سبزها رو یواش یواش دراز تر می کنین که جعبه بیاد بین اون دو دیوار قابل تخریب پایین قرار بگیره. بعدش قرمز ها رو هم آویزون می کنین تا سرش به شعله پایین برسه...
سبزها رو یواش یواش دراز تر می کنین که جعبه بیاد بین اون دو دیوار قابل تخریب پایین قرار بگیره. بعدش قرمز ها رو هم آویزون می کنین تا سرش به شعله پایین برسه...
اون قسمت تاور من با اینکه گوو هام بی نهایتن نمی شه یه تاور خوب ساخت چی کار کنم؟
راستی من این بازیو با ترینر تمومیدم !!!
خیلی با ترینر حال داد.مصوصان که یکی به لوله می رسوندم 2000 تا حساب می شد!!!![]()
اتفاقا با ترینر اصلا حال نمیده! حالا یک دور دیگه بدون ترینر برو ببین چه کیفی میده.
دوستان کسی لینک دانلود بازی رو نداره ؟
لینک های که تو صفحات قبل بودن کار نمیکنن!!
-------------------------------------------------------------------------------
100امین پستمو دادم!!
از این لینک میتونین استفاده کنین:
این سایت هم با لینک مستقیم اونو گذاشته:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
محتوای مخفی: نمایش ادرس سایت
فاصله بین ادرس رو حذف کنین
بدون ترینر دو چپتر رفتم قبلا به مزه ی ترینر نمی رسه!![]()
دوستان جدیدا یه لینکی پخش شده توی نت که تاریخ ریلیزش هم 2011 زده که اسمش World of Goo & Puddle
اینم لینکش دوستانی که تست کردن اطلاع بدن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يكم درباره world of Goo corp توضيح ميدين؟
مگه تعداد گويهايي كه ميشه در طول چپترها بدست آورد محدود نيست؟ پس چطور توي دنيا هشت مليون برج بلندتر از من هست؟ اين چيزيه كه با اينترنت اكتيو در حين بازي نشون ميده.
ببخشيد سئوالم ابتدايييه
گو جایزه میگیرید شما. تویحالت آزاد میتونی با اونا بسازی
سئوالمو متوجه نشدي
گفتم توي 4 قسمت مگه بيشتر از نهايتا 500 تا گو ميشه برد ؟؟
الان مرتبه جهاني من 000/000/8 هست . ولي ممكن نيست با 500 گو هشت مليون از من مرتفعتر باشن.
Last edited by CAnZO; 02-04-2011 at 19:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)