سلام رفیق.
شما ویروستون Kazme_gheyze (با توجه به پروسز Service و درایوره hideProc.sys)
اینم انتیش:
MD5: EC98BF9D21E10F1A64BC59CE05AF2041کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق و پیروز باشید.
سلام رفیق.
شما ویروستون Kazme_gheyze (با توجه به پروسز Service و درایوره hideProc.sys)
اینم انتیش:
MD5: EC98BF9D21E10F1A64BC59CE05AF2041کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق و پیروز باشید.
سلام دستت درد نکنه من قبلا نمیتونستم بعضی از نرم افزار ها را نصب کنم اما اینبار تونستم
اما
اما مشکل نصب انتی ویروس هنوز پا بر جاست
این هم عکسش
چکار کنم برای نصب انتی ویروس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
ببين ويروست كه kazme gheyz بود.
الان هنوز TrendMicro نميتوني بنصبي؟
سلام این ارور رو میده ایا مشکلی داره؟
![]()
با اجازه آقا picher دوست عزیز -
علتش این هست pattern مربوط به Spyware رو دانلود نکردی میتونی از مسیر زیر دانلود کنی و لذت ببری
این هم آدرس :
----------------------------------------------------------------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-
picher جان این لینک زیر رو هم که pattern های مربوطه هست رو اگه بگذاری تو صفحه اول تو پستات دیگه صفحه اول همه رو حاجت روا میکنه-
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنونم دوستان عزیز نیاز به پترن نبود حلش کردم و انتی ویروس رو به نصبیدم
اما مشکل من فقط اپدیتش است؟که نمیشه؟
دوست عزیز اون عکس که گذاشتی نیازمند patern بود که اگه میخواهید AntiSpyware کار کند نیازمندش هست چون من هم این مشکل رو داشتم و با لینکی که بهت دادم حل شد لینک Patern جناب پیچر همPatern های آنتی ویروس هست حالا اگه حلش کردی چه بهتر-برای آپدیت هم شما باید آخرین Pattern هارو از سایت دانلود کنی ورژن می خوره و حجم هر کدوم هم فرق میکنه
Last edited by farhad resalati; 11-04-2009 at 22:36.
اگه نویسنده ی ویروس سالیتی را گیر بیارم حتما می کشمش
یکی به من کمک کنه من تازه اومدم توی این سایت
ببینید من salitty - off را نصب کردم بعدش با کسپر همه ی فایل هام را disinfect کردم تا این کارها را می کنم با برنامه ی regrepair رجیستری را درست می کنم تا مادامی که توی ویندوز هستم این ویروس غیر فعاله ولی تا ریست می کنم سیستم که بالا میاد آنتی ویروس از کار میافته و ویروس دوباره فعال میشه در ضمن rmsality هم تست کردم ولی جواب نداد
یه سوال دیگه هم دارم pattern یعنی چی ؟
از همه ی اونهایی که کمکم کنند صمیمانه تشکر می کنم
جدیدا بر روی بعضی از کامپیوتر دوستان نوار های زرد رنگی بر روی صفحه دسکتاپ میاد نحوه حل کردن و پاک کردن اونها چطور است؟
سلام این ویروسه saldoste!
برو به
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینجا تاپیکه Salitye ها!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)