تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با بومی گزینی موافقید ؟

راي دهنده
74. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • تهران هستم و موافقم

17 22.97%
  • تهران نیستم و موافقم

11 14.86%
  • تهران هستم و مخالفم

7 9.46%
  • تهران نیستم و مخالفم

39 52.70%
صفحه 8 از 12 اولاول ... 456789101112 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 111

نام تاپيک: با بومی گزینی موافقید ؟

کاربر فعال گالری عکس attractive_girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    FaR & AwAy حالت:TiReD

پيش فرض

به نظر من اونایی که تو شهرای بزرگ یا بهتر بگم تو کلان شهرا زندگی میکنن براشون بد نشده ولی اون بدبختایی که توی جاهایی مثه زاهدان و ....هستن و مخشونم خوب کار میکنه براشون زجر آور که اینهمه درس بخونن و نتونن بیان یه دانشگاه خوب.
    اونوقت میگن چرا فرار مغز ها......!!

داره خودمونی میشه * BriAnNa *'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    پل 17ام سی و سه پل D:

پيش فرض

در آخر هم باید بگم تا می تونستین نه تنها اینجا بلکه تاپیک مشابه یی (تکمیل ظرفیت ) به هم توهین کردین !
    یعنی چی تهران ارث باباتون نیس و ...
    فکر می کنم تاپیکی که زده شده هدفش یه نظر خواهی بوده ! نه کل کل و ... بین تهرانی و شهرستانی!
    نه اینکه بیاین نظرتونو تحمیل کنین به هم دیگه !!
    آقایون و خانومای به اصطلاح شهرستانی ! به جایی که تهرانی جماعتو محکوم کنین اگه واقعا از وجود همچین مسئله ای ناراحتین برین یقه کسانی رو بگیرین که این طرحو تصویب کردن و داره تو کشور اجرا میشه نه من و امثال من !
    عزیز ، لطفا یه بار دیگه پستهای تاپیکو از اول تا آخرش بخون ! ما داشتیم خیلی منطقی بحث می کردیم و هر کدوم نظرمونو می گفتیم بدون اینکه به همدیگه بی احترامی یا توهین کنیم ! ( حتی خود من و شما هم غیرمستقیم با هم صحبت کردیم و نظرمونو گفتیم ! ) اختلافات و توهین های متقابل دقیقا از پست 30 ام به بعد شروع شد !
    من شخصا دوست ندارم این بحثو ادامه بدم چون تو پستهای قبلی نظرمو کامل گفتم ! از تهرانی های عزیز هم عذرخواهی کردم و فقط در جواب اوشون!!! مجبور شدم برخلاف میل خودم ملتو تقسیم بر تهرانی و غیرتهرانی کنم ! تهرانی ها هم مثل تمام شهرهای دیگه برای ما عزیزن و قابل احترام ( البته بعضی هاشون !!! )

در مورد ارث بابا !!! هم من اصلا از این حرف دفاع نمی کنم ولی گلم ، از قدیم و ندیم گفتن جواب سلام علیکه !
    لطفا یه کم منطقی باشین و اگه ارث بابارو می بینین حرفهایی که باعث به وجود اومدن این جواب شده رو هم ببینین !

البته اوشون !!! تو پست بعدی عذرخواهی کردن و به همین خاطر دیگه نمی خوام بحثمو باهاشون ادامه بدم ولی حرفهاشون همون حرفهای قبلی بود ( البته با لحن ملایم تر ) این پست رو هم فقط برای برطرف شدن یه سری از سوء تفاهمات دادم !!
    فقط یه نیم نگاه به این پستها بندازین ! ( البته اینا فقط قسمتی از حرفاشونه !!! )
    لطفا به ترکیب رنگ عمیقا !!! توجه کنین !

این از سلام :
    یه بچه شهرستانی که نه مشکلات تو رو داشته نه از اول عمرش دود و دم تهران رو خورده بیاد صاف بشینه رو صندلی که حق تو بوده تو دانشگاهی که تو شهر توئه. در واقع مشکلات این شهر رو داوطلبای تهرانی به دوش بکشن ولی خوبیاش مال بچه شهرستانیا باشه.
    من که دوره دانشجوییم از دست شهرستانیا خیلی کشیدم.
    ولی جالبه دقیقا شما هم مثل بچه های اون موقع ما که شهرستانی بودن حرف می زنین.
    چه طور موقع تصاحب صندلی بچه های تهران که میشه حرفی از حق و حقوق نیست؟! حالا که نوبت به شهرستانی ها می رسه هر کسی حق داره خودش ساعت تعیین کنه

