بلاخره کسی تونست بازی کنه ...
هر کی تونست دریغ نکنه و زود بیاد بگه ....
دارم لحظه شماری میکنم برای بازی online
بلاخره کسی تونست بازی کنه ...
هر کی تونست دریغ نکنه و زود بیاد بگه ....
دارم لحظه شماری میکنم برای بازی online
Last edited by google_boy07; 30-01-2009 at 22:24.
والا من خودمم تا حالا قسمت نشده بازی کنم با این روش ولی اگه شد اطلاع میدم بلافاصله
آقا من لینک دانلود پچ 1.0.3.0 بازی pes09 رو میخاستم اگه بزاری ممنون میشم
آقایون بلاخره ما تونستیم بازی کنیم البته با پس کانکتور نبود اما همون کاراش رو انجام میداد اما با تغییراتی که با یکی از دوستان که حسابی پایه بود تونستیم بازی کنیم اما از طرف host که من بودم و 256 اصلا مشکل لگ نداشتم یا خیلی کم بود اما از طرف client خیلی لگ بود به طوری که یک پاس صحیح هم نمیتونست بده (در کل این رفیقمون همه چی و ردیف کرد و گفت من چیکار کنم برا آنلاین حالا اگه بشه آموزشش رو میزارم )
ما منتظریم ها
ممنونم
![]()
قربان u
با یه تغییر کوچیک توی ip.conf میشه host یا client بشید و اونم اینه که آیپی خودتون رو توش وارد کنیدفقط همین اما مشکل اینجاست که هاست بدون لگ هست تغریبا اما client لگ خور میشه حسابی :(
نه دوست من اینو که من نه تنها خیلیا میدونن اما مشکل اصلی اینکه کسی رو نمیتونی پیدا کنی ..
اگه لطف کنی و پستهای صفحات قبل من رو بخونی متوجه میشی ......
تمامی مراحل رو میریم جلو اما تو قسمت search....... طرف مقابل که میخوام باهاش بازی کنیم رو نمیتونیم پیدا کنیم ....
حالا اگه شما یه جوره دیگه عمل کردی ...
ما که هر چی زور زدیم نشد ...شایدم ما کم زوریم و شما پر زور![]()
اگر شما توجه کنی یه room همیشه پیدا میشه که اگه درست حسابی کلاینت شده باشی اون روم همون رومیه که هاست مورد نظر زده که البته اگه کارها درست انجام شده باشه داخل اون روم میشه و میشه ready کرد و بازی کرد اما اگه اینکار درست انجام نشده باشه ارور میدهنه دوست من اینو که من نه تنها خیلیا میدونن اما مشکل اصلی اینکه کسی رو نمیتونی پیدا کنی ..
اگه لطف کنی و پستهای صفحات قبل من رو بخونی متوجه میشی ......
تمامی مراحل رو میریم جلو اما تو قسمت search....... طرف مقابل که میخوام باهاش بازی کنیم رو نمیتونیم پیدا کنیم ....
حالا اگه شما یه جوره دیگه عمل کردی ...
ما که هر چی زور زدیم نشد ...شایدم ما کم زوریم و شما پر زور
من هم از طریق پس کانکتر این کار رو انجام دادم هم از یه راه دیگه که همون پس کانکتر هست اما هر کاری رو که پس کانکتر انجام میده رو به صورت جدا جدا در اختیار گذاشته .....
در کل در آخر به لگ میرسیم![]()
البته اون لگی که می گی احتمالا از ناهماهنگی سرعت دو نفری هست که با هم بازی میکنن شاید اونی که سرعتش بیشتره هاست بشه نتیجه یه کم بهتر بشه تا اینکه اونی که سرعتش پایین هست هاست بشه. در هر صورت اینکه بشه بازی کرد خودش خیلیه لگ هم نوش جونمون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)