من یک ویستا دانلود کردم که دوتا پارت SDC بود و طبق روش گفته شده تبدیلش کردم به یک پارت و خولستم که تبدلیش کنم به ISO ارور میده ملاحظه کنید:
ممنون میشم راهنمایی کنید![]()
من یک ویستا دانلود کردم که دوتا پارت SDC بود و طبق روش گفته شده تبدیلش کردم به یک پارت و خولستم که تبدلیش کنم به ISO ارور میده ملاحظه کنید:
ممنون میشم راهنمایی کنید![]()
من sp3 دانلود كردم ولي بعدش واسه iso كردنش همون ارور تاپيك 1 داد بعد پيشنهاد fermwork 2 اجرا كردم بازم ارور داد رو سيستم دوستم اجرا كردم ارور داد sp3 دوباره دانلود كردم ارور داد unpacksdc دوباره دانلود كردم ارور داد
ديگه دستم به شلوارتون حجمم تموم شد دوستان ياري كنيد![]()
این ارور را داد؟ این ارور که مربوط به net Framework . هست! نصب که کردید باید درست بشه! عجیبه!
ورژن 3 یا 3.5 را نصب کن شاید درست بشه!
---------------------------
دوستان من ویندوز را دوباره نصب کردم البته با سریال اولی راحت قانونی شد مشکل از سریال دوم بود!
ولی یک مشکل دیگه دارم!
اولین بار که ویندوز را رایت و نصب کردم هنگام نصب ارور میداد که باید سی دی سرویس پک 2 را بگذارم و گذاشتم و نشد و کنسل کردم ولی ویندوز کامل نصب نشد!
برای دومین بار رایت کردم گفتم شاید بد رایت شده و ویندوز نصب کردم مشکلی نبود! چون قانونی نمی شد یک بار دیگه ویندوز عوض کردم و با سریال اولی همون ارور که میگفت سی دی سرویس پک 2 را بگذارید که به فایل tpgwlnot.dll نیاز داره به ادرس h:\compenets\tabletpc\i386 هر کار کردم نشد و مجبور شدم کنسل بزنم تا ادامه نصب را بده ولی الان ویندوز کامل نصب نیست یعنی توی all programs کامل نیست و proprties که از my computer که میگیرم 6 تا تب بیشتر نداره! و از cpu اسمی نیومده و فقط ram را زده! و اون قسمت سیستم نوشته microsoft windows xp tablet pc edition2005 version 2002 sp3
مشکل چیه؟!
الان از همون ویندوزه دارم استفاده میکنم!
[quote=ahriman323;3558618]
این ارور را داد؟ این ارور که مربوط به net Framework . هست! نصب که کردید باید درست بشه! عجیبه!
ورژن 3 یا 3.5 را نصب کن شاید درست بشه!
میشه link مسقیم net frame work 3.5 بزارین شاید این دفه دیگه بشه البته ارور من (0xc000007b) هستش
NET Framework. نسخه 3.5 به همراه Service Pack 1 :
شما اگر در Google این عبارت رو Search کنید ، همون صفحه اول تمام نسخه های NET Framework. رو میاره :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
download .net framework
البته اون فایل 2.8 مگابایت هست که حدود 53 مگابایت را دانلود میکنه!
کسی جوابی نداره برای مشکل من؟!
من متوجه نشدم سی دی سرویس پک 2 ؟!!!
شما دفعه اول که ویندوز رو بدون مشکل نصب کرده بودین ، همونطوری دوباره ویندوز رو نصب کنید ، سریالش مهم نیست فقط مهم اینه که یه سریالی باشه که موقع نصب یه مشکل برنخورید که همین سریال های ارائه شده کار میکنه .
بحث بر سر کرک کردن ویندوز هست ، که بعد از نصب ویندوز ، باید یک Restore Point ایجاد و Crack های مختلف رو امتحان کرد .
همون ویندوزی رو که در این پست معرفی شده دانلود کردین ؟ :
اگر باز هم نشد ، میتونی همین ویندوزی رو که در فروشگاه هست بگیری خیال خودت رو راحت کنی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در توضیحش ذکر شده :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
- ویندوز دارای شماره سریال معتبر و بی نیاز از اکتیو کردن است.
اره از همون لینک!
خودم هم نمیدونم برای چی میگه سی دی سرویس پک2 !!!!
همون طوری نصب کردم چند بار.دی:
چرا سریال مهم هست!
شما اگه با این سریال نصب کنی و کرک کنی محدودیت یک ماه روز برداشته میشه ولی قانونی نمیشه!
3qm4m_868cw_wb6rq_k6hp3_7c79j
ولی با سریال
XPTW8-YJJMW-8W7QM-44X6X-3TBCW
مشکلی نداره!
این ارورز هست که هنگام قانونی کردن برای سریال اول استفاده شده و به سریال اشاره شده!
This copy of Windows did not pass genuine validation.
The product key found on this computer was reported as stolen or lost
کدوم سریال برای xp قانونیه و مشکلی نداره ؟
xptw8-yjjmw-8w7qm-44x6x-3tbcw
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)