همینه که میگم از مهمون نوازی ما سواستفاده می کردین و می کنین. اینو میگن معرفت بچه تهرون.
    در ضمن شما اگه نگران نبودن امیر کبیر و شهید بهشتی تو شهرتون هستین بمونین همونجا و بسازینش.
    چقدر بده حسی که شما یه عمر خوب و بد یه شهر رو به جون خریده باشین بعد یه عده دیگه بدون درک و ملاحظه بیان امکاناتتون رو بگیرن و منت هم رو سرتون بذارن؟!
    اینم جواب سلام :
    مگه تهران ارث باباتونه که از مهمون نوازی صحبت می کنین ؟
    تهران ارث باباتون نیست

بازم می گم اصلا هدفم از دادن این پست ادامه دادن بحث نیست !
    ولی شما خودت انصافا قضاوت کن ، تو این پستا به بچه های به قول خودتون شهرستانی !!! توهین نشده ؟!
    اگه نه ، پس چرا بعد از این پستا تاپیک کاملا از جریان خودش منحرف شد ؟!

بچه ها لطفا همین جا این بحثو تمومش کنین ! مرسی
    Last edited by * BriAnNa *; 31-12-2008 at 21:03.

3. این کاربر از * BriAnNa * بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Rainy eye's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دختر- رتبه 70 - تجربي -از اهواز تهران هيچ دانشگاهي هيچ كدوم از دكتراهارو قبول نشده!
    پسر- رتبه 70 - رياضي - از بندرعباس برق نه شريف نه اميركبير نه تهران ، علم و صنعت.
    پسر- رتبه 170 - رياضي - از بندرعباس نه برق نه مكانيك نه عمران و نه هيچي بهتر از نفت ، شريف نيورده
    پسر- رتبه 700 - رياضي - از بندرعباس نه تهران ، نه اصفهان! نه برق نه مكانيك نه عمران! برق شيراز
    تازه بد نيست بدونين رتبه 21 رياضي هم اول برق شريف قبول نشده بوده! بعد شريف گفته همه زير 100 ها بيان ثبت نامشون مي كنيم چون با اين دانشجوهاي جديد سطح دانشگاه خيلي اومده پايين!!!
    از اين نمونه ها زيادن كه به خاطر اينكه تهراني نيستن بايد يه دانشگاه بدتر نسبت به كسي كه رتبش بيشتره و تهراني هست درس بخونن.

این رتبه ها که میگی کشورین؟! اگه منطقه 2 هستن واضحه که قبول نمیشن!!!!!!
    تازه اگه کشوریم بودن بازم قبول نمیشدن!!!!! برق شریف فقط 32 نفر میگیره که مطمئناً نفرای اولن نه رتبه 70 !!!
    اینا همش حرفه که رتبه های 3 رقمی دارن برق شریف قبول میشن!!!!! حالا این همه چرا عشق برق شریف دارن ؟! این همه رشته خوب هست !!!!
    مسئله اینه که بچه های شهرستانی فک میکنن فقط با برق شریف استعدادشون شکوفا میشه!!!! اگه مثلاً با رتبه شونصد منطقه 3 برق شریف قبول نشن حقشون ضایع شده!!!!
    در ضمن تعداد داوطلبای تهرانیو با شهرستانا مقایسه کن! یعنی این همه آدم حق ندارن تو شهر خودشون درس بخونن!!!!!!؟؟؟
    حالا اگه سربازی بود همه میخواستن شهر خودشون باشن که نکنه دوری از خانواده باعث افسردگیشون بشه!!!!
    تازه بعضیا میان تهران چشم و گوششون باز میشه یادشون میره... استغفرالله .... بیچاره خانواده هایی که فک میکنن بچشون داره درس میخونه!!!! نتیجش اینه که اگه فردا این طرحو عوض کنن خانواده های ما نمیزارن بریم شهر دیگه !!!!! بیچاره ها بس که این اخبار تاسف انگیز رو میشنون ...
    مطمئن باشین اینقد مخالف این طرح هستن که به خاطر بچه های خودشونم شده اعتراض کنن!!!!
    من که خیلی مخالفم چون خیلی از دانشگاههای شهرای دیگه رو به تهران ترجیح میدم!!!!!
    در کل عجب تاپیک .... بود!!!!!!
    نزنین از این تاپیکا!!!!!!

