خیر! یعنی حداقل یه 20 تومانی روش میاد. مثلا ویوتی 235 هست که تو ایران 250 میدن. رنوار 340 هست تو ایران 360 - 380 میدن. کوکی که 185 هست دیگه باید 200 یا حداکثر 210 باشه. اون پرادا 2 قیمت قدیمه الان افت قیمت کرده.
خیر! یعنی حداقل یه 20 تومانی روش میاد. مثلا ویوتی 235 هست که تو ایران 250 میدن. رنوار 340 هست تو ایران 360 - 380 میدن. کوکی که 185 هست دیگه باید 200 یا حداکثر 210 باشه. اون پرادا 2 قیمت قدیمه الان افت قیمت کرده.
پير شديم و هنوز اين گوشي نيومد
ولي جالبه الان 8 صفحه بحث كرديم هنوز نيومده حالا فكر كنين بياد اينجا چي مي شه 100% ويوتي رو مي زاره تو جيبش
فيلم بگذاريم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و اين است فري تاچ كه ايفون رو ميذاره تو جيباش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by 4870x2; 16-04-2009 at 11:33.
سلام
من اینو جدی میگم دونباله یه گوشی تاچ میگشتم خوردم به کوکی البته تو نت و فیلماشم که دیدم کلی حال کردم.الان یه چند وقته میخوام لرم گوشی دیگه ای بگیرم دلم نمیاد.کوکی واقعا تو دل بورو خدا کنه قیمت اولیش منطقی باشه که خودم صددرصد میگیرم.
بعدشم یه مدل دیگه اومده 501 KP به نطر شما کدوم میاد؟
lالان گوشیایه دیگه باید کلی کلنجار بری تا بت تاچش کارکنی ولی کوکی کلی از همه جلوتره که اگه بیاد با آپدیت فکر کنم خیلی بهتر بشه.
تا کی منتظر بمونم معلوم نیست.
منم دارم بی صبرانه انتظار میکشم! بزارید بیاد بخرمش اینقدر ویدیو، عکس و... ازش میذارم که تاپیک بترکه! البته اون موقع یه تاپیک جدا میزینم.
این مدل قرار نیست بیاد. چون این همون Kp500 هست ولی اختصاصی شرکت آرنج (قراردادی).بعدشم یه مدل دیگه اومده 501 KP به نطر شما کدوم میاد؟
ایشالا که زودتر بیاد.
یه تاپیک جدا ارزششو داره.پس همون 500 میاد به امید خدا
اینم چهار تا ویدیو به صورت بخش بخش (یه نفر اونو تو چهار بخش ریویو کرده):
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپی نوشت: ای خدا هرچی بیشتر ویدیو می بینم بیشتر مشتاق میشم! امکاناتی نظیر ویرایشگر ویدیو و عکس که کاربری خیلی آسان و جذابش داره منو میکشه! از همه مهمتر قیمتش!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Michael Ropy; 16-04-2009 at 14:19.
سلام دوستان . الآن این کامنت رو تو GSM Arena دیدم :
همچین چیزی حقیقت داره یا طرف یه چی برا خودش گفته ؟ یعنی قراره 3g کوکیم به اسم cooky بیاد یا کل یوم سر کارم ؟I think I will just wait for LG Cooky (3g version of the cookie)
آره ولی متاسفانه فقط برای کره! یه خوبیه دیگه ای که داره داشتن اینترفیس زیبای اس کلاس هست.همچین چیزی حقیقت داره یا طرف یه چی برا خودش گفته ؟ یعنی قراره 3g کوکیم به اسم cooky بیاد یا کل یوم سر کارم ؟
دستتوت نگرفتيد ببينيد چيه. من كه از اول عاشقش بودم ولي وقتي دستم گرفتم هوش از سرم رفت.
فوق العاده نازك و سبك و استايليشه
فقط نامردا گرون ميدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)