تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 14 اولاول ... 456789101112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 137

نام تاپيک: سایت مایکروسافت هک شد!- دسترسی مستقیم به تمامی محصولات دست نخورده ی مایکروسافت

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

من یک ویستا دانلود کردم که دوتا پارت SDC بود و طبق روش گفته شده تبدیلش کردم به یک پارت و خولستم که تبدلیش کنم به ISO ارور میده ملاحظه کنید:

ممنون میشم راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه mohsen_mn80's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من sp3 دانلود كردم ولي بعدش واسه iso كردنش همون ارور تاپيك 1 داد بعد پيشنهاد fermwork 2 اجرا كردم بازم ارور داد رو سيستم دوستم اجرا كردم ارور داد sp3 دوباره دانلود كردم ارور داد unpacksdc دوباره دانلود كردم ارور داد
    ديگه دستم به شلوارتون حجمم تموم شد دوستان ياري كنيد

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

من sp3 دانلود كردم ولي بعدش واسه iso كردنش همون ارور تاپيك 1 داد بعد پيشنهاد fermwork 2 اجرا كردم بازم ارور داد رو سيستم دوستم اجرا كردم ارور داد sp3 دوباره دانلود كردم ارور داد unpacksdc دوباره دانلود كردم ارور داد
    ديگه دستم به شلوارتون حجمم تموم شد دوستان ياري كنيد

این ارور را داد؟ این ارور که مربوط به net Framework . هست! نصب که کردید باید درست بشه! عجیبه!
    ورژن 3 یا 3.5 را نصب کن شاید درست بشه!

---------------------------
    دوستان من ویندوز را دوباره نصب کردم البته با سریال اولی راحت قانونی شد مشکل از سریال دوم بود!

ولی یک مشکل دیگه دارم!

اولین بار که ویندوز را رایت و نصب کردم هنگام نصب ارور میداد که باید سی دی سرویس پک 2 را بگذارم و گذاشتم و نشد و کنسل کردم ولی ویندوز کامل نصب نشد!
    برای دومین بار رایت کردم گفتم شاید بد رایت شده و ویندوز نصب کردم مشکلی نبود! چون قانونی نمی شد یک بار دیگه ویندوز عوض کردم و با سریال اولی همون ارور که میگفت سی دی سرویس پک 2 را بگذارید که به فایل tpgwlnot.dll نیاز داره به ادرس h:\compenets\tabletpc\i386 هر کار کردم نشد و مجبور شدم کنسل بزنم تا ادامه نصب را بده ولی الان ویندوز کامل نصب نیست یعنی توی all programs کامل نیست و proprties که از my computer که میگیرم 6 تا تب بیشتر نداره! و از cpu اسمی نیومده و فقط ram را زده! و اون قسمت سیستم نوشته microsoft windows xp tablet pc edition2005 version 2002 sp3
    مشکل چیه؟! 
    الان از همون ویندوزه دارم استفاده میکنم!

داره خودمونی میشه mohsen_mn80's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

[quote=ahriman323;3558618]
    این ارور را داد؟ این ارور که مربوط به net Framework . هست! نصب که کردید باید درست بشه! عجیبه!
    ورژن 3 یا 3.5 را نصب کن شاید درست بشه!

میشه link مسقیم net frame work 3.5 بزارین شاید این دفه دیگه بشه البته ارور من (0xc000007b) هستش

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

میشه link مسقیم net frame work 3.5 بزارین شاید این دفه دیگه بشه البته ارور من (0xc000007b) هستش
    NET Framework. نسخه 3.5 به همراه Service Pack 1 :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شما اگر در Google این عبارت رو Search کنید ، همون صفحه اول تمام نسخه های NET Framework. رو میاره :

download .net framework

تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

البته اون فایل 2.8 مگابایت هست که حدود 53 مگابایت را دانلود میکنه!

کسی جوابی نداره برای مشکل من؟!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان من ویندوز را دوباره نصب کردم البته با سریال اولی راحت قانونی شد مشکل از سریال دوم بود!

ولی یک مشکل دیگه دارم!