داره خودمونی میشه arte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

تازه اگه کشوریم بودن بازم قبول نمیشدن!!!!! برق شریف فقط 32 نفر میگیره که مطمئناً نفرای اولن نه رتبه 70 !!!
    اینا همش حرفه که رتبه های 3 رقمی دارن برق شریف قبول میشن!!!!! حالا این همه چرا عشق برق شریف دارن ؟! این همه رشته خوب هست !!!!
    مسئله اینه که بچه های شهرستانی فک میکنن فقط با برق شریف استعدادشون شکوفا میشه!!!! اگه مثلاً با رتبه شونصد منطقه 3 برق شریف قبول نشن حقشون ضایع شده!!!!
    در ضمن تعداد داوطلبای تهرانیو با شهرستانا مقایسه کن! یعنی این همه آدم حق ندارن تو شهر خودشون درس بخونن!!!!!!؟؟؟
    حالا اگه سربازی بود همه میخواستن شهر خودشون باشن که نکنه دوری از خانواده باعث افسردگیشون بشه!!!!
    تازه بعضیا میان تهران چشم و گوششون باز میشه یادشون میره... استغفرالله .... بیچاره خانواده هایی که فک میکنن بچشون داره درس میخونه!!!! نتیجش اینه که اگه فردا این طرحو عوض کنن خانواده های ما نمیزارن بریم شهر دیگه !!!!! بیچاره ها بس که این اخبار تاسف انگیز رو میشنون ...
    مطمئن باشین اینقد مخالف این طرح هستن که به خاطر بچه های خودشونم شده اعتراض کنن!!!!
    من که خیلی مخالفم چون خیلی از دانشگاههای شهرای دیگه رو به تهران ترجیح میدم!!!!!.
    شما نخواسته دایه دلسوز تر از مادر بشی برای خانواده ها.. ما هم اینجا کم بچه تهرانی نداریم .که دانشگاه رو آباد کرده.. تازه کسی نگفته تهرانی ها تو شهر خودشون درس نخونن . ما میگیم شرایط مساوی باشه بعد اگه سوادشو دارن خب قبول میشن..

ما تا حالا ندیدیم کسی با رتبه 600 منطقه 3 شریف قبول شده باشه .. شما برو منبع اطلاعات خودت رو عوض کن . ادم وقتی تو یه بحث اصولی شرکت میکنه .حرف در و همسایه رو نمیاره به عنوان منبع استفاده کنه!
    اینکه این همه آدم اومدن دارن اعتراض میکنند بخاطر تهران نیست. عزیز. بخاطر اینه که ما نصف رشته های تخصصی رو گذاشتیم تو تهران اجرا بشه بعد میگیم بچه های شهر های دیگه نیان تهران. اگه رشته بیو تکنولوژی یا موسسه رویان تو دانشگاه گیلان و گیلان باشه. متقاضیان این رشته میان گیلان درس می خونند. اما اگه بومی گزینی باشه فقط گیلانی ها بیوتکنولوژی بخونن حقه؟
    Last edited by arte; 23-01-2009 at 14:28.

6. 2 کاربر از arte بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

ما تا حالا ندیدیم کسی با رتبه 600 منطقه 3 شریف قبول شده باشه .. شما برو منبع اطلاعات خودت رو عوض کن . ادم وقتی تو یه بحث اصولی شرکت میکنه .حرف در و همسایه رو نمیاره به عنوان منبع استفاده کنه!

من کی گفتم رتبه 600 منطقه 3 شریف قبول شده؟! من گفتم بعضیا با یه همچین رتبه ای انتظار دارن قبول بشن!!!!!! درست بخون عزیزم!!!! مطمئن باش من از خودم حرف نزدم!!!!!

اینکه این همه آدم اومدن دارن اعتراض میکنند بخاطر تهران نیست

والا من از همون اول که خوندم بحث سر تهران وبرق شریف بود!!!!!!! و گرنه خیلی از بهترین رشته ها رو نمیشه تهران خوند...
    بیوتکنولوژی رو دانشگاه تهران وشریف با هم دیگه 5 نفرو میگیرن!!!!!!! که حق همه ضایع میشه!!!!! تهرانی وغیر تهرانی نداره...

شما نخواسته دایه دلسوز تر از مادر بشی برای خانواده ها.. ما هم اینجا کم بچه تهرانی نداریم .که دانشگاه رو آباد کرده
    مسئله اینه که اونایی که از تهران میرن جاهای دیگه از همون اول داغون بودن !!!!!!!! میرن شهرای دیگه تا راحت باشن!!! (با عرض معذرت از تمام دوستان تهرانی بسیار متشخص !!!!!!!)
    ولی مطمئناً دختری که از یه شهرستان دیگه میاد تهران که حتی تو شهرشون حق ندارن تا سر کوچه برن بیاد اینجا همه چی واسش تازگی داره !! به خاطر همین میگم خوابگاهارو به گند میکشن!!!!!!! ( من از دوستان شهرستانیم که واقعاً هدفشون درس خوندنه معذرت میخوام!!!!!)
    شما هم لحنت خیلی خوبه !!!!!!!! واقعا ممنونم !!!!! خیلی بهترم میتونستی بگی!!
    من واسه کسی دایه دلسوز تر از مادر نیستم !!!!!!!!!!!

