از لحاظ تنوع اصلا به پاي ان گيج نميرسن
    اگرم چند تا بازي با كيفيت داشته باشه به تعداد انگشتان يه دست بيشتر نيستن
    چون كاربراي وين موبايل گوشي شون رو براي بازي كردن نميخرن !

نيد فور اسپيد ها براي ان گيج عرضه شده
    پرنس هم بزودي عرضه ميشه (هر چند كه اينا رقابتي ندارن شما هم ميتوني رو 97 ات انگيج بازي كني هم پرنس)

بازي هاي جاوا هم به همون دي خودت بسنده ميكنم

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

[quote=saman65;4106672]

بعدشم اینجا همه Ali racer رو میشناسن.وقتی علی بگه انگیج در حد آیفون نیست و آیفون تو زمینه بازی از همه گوشی ها سرتره رئیس شرکت نوکیا هم تایید میکنه.چون میدونه علی تا جایی که بتونه هوای نوکیا رو داره

شما هم بشین با همون انگیجت حال کن...[/quote]
    بتونه
    يا تا جايي كه حق نوكياست و نميشه طرفداري الكي ؟

شما كه هنوز اون لگنتو ننداختي تو سلط آغشال اصلا من تا دليوري آيفون
    وصل نباشه تا بلوتوثش بدون هك وصل نباشه براي ترنسفر ديتا بحث نميكنم

اول آيفون بايد بايد كنه كه گوشيه نه كنسول بازي بعد بياد با گوشي هاي نوكيا مقايسه بشه

از شوخي گذشته يكي از مقامات اپل اينو گفته بود كه آيفون گوشي اي نيست كه اينترتيمننت بهش اضافه شده باشه
    بلكه يه كنسول سرگرمي است كه خدمات ارتباطي بهش اضافه شده !

11. 3 کاربر از ali racer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

چرا دعوا میگیرین؟!
    psp

iphone
    Last edited by 4870x2; 22-08-2009 at 17:25.

13. 6 کاربر از 4870x2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز bersam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    .: نصف ورلد :.

پيش فرض

ديدن اين تابيك و فيلم هاش در مورد iPod و PSP هم خالي از لطف نيست ... نظراتشون رو هم بخونين !!!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •