این دستورات رو به ترتیب بزن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میتونی پیغام خروجی رو اینجا بگذاری ؟
این دستورات رو به ترتیب بزن:
میتونی پیغام خروجی رو اینجا بگذاری ؟
دومین جلسه ی تیم توسعه دهندگان پلاسما دسکتاپ KDE4 با نام Tokamak II در شهر پرتو پرتغال برگذار شد. اهداف این نشست , طراحی ویژگی های جدید و تعیین خط و مشی کاری تیم Plasma بروی میزکار KDE4 در سال جاری میلادی بود. در این همایش به طور کلی مباحثی همچون , استفاده از انیمیشن ها و ویژگی های جدید Qt 4.5 , امکان جستجو در دسکتاپ , ساختار جدید و بهبود یافته System Tray , استفاده از دسکتاپ Plasma برای اهداف آموزشی , مدیا سنتر , Widget های جدید و بهبود یافته و … مطرح و بررسی شد.
همچنین درباره امکان استفاده از فریم ورک جدید Qt 4.5 در دسکتاپ KDE 4.2 برای حل یک سری از مشکلات فعلی تبادل نظر شد و قرار بر این شد که در این مورد بررسی و آزمایشات بیشتری صورت گرفته تا تصمیم نهایی اتخاذ گردد. برای مطالعه ی گزارش کامل این همایش بسیار مفید و سودمند تیم پلاسما به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید.
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نقل از dot.kde.org
راهنمای نصب KDE 4.2 در Fedora 10
برنامه ترمینال یا کنسول را اجرا کرده و دستورات زیر را در آن اجرا کنید:
بعد از اجرای آخرین دستور , برای وارد کردن کلید GPG از شما سوالی پرسیده می شود که با تایپ حرف Y و زدن کلید Enter به آن جواب مثبت دهید.
یک بار سیستم را Logout و Login کنید و سپس دستورات زیر را در ترمینال اجرا کنید:
کاربرانی که قبل از نصب نسخه ی نهایی KDE 4.2 از نسخه های قدیمی تر این دسکتاپ مانند KDE 3.5 , 4.0 , 4.1 , 4.2 beta استفاده می کردند , بعد از آپدیت به KDE 4.2 , حتما مراحل زیر را انجام دهند:
* کلید های Ctrl + Alt + F1 را بزنید.
* لوگین کنید.
* دستور زیر را اجرا کنید:
منبع:
Last edited by sudotux; 12-02-2009 at 19:53.
من همینطوری رفتم با yumex \کیجهای kde رو تیک زدم حالا الان GPG Key میخواد... چیکار کنم؟ آخه از yum نمیشه استفاده کرد. چون باید yumex قطع شه و همه چی از اول...(؟)
-------------------------
(ویرایش شد توسط خودم)
الان در kde4.2 هستم همون موقع بله رو زدم و نصب ادامه داده شد.
ولی ظاهرا همون package ی تو ارور GPG key نشونم داد نصب نشد اسمشم یادم نیست plasma و اینا بود. اخه الان تو Desktop setting بخش Desktop Activity فقط Desktop هست و Folder view.
Last edited by danial_848; 13-02-2009 at 11:09.
بدی کار اینجاست که هنوز مخازن رسمی( خود فدورا) برای فدورا نیومده و همه این به روز رسانی ها برای kde4.2 یا از روی مخاز نrawhide هست یا kde testing که امکان unstable بودن زیاده !!
حسین جان من خودم دارم دانلود میگیرم بعد اون دستور ها رو امتحان میکنم اگر موردی پیش اومد میگم.
مشکل بد...
من kde رو به نسخه جدید ارتقاء دادم... ولی مشکلی دارم..
۱. در پایین قسمت پنل ها ۴ دسکتاپ اصلا شماره نداره....
موقع اضافه کردن widget ها سیستم هنگ میکنه!
البته باید اضافه کنم من همه دستور های بالا رو زدم الا yum -y update .. چون دیدم بسته هایی که میخوان نصب شن اولا خیلی سنگینه دوما نیازی نبود چون اکثرا بسته ها مربوط به گنوم و متفرقه بود!
چیکار باید کرد ؟؟
kde همینطوری قاطی بود گنوم هم قاطی کرده!!
من هم همون مشکلات احمد رو دارم!
گنوم دیگه چرا قاطی کرده...
ناتیلوس اجرا نمیشه. دسکتا\ ندارم. یعنی هیچ نرمافزاری اجرا نمیشه..
ای خدااا !
همون که بالا گفتم. این مخازن در حالت kde-testing... اشتباه محض که نصب کنید چون unstable هست!
فکر میکنم راه رو فهمیدم...
دانیال این بسته ها رو نصب کن یا آپدیت کن :
kde-settings-kdm
oxygen-icon-theme
cmake
xorg-x11-fonts-ISO8859-1-75dpi
kdelibs-common
چند تا نکته در این مورد وجود داره:
۱- تیم توسعه فدورا در ضمینه ی KDE خیلی ضعیف کار کرده و کاربران فدورا حق دارن که از این مسئله شکایت کنند. بعد از گذشت بیش از ۲ هفته از انتشار KDE 4.2 , هنوز بسته های قابل اطمینان و پایدار این نسخه برای فدورا آماده نشده ! کافیه توزیعی مثل Kubuntu 8.10 یا openSUSE 11.1 رو به KDE 4.2 ارتقا بدید و پایداری خوب اون رو مشاهده کنید.
۲- با توجه به عدم پشتیبانی خوب فدورا از KDE , خیلی از کاربران فدورا که قصد استفاده از KDE 4.2 رو دارن از توزیع های دیگه استفاده می کنند.
۳- قبلا هم بارها به این نکته اشاره کردم که نصب دو میزکار KDE و GNOME در کنار هم اصلا راه درست و خوبی نیست. این کار باعث به وجود اومدن مشکلات و ناپایداری های زیاد و غیر عادی در هر دو دسکتاپ میشه که در حالت عادی و نصب جداگانه به هیچ عنوان وجود نداره !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)