داره خودمونی میشه arte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

من کی گفتم رتبه 600 منطقه 3 شریف قبول شده؟! من گفتم بعضیا با یه همچین رتبه ای انتظار دارن قبول بشن!!!!!! درست بخون عزیزم!!!! مطمئن باش من از خودم حرف نزدم!!!!!

بیوتکنولوژی رو دانشگاه تهران وشریف با هم دیگه 5 نفرو میگیرن!!!!!!! که حق همه ضایع میشه!!!!! تهرانی وغیر تهرانی نداره...

مسئله اینه که اونایی که از تهران میرن جاهای دیگه از همون اول داغون بودن !!!!!!!! میرن شهرای دیگه تا راحت باشن!!! (با عرض معذرت از تمام دوستان تهرانی بسیار متشخص !!!!!!!)
    ولی مطمئناً دختری که از یه شهرستان دیگه میاد تهران که حتی تو شهرشون حق ندارن تا سر کوچه برن بیاد اینجا همه چی واسش تازگی داره !! به خاطر همین میگم خوابگاهارو به گند میکشن!!!!!!! ( من از دوستان شهرستانیم که واقعاً هدفشون درس خوندنه معذرت میخوام!!!!!)
    عزیز من . عین جملاتت رو نقل قول کردم . الان من گفتم من نگفتم چیزی رو درست نمیکنه!
    اگر تهران 5 تا پذیرش داشته باشه یا 100 تا فرقی نمیکنه. اگر بومی گزینی مطرح باشه در هر صورت فرصت ها برابر نیست. و اونی که به بومی گزینی رای میده مطمئنا دلش برای دانشجو های شهرهای دیگه نسوخته
    من نمی فهمم شما این کلیت اطلاعات اجتماعی خودت رو از کجا میاری! که چه کسی داغونه و چه کسی نیست.! اما اگر صحبت های همشهری های خودت رو خونده باشی متوجه میشی که یکی از دلایلشون برای موافقت با بومی گزینی اینه که خانواده هاشون دختر رو راه دور نمی فرستند.وقتی ما تو خود این تاپیک نمونه اش رو داریم حاشا کردن و رد کردنش بی مورده . پس دیگه نمی تونی بگی مطمئنا بچه های دیگه...

چیزی که کاملا مشخصه اینه که دانشجویی که شهر دیگه ای رو انتخاب میکنه . از همون لحظه زندگیش رو گرفته دست خودش و موفق شدن یا نشدنش باز به خودش مربوطه. درست کار بودن تو شرایطی که راه گناه باز نیست ارزشی نداره!
    در ضمن درس خوندن معیار اخلاق نیست همون دانشجوی شاگرد اول شهر دیگه ای که شما ازش معذرت میخوای ممکنه همون کسی باشه که خوابگاه رو به گند کشیده و نسبت دادن صفت اون به همه خیلی کار خنده دار و بی موردیه. اگر شما یک نفر رو دیدی که تا سر کوچه نمی فرستنش دلیل نمیشه همه همینطوری باشن
    در ضمن ما بحثمون اینجا اخلاقی نیست
    Last edited by arte; 31-12-2008 at 21:07.

آخر فروم باز MaaRyaaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

شما هم لحنت خیلی خوبه !!!!!!!! واقعا ممنونم !!!!! خیلی بهترم میتونستی بگی!!
    من واسه کسی دایه دلسوز تر از مادر نیستم !!!!!!!!!!!
    ایشون راس میگه
    جناب Arte شما لحنت اصلا خوب نبود
    این تاپیک برای شما یا بقیه که نیس!
    هرکسی میتونه بیاد نظرشو بگه ...

ما داشتیم خیلی منطقی بحث می کردیم و هر کدوم نظرمونو می گفتیم بدون اینکه به همدیگه بی احترامی یا توهین کنیم ! ( حتی خود من و شما هم غیرمستقیم با هم صحبت کردیم و نظرمونو گفتیم ! ) اختلافات و توهین های متقابل دقیقا از پست 30 ام به بعد شروع شد !
    ولی شما خودت انصافا قضاوت کن ، تو این پستا به بچه های به قول خودتون شهرستانی !!! توهین نشده ؟!
    اگه نه ، پس چرا بعد از این پستا تاپیک کاملا از جریان خودش منحرف شد ؟!

