Harekat menu ha konde dar hade p990
version firmware 10e
soory for pinglish
Harekat menu ha konde dar hade p990
version firmware 10e
soory for pinglish
یه نکته جالب سکرت محدودیت حجم نصب برنامه های جاوا وجود نداره
به راحتی رهیاب تهران رو ریختم و اجراش کرد
کسی میدونه فرمویر سکرت آپدیت میشه؟برا من 10e هست
تاييد ميشه، من هم همين الان امتحان كردم، جالب بود تا حالا هيچ گوشي الجي بالاي سه مگ برنامه را ساپورت نميكرد!!!!
فكر كنم بايد آپديت بشه...
راستي توي پيامك نويسي، حرف ي را براتون جدا نمينويسه؟ مثلا وقتي كلمه ي بيست را مينويسي، درست مينويسه يا اينكهحرف ي وسط را بصورت جدا ( بيست) مينويسيه؟
Last edited by almgti_79; 24-11-2009 at 22:44.
برا منم حرف ی رو جدی مینویسه
راستی ببین برا سکرت کد مخفی چیزی پیدا میکنی ؟؟؟
فریمور که حتما باید آپدیت شه . بریم کامتل یخشون رو بگیریم؟؟
بیت ریت ویدیوش از ویوتی پایین تره وقتی گوشی رو یه کم سریع تکون میدی شطرنجی میشه تصویر تازه کیفیت صدا ویدیو هم از ویوتی پایین تره
راستی فوکوس دستی هم داره
وقت کنم یه ریویو کامل از گوشیم مینویسم
رفتنش كه بايد بريم براي آپديت، من الان 7 ماهه دارم ميرم آپديت!!!!
درسته بيت ريتش از ويوتي پايينتره ولي يه نكته ي جالب در مورد كيفيت ويدئوش اينكه وقتي زوم ميكني، كيفيتش از كيفتي ويوتي كه زوم كني بالاتره، من با هر دو گوشي فيلم گرفتم در حالا زوم هاي برابر، كيفيت سكرت در حالت زوم برابر خيلي بهتره يعني پردازش گرش تفكيك رنگ بهتري توي خروجي ميده ....
فوكس دستيش هم مثل ويوتيه...
آقایون گل اگر تم و نرم افزار فایل منیجر برای این گوشی پیدا نمیشه بم میگین؟
خیلی کوچیکتونیم
من خودم تابحال دنبالش نبودم ولي فكر نكنم چيزي بشه براش پيداكرد
درسته
کیفیت فیلم موقع زوم پایین نمیاد اما چون بیت ریتش پایین تره وقتی گوشی رو تکون میدی تصویر شطرنجی میشه البته فیلم هایی سکرت که تو جی اس ام آرینا دیدم این مشکل رو نداشتتازه بیت ریت صداش هم پایین تره
به هرحال باید منتظر آپدیت باشیم
سلام دوستای خوب من دنبال یه گوشیم بیشتر بهم سونی اریکسون معرفی کردن خودم که سایت جی اس ام رو میدیدم از KF750 ال جی خوشم اومد رفتم پاساژ ایرانیان گفتن ما 755 هست اینی که میگین رو نداریم!اول به خودم شک کردم باز اومدم تو اینترنت سایت شما رو دیدم زنگیدم نمایندگی ال جی باز گفتن فقط 755 هست!شما بگین کجا برم برا اینکه این گوشی رو داشته باشن؟نا امید شدم خییلی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)