بیشتر روی سرش کار کن... زودتر ببرش زبراش ببینیم چی در میاد
یه ذره خوشگلش کن!...
راستی عجب خیاط خوبی هستی و ما خبر نداشتیم؟!!
![]()
بیشتر روی سرش کار کن... زودتر ببرش زبراش ببینیم چی در میاد
یه ذره خوشگلش کن!...
راستی عجب خیاط خوبی هستی و ما خبر نداشتیم؟!!
![]()
مرسی مرسی
شهاب جون مرسی.................
خوبه کارت توپه منم دوست داشتم شرکت کنم ولی .........
خوب ولی اگه وقت کردم حتما کارم رو میزارم فک کنم منم مث تو خوب در بیارم البته یه طرح تو سرمه که نمی گم بعدا رو میکنم بازم مرسی ایولا![]()
چرا شهاب جان یه کم بزرگه ها . شبیه یوفو ها شده !کاسه سر بزرگ نیست...تو زبراش عمق تصویر وجود نداره...برای همین اینطوری به نظر میرسه...
ufoشبیه یوفو ها شده !به بشقاب پرنده هاشون میگن نه به خود اون موجودات فضایی!
حالا هر چی . به هر حال گنده ست یه نمور .ufo به بشقاب پرنده هاشون میگن نه به خود اون موجودات فضایی!
یه خورده رفیق بد قوارست .................... اما باس رو آناتومیش بیشتر بکاری(یعنی کار کنی)
ممنون دوستان...خوب من شروع کردم به کشیدن تکسچر...چون نمیخواستم از عکس واقعی استفاده کنم...تکسچر ها رو کشیدم..
البته من باید این تکسچر رو به سه لایه epidermal و subdermal و unscattered diffuse color تقسیم میکردم...ولی حسش نیومد...حالا شاید بعدا تقسیم کنم..
راستی یه نکته هم که من در حین کار متوجه شدم بگم بهتون...به کارتون میاد...مهمترین مسئله تو استفاده از متریال sss fast skin اندازه جسم هست...چون این جسم شبیه سازی لایه های پوست رو انجام میده پس قطر لایه ها با قطر جسم باید متناسب باشه..برای این کار بهتره انداز های مکس رو بر حست سانتیمتر یا میلیمتر کنید بعد کار کنید...
تنظیمات متریالم رو هم گذاشتم شاید به دردتون بخوره:
![]()
Last edited by SSS_HHH_OOO; 07-02-2009 at 16:00.
آفرین
خیلی عالیه
میگم داری نقاشی میکشی کیفیت Texture پایین نمیاد
texture خیلی قشنگ شده
ممنون بهزاد...
نه کیفیت پایین نمیاد...تقریبا این رایج ترین روش برای ساخت کاراکتر هست...معمولا تکسچر رو نقاشی میکنن...
شهاب جان عالی...خیلی خیلی عالی...ایشالا اول بشی...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)