با درود و سپاس از دوستانی که به نحوی در شناخت این نتبوک همکاری و همیاری می کنند.
بنده قصد خرید Acer Aspire One را دارم که بنظرم در بازار ایران (تهران) مدل ZG5 ارائه میشه که بجز خصوصیات مشترک، از رم 1 گیگ و هارد 120 و باطری 6 سلول بهره میگیره که این مشخصات مد نظر بنده نیست و قیمتش هم خودم 370 دارم اما اینجا ظاهرا دوستان 350 هم خرید کرده اند.
چند سوال در ذهن دارم که دارندگان این نتبوک می توانند به بنده کمک کنند :
1)درصورتیکه بوت لودر روی هارد باشد و اینستالیشین لینوکس روی SDHC آیا می توان با SD Card بوت کرد ؟
2)برای نصب ویندوز، غیر از DVD ROM اکسترنال از چه روش هایی بهره گرفته اید ؟ ( سورس از روی فلش دیسک یا شبکه )
3)کشانیکه باطری 6 سلولی دارند، آنرا چطور یافته اند ؟
4)سی پی یو اتم 1.6 قابلیت انجام چه پردازش های خارقالعاده ای را دارد ؟ مثلاً :
Media Converting , DVD HDTV MP4 playback , Real time media processing , ...
5)آیا کارت صوت آن قابلیت هایی نظیر ASIO را دارد ؟ مورد نیاز افرادی که بصورت پورتابل از آلات موسیقی استفاده می کنند ( این سوال برایم خیلی مهم است، اگر زحمتی نیست نرم فزار های Native Instruments را نصب و تست کنید )
6)گرمای تولید شده هنگام کار با آن در شرایط Maximum CPU Usage در چه حد است ؟
سرعت read/write هارد دیسک و USB Interface و Card reader های آن در چه حدیست ؟
7)ورژنی که با لینوکس ارائه می شود، همه درایور های ویندوز XP را دارد ؟ بنده نیازی به recovery disc ندارم !!!
8)واقعاً طبق گزارش سایت های دیگر، از TouchPad بدی برخوردار است ؟
9)مدت زمان شارژ شدن باطری دقیقاً چقدر است ؟
10)نرم افزاری که موفق به نصب و استفاده از آن نشده اید کدام است ؟
11)بدلیل فقدان Internal Bluetooth Module موفق به نصب کدام مدل USB Bluetooth های موجود در بازار شدید ؟ ( این بلوتوس های بسیار کوچک که شکل نیم دایره دارند جواب داده ؟ )
12)بورد WiFi و سرعت آن چقدر است ؟
13) بطور متوسط چقدر هنگ می کند ؟ سازگاری قطعات با یکدیگر چقدر است ؟
14)قیمت یک USB DVD Writer که بینیاز از آداپتور و برق باشد چقدر است ؟
15) و نایتاً اگر قرار باشد بین Acer Aspire One ZG5 و Lenovo IdeaPad s10 که مانیتور 10 اینچی دارد، یکی را برگزینید، کدام خواهد یود ؟