اولین بار که ویندوز را رایت و نصب کردم هنگام نصب ارور میداد که باید سی دی سرویس پک 2 را بگذارم و گذاشتم و نشد و کنسل کردم ولی ویندوز کامل نصب نشد!
    برای دومین بار رایت کردم گفتم شاید بد رایت شده و ویندوز نصب کردم مشکلی نبود! چون قانونی نمی شد یک بار دیگه ویندوز عوض کردم و با سریال اولی همون ارور که میگفت سی دی سرویس پک 2 را بگذارید که به فایل tpgwlnot.dll نیاز داره به ادرس h:\compenets\tabletpc\i386 هر کار کردم نشد و مجبور شدم کنسل بزنم تا ادامه نصب را بده ولی الان ویندوز کامل نصب نیست یعنی توی all programs کامل نیست و proprties که از my computer که میگیرم 6 تا تب بیشتر نداره! و از cpu اسمی نیومده و فقط ram را زده! و اون قسمت سیستم نوشته microsoft windows xp tablet pc edition2005 version 2002 sp3
    مشکل چیه؟!
    الان از همون ویندوزه دارم استفاده میکنم!
    من متوجه نشدم سی دی سرویس پک 2 ؟!!!
    شما دفعه اول که ویندوز رو بدون مشکل نصب کرده بودین ، همونطوری دوباره ویندوز رو نصب کنید ، سریالش مهم نیست فقط مهم اینه که یه سریالی باشه که موقع نصب یه مشکل برنخورید که همین سریال های ارائه شده کار میکنه .

بحث بر سر کرک کردن ویندوز هست ، که بعد از نصب ویندوز ، باید یک Restore Point ایجاد و Crack های مختلف رو امتحان کرد .

همون ویندوزی رو که در این پست معرفی شده دانلود کردین ؟ :
    کد:
    اگر باز هم نشد ، میتونی همین ویندوزی رو که در فروشگاه هست بگیری خیال خودت رو راحت کنی :
    کد:
    در توضیحش ذکر شده :

- ویندوز دارای شماره سریال معتبر و بی نیاز از اکتیو کردن است.

8. این کاربر از StormWielder بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

من متوجه نشدم سی دی سرویس پک 2 ؟!!!
    شما دفعه اول که ویندوز رو بدون مشکل نصب کرده بودین ، همونطوری دوباره ویندوز رو نصب کنید ، سریالش مهم نیست فقط مهم اینه که یه سریالی باشه که موقع نصب یه مشکل برنخورید که همین سریال های ارائه شده کار میکنه .

بحث بر سر کرک کردن ویندوز هست ، که بعد از نصب ویندوز ، باید یک Restore Point ایجاد و Crack های مختلف رو امتحان کرد .

همون ویندوزی رو که در این پست معرفی شده دانلود کردین ؟ :
    کد:
    اگر باز هم نشد ، میتونی همین ویندوزی رو که در فروشگاه هست بگیری خیال خودت رو راحت کنی :
    کد:
    در توضیحش ذکر شده :
    اره از همون لینک!
    خودم هم نمیدونم برای چی میگه سی دی سرویس پک2 !!!!
    همون طوری نصب کردم چند بار.دی:
    چرا سریال مهم هست!

شما اگه با این سریال نصب کنی و کرک کنی محدودیت یک ماه روز برداشته میشه ولی قانونی نمیشه!
    3qm4m_868cw_wb6rq_k6hp3_7c79j
    ولی با سریال
    XPTW8-YJJMW-8W7QM-44X6X-3TBCW
    مشکلی نداره!

این ارورز هست که هنگام قانونی کردن برای سریال اول استفاده شده و به سریال اشاره شده!
    This copy of Windows did not pass genuine validation.
    The product key found on this computer was reported as stolen or lost

10. 2 کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sAsAn.K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    اصــــــفهان

پيش فرض

کدوم سریال برای xp قانونیه و مشکلی نداره ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

کدوم سریال برای xp قانونیه و مشکلی نداره ؟
    xptw8-yjjmw-8w7qm-44x6x-3tbcw

13. 2 کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •