خوب این ( ----T همون Digital TV Tuner) چه کاربردی داره و چیکار انجام میده؟ تو ایران کاربردی داره؟
خوب این ( ----T همون Digital TV Tuner) چه کاربردی داره و چیکار انجام میده؟ تو ایران کاربردی داره؟
به نظرتون مانیتور 22 برای بازی بزرگ نیست چون به من 20 رو پیشنهاد میدن.. یعنی میگن برای بازی در 22 باید فاصله از مانیتور زیاد باشه
ابعاد طول و عرضش 52*44 هستش دیگه حالا خودت حسلب کن.
امروز صبح بالاخره رسيد 220p
فضا رو ببينيد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by djmoslemok; 29-12-2008 at 23:37.
دقیقا یکی از مزیت های رزولوشن بالا (1920x1200) همینه. شما Desktop خیلی وسیعی دارید که می تونید خیلی از برنامه ها رو کنار هم داشته باشید و به راحتی استفاده کنید. این برای افرادی که معمولا زیاد در وب هستند و از برنامه های مختلفی استفاده می کنند خیلی مفیده.
T220p رو چند گرفتی عزیز؟ من الان 3 هفته هست که میخوام بگیرم و هر روز گرون تر میشه دیروز 305 قیمت گرفتم درحالی که 3 هفته پیش 275 هم بوده!
سلام بچه ها
من چند روزه این مانیتورو خریدم
بگم که من با تحقیقاتی که کردم تو این قیمت مانیتور 22 واید بهتر از این پیدا نمیکنی
درباره قیمتشم تا اونجا که یادمه همیشه بین 295 تا 305 تومن بوده
سایت ---- کامپیوترم اینو میفروشه
به نظرم اگه زیاد نخوای بازی کنی(اگه یه گیمر حرفه ای نیستی) این مانیتور برای همه کارات عالیه و البته بسیار بزرگ
در مجموع من توصیه میکنم اگه پول دارین بخرین
الان هم دوباره وارد بازار شده(به دلیل استقبالزیاد)
من 305 از يه سايت خريدم و با باربري اومد
درسته واسه 360 الان چون 1920*1200 تو 360 نيست يه كم كيفيت با 1920*1080 مياد پايين ولي تو آپديتهاي بدي 360 اينم اضافه ميشه و مشكل برطرف ميشه
واسه گيم پي سي هم خيلي عاليه
مثلا من NBA2k9 رو با دي وي آي تو رز 1920*1200 پلي ميكنم با تنظيمات مديوم
و يا ساكر9 با آخرين تنظيمات تو اون 1920*1200
من كارتم Club3d 8600GT OE هست ولي كلا كل سيستمو اور كردم
و تو بسكتبال واقعا كيفيت فوق العاده اي داره
و واقعا سامسونگ تو سايتش راست گفته كه اين مانيتور full HD هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)