بچه ها لطفا همین جا این بحثو تمومش کنین ! مرسی
    من خودم به شخصه وقتی نظر دادم اصلا حرف از شهرستان نزدم ! و هنوزم سر حرفم هستم...
    میدونم ولی بقیه هم کاسه داغتر از آش میشن ... ملاحظه نمی کنن که
    من همون اولشم گفتم این بحثا کاملا بی فایده س ...به جای این بحثای حاشیه ای بشینین درس بخونین ساله دیگه همین موقع معلوم میشه تهرانی یا غیر تهرانی کجا قبول شده ! اگه واقعا سرحرفتون هستین...

ممنون...

10. این کاربر از MaaRyaaMi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال separate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    برزخ

پيش فرض

یک بحث بیهوده که آخرش به فش ختم میشه

لعنت به بومی گزینی.لعنت به کنکور.لعنت به ....آه دلا دیدی که آخر شدی پشت کنکوری!

اگه نباشه جاش خالی می مونه panizir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من که خیلی مخالفم چون خیلی از دانشگاههای شهرای دیگه رو به تهران ترجیح میدم!!!!!
    مثله اينكه شما حتي به خودت زحمت ندادي دفترچه انتخاب رشته رو نگاه كني! برق صنعت شريف 150 تا ميگيره نه 32 تا. حالا اگه با اين اوصاف به نظرت رتبه 21 از مشهد حقش نيست قبول بشه اما رتبه 208 از كرج بايد قبول بشه جالبه!
    اينكه ملت برق شريف ميخوان يا چيز ديگه به من و شما مربوط نيست. مهم اينه كه كسي كه رتبه خوب يا عالي مياره حقشه هرچي ميخواد قبول بشه. نه اينكه برق شريف كه خيلي خوب نيست ما بهت ميگيم چي قبول بشو.
    به نظر شما تعداد داوطلباي تهراني بيشتره يا شهرستاني؟ يعني آدماي بيشتري تو تهران داوطلبن يا بيشتر داوطلبا تو شهراي ديگن؟؟ از 70 ميليون جمعيت 12 ميليون تهرانين اگه كنكورياشون بيشتر از مجموع كنكوريا تو شهراي ديگست خيلي جالبه! به خاطر همين 80% ظرفيت دانشگاه ها ي تهران با خودشون پر ميشه!
    چون بعضيا ميرن تهران بد مي شن خوباش هم نبايد اجازه وارد شدن داشته باشن؟؟
    شما اگه به نظرت دانشگاه هاي شهراي ديگه بهتر از دانشگاه هاي تهرانه مي توني بري شهرستان درس بخوني اما آمار و نتايج و استادا و ... چيزاي ديگه اي رو نشون مي ده كه خيليا مي خوان به اونا توجه كنن.

13. 2 کاربر از panizir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

مطمئن باش من چیزیو از خودم نگفتم !!!!!! اگه میگی 150 نفره لابد از من بیشتر خبر داری !!!!!!!! خوب خوش به حالتون... من به حالت غبطه میخورم !!!! وواسه خودم متاسفم که اطلاعاتم اینقدر در سطح پایینه!!!!! حتما باید در این زمینه کسب اطلاعات کنم !!!!!!!! جدیدا هم خیلی دایه دلسوز تر از مادر شدم!!!!! نمیدونم چرا با این که لالایی بلدم خوابم نمیبره!!!!!!
    اینجا هرکی میتونه نظرشو خیلی با لحن بهتر بگه !!!!!!!! منظورم فقط شما نیست !!!! تقصیر منه که فک میکردم ...اصلا لحن من بد بوده!!!!
    من وشما هم اینجا خودمون رو بکشیم هیچ اتفاقی نمیوفته ... نتیجه ای نداره !!!!! فقط همین بحثای مسخرس ...
    اگرم تا حالا این تاپیک مونده به خاطر این نیست که بحث جالبیه !!!!!!!
    اینطور که به نظر میرسه اینجور تاپیکا عاقبت خوبی ندارن چه واسه کسی که تاپیکو ایجاد کرده چه اونایی که پست دادن!!!
    دوستان اگه میشه لطف کنید از این به بعد هر اطلاعاتی رو که در اختیار بقیه قرار میدین منبعشم بگین !!!!

من همون اولشم گفتم این بحثا کاملا بی فایده س ...به جای این بحثای حاشیه ای بشینین درس بخونین ساله دیگه همین موقع معلوم میشه تهرانی یا غیر تهرانی کجا قبول شده ! اگه واقعا سرحرفتون هستین...
    خوبه خودت میدونی!!!!!! خو چرا من هیچی متوجه نمیشم؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •