I900 و 5800 با جفتشون كار كردم.
به نظر من 5800 بهتره .
I900 و 5800 با جفتشون كار كردم.
به نظر من 5800 بهتره .
ببین دوست عزیز من نمی دونم برای خرید پول براتون مهمه یا نهاما شما دلیل 6 شما پایینتر بودن قیمت ای 900 هست که توصیه کرده بودید بخرن !
ولی اگر می خوای بخری و پول مهمه برو i900 بگیر واگر هم پول مهم نیست انتخاب های دیگه.
چرا گیر دادی به آی 900؟
گوشی که فقط دوربینش مهم نیست آی 900 یک ذره هم به پای دایاموند از نظر امکانات و طراحی نمی رسه
و جالب توجه شما و دوستان نوکیا قول داده توی آپدیت آخری که قراره بیاد سرعت تاچ گوشی رو باز هم بالاتر ببره
بهتره!چرا گیر دادی به آی 900؟
حافظه و پردازنده ی ببیشتر و بهتر
صفحه ی بزرگتر
دوربین بهتر
فکر کنم بر عکس گفتی آخه امنیا با hd مقایسه میشه بعد شما میگی به دایموند نمیرسه
برتری های i900 نسبت به دایموند:
cpu قویتر و سرعت بیشتر
باتری بهتر
مموری داخلی 16 + مموری تا 16 گیگ
صفحه بزرگتر
دوربین و فیلم برداری بهتر وفلش دوربین
کیبرد مجازی تمام صفحه
موس
خروجی tv
پخش divx
.........
تو ظاهر درسته دایموند یکم بهتره
سلام.
این حرف رو جای دیگه نزنی ها , دایموند از i900 بهتره؟!!!! شما هیچ جا نمیتونی توی ریویو ها این حرفی رو که میزنی ببینی .گوشی i900 رو با hd مقایسه میکنن نه با دایموند.تازه همون ظاهر رو هم که دوستان میگن دایموند بهتره به نظر من امنیا در نهایت سادگی خیلی زیباتره.
به نظره من بین سه گوشی نام برده شده چه از لحاظ قیمت و چه از لحاظ باقیه موارد ای900 بهتره.
تایید میشهاین حرف رو جای دیگه نزنی ها , دایموند از i900 بهتره؟!!!! شما هیچ جا نمیتونی توی ریویو ها این حرفی رو که میزنی ببینی .گوشی i900 رو با hd مقایسه میکنن نه با دایموند.تازه همون ظاهر رو هم که دوستان میگن دایموند بهتره به نظر من امنیا در نهایت سادگی خیلی زیباتره.
شما دلیل های خودت رو بگو شاید ما هم پذیرفتیم!چرا گیر دادی به آی 900؟
گوشی که فقط دوربینش مهم نیست آی 900 یک ذره هم به پای دایاموند از نظر امکانات و طراحی نمی رسه![]()
ببینید
من قبلا در مورد ایفون گفتم و حالا در مورد این دو گوشی 5800 , i900 میگم
یه چیزی این داره اون نداره
یه چیزی اون داره این نداره.
در ضمن نمیخواد این قدر کاسه کوزه هارو سر nintendo DS بشکنید !
دوستان فکر کنید یک نظر شخصی هستش !
یک نظر که بر کل نظرات غلبه نمی کنه و یا چیزی که عوض نمیکنه. !!
Last edited by Tornado2800; 06-04-2009 at 18:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)